- 20 Ekim 2007
- 785
- 1
- 296
Sergggümmm yaratıcılıına hayranım cnm mod Şeniz
selam güvercin nasılsın? tanımadıklarındanmı bilmiyorumm ama ben büyük bi alışveriş sitesindede satış yapıyorum adını vermiyim burda. yani geçen c tesi izmir buluşması oldu orayada gittim ablamla çok güzeldi yani umarım insanlar düzgün tanır beni. krizdenb dolayı olabilir tabi bende indirim yapıyorum zaten maksat elimde kalmasın ayrıca daha bugun bi üyeden aldım bişi bakalım yarın ödemeyi yapıcam. önemli olan samimi dürüst alışverişlerin olması hepimiz için Şeniz
saol canım , iyiyim.. buluşma resimlerinizi gördüm , yorum yapmaya fırsat bulamadım ama hepiniz çok şeker görünüyodunuz....
zaten biz burda öncelikle karşılıklı olarak güvenebileceğimizi düşünerek alışveriş yapıyoruz.. bazen yanıldığımız durumlar oluyor tabiki... ama gözlemlediğim kadarıyla arkadaşlarda "yeni üyedir, alışveriş yapmayalım" şeklinde bir düşünce olmuyor.. sadece satış yaparken, yeni üyeyse biraz düşünüyoruz...
krizden dolayı ve sezon sonu olmasından dolayı mağazalardaki indirimler çok cazip olduğu için burdaki alışveriş azaldı.. çok satış yapan arkadaşlar bile fiyatları oldukça düşürdüler...
arkadaşlarıma ve sana da hayırlı müşteri ve bol kazançlar diliyorum...a.s.
tşekkür ederim ilginden dolayı. haklısın tabi kriz falanda bende işsiz olduğum için eve katkım olsun diye zaten evdekilerin kıyafetlerine falan göz diktimbakalım hepimize hyırlı olsun sonumuz nolcak kriz etkili baya bizim evde 2 işsiz varız kötumirmirmirmir
canım evet krizde işsizlik çok zor.. bu arada yeni hatırladım.. sen tabu satıcaktın dimi bana.. onda indirim yaptın mı peki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?