Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

benim satış ta durgun canım.. fazla da güncellemiyorum bugünlerde... biraz nadasa bıraktım .. sonra verimi artiiiiyy.

:roflol:
Bende mi nadasa bıraksam ne....

Ama biraz indirim yapmayı düşünüyorum.
Yoksa eve dolap yaptıracam valla, çocukta olunca yetmiyo artık yer falan...

bacım ben sattığım kıyafetler için bi oda ayırdım.. onlara evde nasıl yer bulmuşum ben de bilmiyorum valla... hepsini bi odaya koydum , yoksa arayıp bulmak çok zor oluyor... kimi kışlıkların içinde kimi yazlıkların içindeydi.. böyle kafam rahat en azından..

Bende ayırdım valla onları...
Biri ölçü falan isteyince bulması daha kolay oluyor.sengözlerimebaksanab

güzeller günaydınnnnnnnnnn
ya bişe sorcamm
fundiş nie banlı
kimin topiği kitlendii

Son düzenleme:
sanırım banuozk.arkadaşın topiğindeki sohbet havası yüzünden gariblerim güme gitti...ama umarım uzun sürmez nazariks ve funnyda benim gördüğüm banlı arkadaşlar ! ya kk kurallarıda bizim askeriye yi geçti anasını satim heeee :))

ben varım malibu...ama kısa süre durcam ben de .. birazdan çıkarım heral... artık bu saatten sonra yemek, bulaşık saatleri başlıyor...

bizde evde iki kişiyiz aslında ... kociş ve ben....o kadar işimiz olmuyor... ama gene de evin düzenini korumak için boş bırakmamak lazım... sen evlen bakalım seni de görcez... yerimseniben

:roflol: Valla mod.lar iyi çalışıyor.
Sergü göz açtırmıyor kimseye...

insan bekar olunca bilmioo :roflol:

pöff sıkıldım bende yaaa
Bilmezsin tabi bacım, nerden bilecen...
Evlen anlarsın o zaman sengözlerimebaksanab

ohhoo bune böle yaa , kismecikler yok topikte.
nan sizin yüzünüzden banlanıp duruyom nan ben ,
gelip surda iki geyik yapmiyiniz bennen , olur olmaz yerde çenem düşiyi benim bu sefer höyytt dehleniyom siteden sonradelikafadulden

Hoşgeldin canımcım...:1hug:
Diyom ben sana dikkat et biraz diye dimi:mymeka:
Neyse döndün ya aramıza, kaldığın yerden devam...delikafadulden

Ben 2-3 ay önce sayfa gösterimini arttırmıştım...
Yazılar için iyide, foto yüklenene kadar insanın canı çıkıyor yaw...
Sıkıldım tekrar eskisi gibi yapmıştım tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…