- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
:roflol:Burada erkek haklamış kadını....:roflol: :roflol: şimal vallah süperdi.. bi fıkra da benden size:
Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş:
"Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım. Eve gider gitmez kocama
-"Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. > İşte makine orda.." dedim.İlk gün birşey görmedim.İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor."
Alman Delegesi söz almış. Ben de kararımız gereğince kocama: - "Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka" dedim.. Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor."
Üçüncü konuşmacı bizden, feminist kardeşimiz; "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: -"Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada.."Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım...
bi fıkrada benden olsun bakalım
Kariyerinin zirvesine doğru yaklaşan bir kadının bir süreliğine iş seyahati için İngiltere' ye gitmesi gerekmektedir.
Kadının kocası eşini havaalanına götürür...
Kadın:
- "Teşekkür ederim kocacığım,
senin için İngiltereden ne getirmemi istersin ?" diye sorar.
Adam: gülerek yanıtlar.
- "Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım..." der.
Kadın sakin ve sessiz bir şekilde kocasından ayrılır ve yola çıkar.
İki hafta sonra iş gezisi bitmiştir ve adam karısını tekrar havaalanından almaya gider ve sorar:
- "Hayatım gezin nasıldı ?"
Kadın:
- "Teşekkür ederim hayatım çok güzeldi." der.
Adam:
- "Peki hediyem nerde?" der.
Kadın:
- "Ne hediyesi?" der.
Adam:
- "Hani bir İngiliz kızı istemiştim ya..." der.
Kadın:
- "Haa hatırladim,
evet elimden geleni yaptım kocacığım,
Şimdi kız veya erkek olup olmayacağını öğrenmemiz için biraz beklemeliyiz...
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?