Sohbete var mısınız?

bugün ne oldu içimde patlıycak. sabah taksi çağırdım her zamanki duraktan neyse gidiceğim yerin tam tersi yöne doğru gitmeye başladı. yol güzergahında asfalt çalışması var ondan diye bir tepki vermedim başta sonra bir baktım almış başını tam ters istikamete doğru gidiyor. gidiceğim yeri tekrarladım. burdan gidiliyor diyor inatla. araziye gidiyorsun napıyorsun sen dedim sesimi yükselterek. ben işe yeni başladım falan dedi ama hala geri dönmüyor. bir baktım camlara hiç durak adı falan da yok.artık kalbim ağzımda atıyor.sonra artık döner misiniz dedim bağırarak.nasıl korktuğumu anlatamam hayatımda hiç bu kadar korkmadım.kırmızı ışıkta durmasıyla hemen kendimi dışarı attım taksiden. arkama bakmadan bir an önce uzaklaşmak istedim bir saat falan zor geldim kendime. sonra eşimi aradım yaşadıklarımı anlattım. adamda tepki yok ya bildiğin hiçbir tepki yok. annemle buluşmaya gidiyordum. bana sorduğu annenle buluştunuz mu? nasıl ya dedim ben ne yaşadım sen bana ne soruyorsun? duragı arıycam ve bu durumu anlatıcam diyorum ben bilmem diyor ben bilmem ne demek ya. ay taksiciden çok kocam olucak adama öyle kızgınım ki anlatamam. normalde hiç takmam bunu dedi şunu dedi diye ama sanırım takmaya takmaya bu adam ne zaman bu kadar umursamaz oldu bunu kaçırmışım.

Canım ya çok geçmiş olsun. Kadın olduğumuz için bazen ne kadar zayıfız. Kocanı da çok kafaya takma erkeklerin hepsi öyle. Geçen dışarıya çıktım. Eve gelirken eşim beni alacaktı. Eve geldik. Ben önden girdin. Baktım kapı açık. Diyorum kapıyı çekmedin mi bilmiyorum diyor. Sonra dedi belki hırsız falan eve girmiştir. Ve evi bile kontrol etmeden çıkıp gitti. Ben o korkuyla kendimi yatakodasına kilitledim. Bildiğin erkek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…