Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

günaydınlar zuzular nasılsınız:1hug: ..
oh oh ne güzel yeni arkadaşlar görüyorum hihoyyyt..
kızlar kafanıza takılan şeyleride burdan paylaşalım şu.... nokta noktalar gerçekden can sıkıcı ama bundan sonra uyarı yazmıyoruz direk yönetime bildirelecek ..
şu ara kanada'dan misafirlerim var başım kalabalık ama her fırsattada buralardayım gözüm üstünüzde bilinesengözlerimebaksanab ..

bu arada ben demiyommu nen size pasta böreğe dalmayın diye yine miss gibi pasta börek kokmuş buralar:mymeka: ..

günün fıkrası benden kızlar ,
bu arada katılımlarıyla köşemizi şenlendiren tüm arkadaşlarıma kocaman sevgilerimi fırlatıyom..

Ögretmen bir gün ögrencilerine söyle bir soru sormus :
- Insanlarda istem dışı çalışan şey nedir ?
Ögrencilerden biri parmak kaldırıp cevap vermiş :
- Tik tir hocam...
Ögretmen soruyu bilen ögrencisine :
- Aferin oglum senin adın ne? diye sormuş.
Ögrenci :
- Tüleyman hocam... ..:1shok:kaydirigubbakcemile3

Günün sözü::1closedeyes:

Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil.
Bernard Shaw

:enbuyukkk:

amaninnnnnnnnnn
sonunda tanrım çok mutluyum :))))
gönlümce lak lak yapcam ve kimse ' cırlama nan '' demiceekkkkkkk

günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız bugün eşimin dedesi vefat etti cok üzüldüm rahmetli 2 hafta önce bendeydi yedi içti yattı hastaydı zaten bugün sabah ölmüş eşim bana ve oğluna kıyamadı kalabalık diye götürmedi bende evde dua ediyorum ruhuna sizinle paylaşmak istedim sadece öptüm hepinizi iyi günlerrr

Günaydın millet .. Taham başınız sagolsun allah rahmet eylesin canım dede deyince benimde içim acıdı , çok severdim dedelerimi ikiside çok erken gittiler tüm dedelerin mekanı cennet olsun aminn .

sağol selinn ciğim benimde dedelerim yok eşimin dedesini severdim min canım benim senin dedeleririnde yattığı yerler nur olsun inşallah:Saruboceq:

canım başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin:çok üzgünüm:..
büyüklerin yeri dolmuyor maalesef ve onlar gidince hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.. dedemler yaşarken bayramlar bir başka olurdu yazın memlekete giderdik tüm aile toplanır bağ bahçe işleriyle uğraşılırdı onlar gidince bütün o çoşku, heyecan, birlik ve beraberlik de gitti ..yattıkları yer nurla dolsun mekanları cennet olsun.:çok üzgünüm:

amaninnnnnnnnnn

hoşgeldin deli kız:1hug:
sonunda bana açtırdınız topiği benneyaptımki
o kadar dedik dimi bi yer kapın şurdan diye tembel evratlar:dilcikar:
o kadar işim içinde birde bunu sardınız başıma:mymeka:

amaninnnnnnnnnn

hoşgeldinn ciciimmm
rahat rahat sohbet edelimmm
delikafaduldendelikafadulden

başınız sağolsunn Allah rahmet eylesin canmm :çok üzgünüm:

Günaydın millet .. Taham başınız sagolsun allah rahmet eylesin canım dede deyince benimde içim acıdı , çok severdim dedelerimi ikiside çok erken gittiler tüm dedelerin mekanı cennet olsun aminn .
günaydınnnn canımmmmmmkaydirigubbakcemile

ojşbulduk canim:)
haklısın canim bende okadar dedim bu malibu insanına emme anamiyyiikikaydirigubbakcemile anca topik topike gezip fink atıyii sitede:tomato::tomato:
kızz malibu -tatlicadiarzu-

allah rahmet eyleesin bacı.:çok üzgünüm:

yaavru kuşumm sergüzeştimm moderatörümm varken baaa topik açmak mı düşer allasenn yadelikafadulden

hep mod olmak istedim hiç olamadımm senağlama

fundaaa napıon ne edion gııı sengözlerimebaksanab
senin güzel büyük çantaların vardırr ben çanta arıyorumm ekle topiğineee kullanmadıklarını:mymeka:

yrn okul başlıoo stres sardıı beniii gitmek istemiomm kadınlar kulübünde 7/24 kalmak istiomm bennnn senağlama klava:

e tabi cnm , destur diyerekten okuyom ben sergünün mesajlarını-tatlicadiarzu-

hastayım sanki yaa emin değlim ama öyleyim gibi..heryanım ağrıyo vala hiç iş yapasımda yok gözlerim kapanıyo resmen..kafamçokkarıştı
gergedanlar gibi esneyip durdum sabahtan beri yaa:dance:
milletin bütün şevkini kırdım vala p.ertesi sendromundayız bütün ofis laelaelaelaelae
çant var bende yavriem istemediğin gadden hemide , topiğe baktın mı ekledım bitane daha ..
öncekilerden de var..belkim begenırsın ordanŞeniz

daaaaaa büyükk istiomm bennnn :mymeka:

geçmiş olsunn canımm yaaa
bende bugün dışarı çıkcammm alışveriş yapcamm cok bunaldımm evdee delikafadulden

daaaaaa büyükk istiomm bennnn :mymeka:

geçmiş olsunn canımm yaaa
bende bugün dışarı çıkcammm alışveriş yapcamm cok bunaldımm evdee delikafadulden

git bacım yaa ben bu ara pek fırsat bulamıyorum dısarı cıkmaya yoğunluktanki artık elimdekileri cıkarmaya bakıyorum yeni bişi almıycam..
dünya kadar valiz oluyor nası götürücem okadar eşyayı diye düşünüyorum

Sağol fundacığım allah razı olsun

malibu cnm kırmızı hasır gibi bişey var bende düşünürmüüsün

kızlar burası bayağı iyi olmuş ...
sevindim vallahi...hayırlıolsun bakalım 2. el lak lak köşemiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…