Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

merhabalar kız sergüzeşt süper düşünmüssün baktın olacağı gibi yok bizim 2, el bayanları susmuyor bu bölümde konuşsunlar konuşabildikleri kadar dedin dimiiii
süper düşünülmüş bir bölüm olmuş şekerim ilk günün şerefine pasta ve küçük paylar benden sizlere ama ilk gün olduğu için şimdi çay da boş içilmez ee her güm de yiyiemeyiz bu güzel pastalardan bugünlük yiyin başka yok haaaaaaaaaaaaa
:sm_cool:a.s.

kendimi tanıtmaya gerek var mı 2. el bölümünde maşallah tanımayan kalmadı beni hehehe:)))sırnaşık şey

kızlar sööelmesi ayıp manikür yaptırmışım fazla takılamıyom:dilcikar:
ama güvercinim fıkrana bayıldım ya süperdi koptum:roflol::roflol:

ayy valla millet bakıyor kendine...bi kokoş olamadım gitti yaa 2. elin bakımlı kaptanı, fıkramı beğenmene sevindim..güzel fıkralar buldukça koyacam valla, hiç acımam :jeyyar:

yavaş yavaş toplanıyoruz , süper olcak..pasta için teşekkürler özgül.. ben pastamı yemeye başlayım..cokacimcoook

slm millet a.s.
sergücüm ikinci elin böyle bir topiğe ihtiyacı vardı teşekkürler cnm Şeniza.s.
bu arada fıkra bi harikaydı :roflol::roflol:
pastalar kekler derken kiloları unutmayın kıslar cokacimcoook:roflol:
herkese hayırlı olsun topiğimiza.s.

Son düzenleme:
aman da aman bütün cicişler yavaş yavaş gelmişler hoşgelmişlerde sefalar getirmişler..
ayy kızlar baktım olacak gibi değil açıverdim bir köşecağız en bi ballısından sositososito
şöööle enim konum rahatcana geyiğimizi yapalım stres atalım aman o ne bea o yassah bu yassah iki kelam edemiyoruduk,
( editör sergü duymasınmı ? oda kim ayol pabucumun editörü:dilcikar: )

allahımıza şükürler olsun açtıkda ferahadık oh bea:lepi:
yalnız fazla pasta börek olayına dalmıyalım kızlar zaten benüm herüf mırın kırın ediyo alıcam ayağımın altına :mymeka:
hem ne demişler canum, yemeğin salçalısı avradın kalçalısıkaydirigubbakcemile3

pasta börek kokuları geliyodu topikten bende bi bakam dedim :jeyyar:

Topik hayırlı olsun kızlar....:sm_cool:
Sergüzeşt çok iyi düşnmüşsün canım ya, gel bi öpeyim seni..Şeniz
Bu arada fıkraya da koptum yani...:roflol:

Bunlarda topiciğimiz için...:asigim:

Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı, bir de bizim Temel barda sohbet ederlerken sıra gelmiş memleketlerini övmeye..

İngiliz,
"Arkadaslar. ." demiş "Bizim biramız cok meşhurdur.. içmeye kıyamazsınız
Fransız hemen girmis konuya
"Bizim kızlarımız meşhurdur.." demiş, "öpmeye kıyamazsınız"

Alman içini cekip " Hey gidi memleketim.. " demiş,
"Biz öyle arabalar üretiriz ki binmege doyamazsınız. ."

Holandalı hemen atılmış, "Evlerimiz.. " demiş,
"Bizim dünya şirini evlerimiz meşhurdur.."

Bizim en meşhur şeyimiz KGB'dir.." demiş Rus,
"Dünyanın bir ucunda sinek havalansa haberdardır ! ..

Sıra ona gelince İranli ya
" Halılarımız. ." demiş, "Yumuşacıktır ve çok meşhurdur.."

Sonra hepsi birden suskun oturan Temele dönmüşler..
Sakin sakin bakmış onlara ve gülerek baslamış söylemeye..

"Bizim delikanlılarımız meşhurdur.

Öyle ki ;

Alır Fransızın kızını , içer ingilizin birasını , Atar Almanın arabasına ,
Götürür Holandalının evine , Yatırır iran halısının üzerine , Degil kocasının,
KGB'nin bile ruhu duymaz.."

:roflol::roflol::roflol:

slm kızlara.s.
ne güsel olmuş topiğimiz hep içimden geçiyodu
bizde şöle karışan görüşen olmadan iki laflayabilsek deyii:teytey:
sergü hemen yapışıyodu yakamıza laf aramızdaşakkıdı

ama iyi düşünmüş bu topiği hem kendü rahatlar hem bizhihoyyyt

BENDEN DE Bİ FIKRA ARKADAŞLAR BUYRUN OKUYUM TEMEL BİRGÜN HASTANEYE GİTMİŞ HASTANENİN Bİ KÖŞESİNDE BİR ADAM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYO TEMEL SORMUŞ UŞAĞIM NEDEN AĞLIYOSUN DİYE ADAM KAN TAHLİLİ YAPTIRMAYA GELDİM PARMAĞIMI KESTİLER DEMİŞ BU SEFER TEMEL AĞLAMAYA BAŞLAMIŞ ADAM TEMELE NE OLDU SEN NEDEN AĞLIYORSUN DEMİŞ TEMEL CEVAPLAMIS BENDE İDRAR TAHLİLİ YAPTIRMAYA GELDİM DE kaydirigubbakcemile3

ALİ 3.SINIFA GİDEN ZEKİ Bİ COCUKTUR BİGÜN ÖĞRETMENİ ALİ YE SİYASET NEDİR DİYE SORAR ALİ DÜŞÜÜR AMA CVP VEREMEZ EVE GİDER KİTAPLARA BAKAR BİŞEY ANLAMAZ BABASINA SORAR BABA DÜŞÜNÜR UYGUN YOLLA ANLATIR BU EVDE PARAYI KİM GETİRİR ALİ SEN DER BEN KAPİTALİST REJİMİM PEKİ PARAYI ALIP BİZİM İHTİYACIMIZI KİM KARŞILAR ALİ ANNEM DER BABASI ODA HÜKÜMET DER KARDEŞİNLE KİM İLGİLENİYOR DADIM DER ALİ DADI İŞÇİ DER BABASI KARDEŞİNLE SENDE HALKSIN O ZAMAN DER BABADA ALİ HERŞEYİ NOIT ALIR GECE SESLERLE UYANIR KARDEŞİNİN AĞLADIĞINI GÖRÜR ALTINA PİSLEMİŞTİR ANNESİNİ UYANDIRMAYA ÇALIŞIR UYANMAZ SALONA GELİR BABASI VE DADISINI UYGUNSUZ VAZİYETTE YAKALAR VE ŞUNLARI SÖYLER KAPİTALİST REJİM İŞÇİYİ SÖMÜRÜYOR HÜKÜMET UYUYOR GELECEK .... İÇİNDE HALK NE YAPSIN DER

BENDENDE SANSÜRLÜ FIKRALAR CIKIYO HEP YAAAnaniknanik

nerde 2. elcilerrr
ben cok açıktımm gelinn size kurabiye yaptımm beraber yiyelimmm

ayyy kız sen de dedikodu var mı?? hele de bakem , neler olmuş , kim kime napmış :roflol:

ayyy kız sen de dedikodu var mı?? hele de bakem , neler olmuş , kim kime napmış :roflol:

bende sende vardır sanıodumm :)delikafadulden
bu aralar topiklerden sen bişe aldın mı canımmm şakkıdı
anlat aldıysan kaça aldın güzel mii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…