sergümmm yine formundasın döktürüonn valaaa :roflol:
günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız bugün eşimin dedesi vefat etti cok üzüldüm rahmetli 2 hafta önce bendeydi yedi içti yattı hastaydı zaten bugün sabah ölmüş eşim bana ve oğluna kıyamadı kalabalık diye götürmedi bende evde dua ediyorum ruhuna sizinle paylaşmak istedim sadece öptüm hepinizi iyi günlerrr
amaninnnnnnnnnn
sonunda tanrım çok mutluyum :))))
gönlümce lak lak yapcam ve kimse ' cırlama nan '' demiceekkkkkkk
amaninnnnnnnnnn
sonunda tanrım çok mutluyum :))))
gönlümce lak lak yapcam ve kimse ' cırlama nan '' demiceekkkkkkk
günaydın arkadaşlarrrr nasılsınız bugün eşimin dedesi vefat etti cok üzüldüm rahmetli 2 hafta önce bendeydi yedi içti yattı hastaydı zaten bugün sabah ölmüş eşim bana ve oğluna kıyamadı kalabalık diye götürmedi bende evde dua ediyorum ruhuna sizinle paylaşmak istedim sadece öptüm hepinizi iyi günlerrr
günaydınnnn canımmmmmmkaydirigubbakcemileGünaydın millet .. Taham başınız sagolsun allah rahmet eylesin canım dede deyince benimde içim acıdı , çok severdim dedelerimi ikiside çok erken gittiler tüm dedelerin mekanı cennet olsun aminn .
hoşgeldin deli kız:1hug:
sonunda bana açtırdınız topiği benneyaptımki
o kadar dedik dimi bi yer kapın şurdan diye tembel evratlar:dilcikar:
o kadar işim içinde birde bunu sardınız başıma:mymeka:
yaavru kuşumm sergüzeştimm moderatörümm varken baaa topik açmak mı düşer allasenn yadelikafadulden
hep mod olmak istedim hiç olamadımm senağlama
fundaaa napıon ne edion gııı sengözlerimebaksanab
senin güzel büyük çantaların vardırr ben çanta arıyorumm ekle topiğineee kullanmadıklarını:mymeka:
daaaaaa büyükk istiomm bennnn :mymeka:
geçmiş olsunn canımm yaaa
bende bugün dışarı çıkcammm alışveriş yapcamm cok bunaldımm evdee delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?