Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

valla aslında ben uzun zamandır bişey almıyodum ve bikaç talihsiz deneyimim olduğu için pek almak ta istemiyordum açıkçası... ama dün hamarat33 arkadaştan çanta beğendim iki tane.. gelecek hafta elime geçecek inş..resimlerini de eklerim şimcik...

evet gördümm onlarıı resimde güzel duruoo yaa
bende çanta arıyorum şöleee kocaman bişee delikafadulden

bende aşşkımdan hırka aldımm yarın göndercek gelsinn yazarım yorumumu cok şeker duruoo hırka şakkıdı

ben merak eden için ekleyim gene de resmi kaydirigubbakcemile3

sen de güle güle kullan canım hırkanı.. umarım umduğun gibi çıkar...sengözlerimebaksanab

inşş canım..
aldıgım cok şey oldu ama cogu ummadığım gibi cıktı :çok üzgünüm:

evet arkadaşım.. o yüzden de ben artık ürün almak isteyenlere gerektiğinden fazla bilgi veriyorum.. hayal kırıklığına uğramasınlar diye.. zaten fot. makinem çok iyi ... ürünü net bir şekilde gösteriyor...
ürün almak isteyen arkadaşlara da tavsiyem, bol bol soru sorsunlar.. özellikle önem verdikleri şeyleri sorsunlar..

mesela az mı çok mu kullanılmış, pantalonlarda bacak boyu, bel boyu, dğer aldıkları ürünün de abatlarını , malzemesini (cotton mu, polyester mi falan diye) sorsunlar işte akıllarına ne gelirse...2. el de satış yapan hiçbir arkadaşın yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum... böylelikle umduğumuza daha yakın bir ürün almış oluruz..

haklısın canım yaa..
burası şikayet topiğ gibi olcak amaa bi de ben şeyden cok şikayetçiyimm kaç defa karsılastım böle bi durumla..
alcam dioo yazıo edioo sonra ben tmm diyorumm adress fln istiyorummm hiiiç ses cıkmıoo vazgectim dese dövcem sankii klava: :roflol:

söylediğin gibi satış yapanın nasıl açık ve net davranması gerekiyorsa, alıcının da açık ve net olması lazım.. alıcı arkadaşların da daha net olmasını bekliyoruz tabiki... yerimseniben

Hayırlı olsun 2. elciler
Hazır şikayet konusu ortaya çıkmışken bende 2 kelime edivereyim
Ben 2.el bir topicte fiyatları çok bulupta pt diye topiğin ortasına yazılmasını şık bulmuyorum
Eğer kişi satıcıyı düşünüyorsa onu özelden uygun dille uyarır/bilgilendirir

evet cevahir bencede haklısınn bi antipati oluşuoo
birdeeee
güncelleme yapmayalımm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana katılıyorum.. zaten topiklerde satış dışı her türlü konuşmaya da karşıyım.. bi de noktalar koyarak topiğini güncellemeye çalışanlara da çok kızıyorum.. lütfen biraz daha hassas olun bu konuda.. Çok üzgünüm çoook

canım ya valla bayıldım fıkralarınaza :roflol::roflol:

benim kociş gelsin hemen anlatacağım...

Sanırm önceki kadar güncelleme adına yapılan gereksizler olmuyor
İlgililerin müdahalesi öğretti artık
Kanaatimce nasibi olan en sondada olsa bulur
Hiç öne çekme kaykım olamaz olmamalıda çok çirkin oluyor gerçekten
Her topic sahibi öne çkemk için bişeyler saçmalasa noolur bu forumun hali

cnm bu konuya bende senin gibi takığımşakkıdı
bende de noktalar görüyosunuzdur eminim ama o noktalamalar o an topiğimi öne çıkarmak için yapılmış değilsengözlerimebaksanab

daha evvelden yapılmış soru cevapların editlenmesi şeklindea.s

ama bazı arkadaşlar bi bakıyorum yeni ne eklemiş diye :bbo:

nokta nokta yazıp en öne fırlamışlar birden bire-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

yafff herkes satış derdine mi düşmüşsırnaşık şey

bugün pazar gelinde iki laflıyak şurdasengözlerimebaksanab

hazır kociş ve çocuklar uyumuşken iki geyik te biz yapsak fena mı olur yanedelikafadulden

çaylarda benden hadeehihoyyyt

canlarımm ben sizi uyarmak istiomm bi konudaa
bazılarınız satılanları silipp ........... ya da tamamen silip satıldı yazıo yaa
bu yasak..
ben başlarda böle yaptım diye 7 gün ban aldımm
dikkatli olunn yerimseniben

arkadaşlar muhabbetinize katılmak isterdim ancak çok uykum geldi.. dream çayın çok güzel olmuş eline sağlık canım.. ben çayından 1 bardak içtim .. umarım uykum kaçmaz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…