saol usnac sanadaa a.s.
4 sınaw bana kafayı yedirtcek kızlar
çalış çalış bitmiooo :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama
:roflol: :roflol: kız şimal ben şifre isticektim ptt den bu anlattıklarından sonra vazgeçtim valla...
ayrıca bana zayıflıktan bahsetmeyin.. yazlıklarımı döktüm ortaya ama bana olacak gibi değil.. satıcam ben de .. çektim resimlerini şimdi hazırlıyorum... eklemeye başlıcam topiğe... offffff 6-7 kilo vermem şart.. nasıl vercem yaza kadar...
Allah zihin açıklığı versin tatlım...kızlarr günaydınnnnnn delikafaduldendelikafadulden
sınawa gdiyorumm senağlama:bbo:
dualarınız benle olsun olur mu canlarımmm Şeniz Şeniz Şeniz
ben yokken cok alın cok satınn hihoyyyt
öperim hepiciniziii Şeniz Şeniz
Ay valla deli ettiler beni ya..
Birde kadın diyorki tekrar gelin yeni verelim...:mymeka:
Ya 2 oldu gidiyorum zaten olmuyor, birde 3. ye çağırıyorlar.
Hala bloke edilmiş hesabı açtıramadım...:çok üzgünüm:
Yok istifa etsinler, ben 10 kişinin işini bir başıma yaparım valla...sırnaşık şey
Aynen canım ya...bize fırsat vermiyolar ki şekerim ne güzel iş yaptığımızı gösterelim.. valla ben işime çok önem veriyorum.. nerde çalışırsam çalışayım çok ciddiye alırım ben işi... sonuçta zor buluyoruz zaten dimi ama :enbuyukkk:
Tebrik ederim canım... İnşallah iyi bir puan gelir...sınawım cok güzel geçtiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kocasının penisini ısırarak kopardı
En yakın arkadaşıyla kocasını basan kadın intikamını kocasının penisini ağzıyla kopartarak aldı.Kadın 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı..
Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında yaşayan Katya Kharitovanava isimli kadın, en yakın arkadaşı Liza'yı yemeğe çağırdı.Ancak evde film seyrederlerken uykuya daldı. Sabah uyandığında ise kocası Michail'i en yakın arkadaşıyla yatakta çıplak vaziyette bastı. Kontrolden çıkan kadın kocası uyurken penisi dişleriyle kopardı.Sonra da Liza'yı duvardan duvara vurdu. Adam hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Penisi başarılı bir şekilde yerine dikildi. 26 yaşındaki kadına mahkeme iki yıl hapis cezası verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?