Sohbet

yükseleni farklıdır. bizim şirkette de var bi kaç tanıdığım böyle. ben de ikizler burcuyum bıcır bıcırım ve de böyle ağır ikizler görünce şaşırıyorum

ben bağımsız sinema, sanat filmleri hastasıyımdır. misal onları izledikten sonra içi dolu yorumları okuyup sonrasında tekrar izlerim. kafamda öyle daha anlamlı oluyor. o zaman yönetmeni daha iyi anlayabiliyorum. o sahneyi çekerken nasıl bir mesaj vermek istedi, o sahne aslında o sahneden ibaret değil altında başka anlamlar da var. bu türdeki filmler genelde durağan olur ve final yapmaz. yani bir sürü cevapsız soru kalır filmin sonunda. bu türden anlamayanlar bu filmleri sıkıcı bulur ve film bitince "eee ne anladım ben şimdi bundan? şu oğlana noldu? bu kıza noldu? noldu yani şimdi" der. tam da o noktada ortaya çıkar gerçekten ne için izlediği

yükseleni farklıdır. bizim şirkette de var bi kaç tanıdığım böyle. ben de ikizler burcuyum bıcır bıcırım ve de böyle ağır ikizler görünce şaşırıyorum
Burçlardan zerre anlamam, ikizleri de kendi burcum olduğundan azıcık biliyorum. Kendim dışında iki ikizler kadını daha var yakın çevremde üçümüz de sakin ağır başlı kadınlarız.

Dünyadaki milyonlarca insanı 12 karaktere sığdırmak -yükseleni alçalanı bilmemnesi dahil edilse bile- çok mantıklı değil bence.

yani tabii ki karakter meselesi birazcık da ama burçların da etkisi çok bence insanlar üzerinde. yani en azından ben burçlara inandığım için çyle düşünüyorum. tabii ki herkesin kendi görüşü :)

sadece yükseleni alçalanı olsa neyse, bir doğum haritası olayı var ki evlere şenlik. onun içinde de bir sürü burç çıkıyor, 5. ev 7. ev falan gibi evleri de var. bazıları buna o kadar takık ki ben kovayım mesela. bana birisi taktı kafayı, sen kova değil oğlaksın diyor. sınırda bir doğum tarihim de yok. tutturdu sen kova değil sen kesin oğlaksın. keklemeye çalışıyor sandım önce ama yok, inanmış benim kova değil oğlak olduğuma.

İşte belirlenen burç karakterine uymayınca o evler bu evler yükselenler alçalanlar sokuluyor devreye. Mümkün değil çünkü aynı burçtan herkesin aynı karakterlerde olması.

İşte belirlenen burç karakterine uymayınca o evler bu evler yükselenler alçalanlar sokuluyor devreye. Mümkün değil çünkü aynı burçtan herkesin aynı karakterlerde olması.
evet o doğum haritasında çıkan burçlara göre de değişkenlik gösteriyormuş. ben biraz ilgilendim zamanında ama asla anlamadım. derine inince aşırı karmaşık geliyor. herkesin hareketleri, davranışları, huyu suyu üzerinde etkisi olan milyon tane şey var, etki edenlerin arasında burçların ne kadar rolü var ya da yok tartışılır. hala gülüyorum ya oğlaksın diye tutturmuştu.

Kitap okumayi sevmiyorsaniz belgesel izleyin.artık çoğu program ilgimi çekmiyor.tarihi belgeseller izliyorum. Dün fatih sultan mehmet in hayatını izledim.6 bolumdu. Istanbul u fethi anlatılıyordu. bilmediğim şeyleri ogrendim.netflix de.viasat history var dsmartta .super bir kanal..

Alti ustu bir kitap okumak için bile bu saatten sonra olacak iş degil diyorsaniz bu saatten sonra degişmeniz de olacak iş değil demek ki. 27 yaşindasiniz elinize bir kitap alamiyorken nasil degiseceksiniz ki?

Erkek arkadasiniz dediginiz gibi biriyse sizinle 5 ay ilişki goturemezdi bence. Dogru durust konusamadigi biriyle kim 5 ay birlikte olur. Sizinle ilişkiyi goturuyorsa siz gozunuzde buyutuyorsunuzdur aranizda o kadar fark yoktur.

Yakın bir arkadaşım var çok severim , bizimle tiyatroya gelmez , kitap okumaz ne onersek istemez . Ne zaman bir erkekle tanışşa o erkeğin ilgi alanına göre öneri ister :) o erkek gider konuya dair ilgisi biter . Dediğiniz gibi bu istekler kalıcı olmuyor

Sureya'ya gelenler çok hoşlar :) bizler kot kazak

Youtubea national geographic belgesel yazıp çıkanları izleyebilirsiniz. Genelde 45-50 dakika sürüyor. Her şeyi öğrenemezsiniz ama muhakkak aklınızda kalan şeyler olur.

sana çok teessüf ediyorum kudra başkan fdgjklfjhklgf
2,5 yılımı verdim, 200den fazla harita gördüm, hiçbiri de benzemiyordu birbirine
inan illa diye demiyorum, zaten amaç inandırmak değil bu işte
sadece tv .aşarları, popüler olma çabasındaki yetersizler yüzünden olay çok yanlış anlaşılıyor
ona üzülüyorum

yada adamın amacı öylesine takılmaktır..

Ay kuzum hiç benlik şeyler değil valla yav. Yani dalga geçmek falan da değil de ispatı olmayan, gözümle görmediğim ya da bilimsel olarak doğrulanmayan herşey gibi astrolojiyi de son derece saçma buluyorum.

Ay kuzum hiç benlik şeyler değil valla yav. Yani dalga geçmek falan da değil de ispatı olmayan, gözümle görmediğim ya da bilimsel olarak doğrulanmayan herşey gibi astrolojiyi de son derece saçma buluyorum.

yani aslında astronomiye dayanan bir konu ama günümüz koşullarında teknoloji bu kadar ilerideyken anlamsız bulunması bence normal :)

Canım şöyle bir şey var, uzak mesafe ilişkisi var konu sahibinin. 5 aydır ayrı şehirdeler. En başından beri. Ondan dolayı henüz sorun teşkil etmemiş olabilir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…