Sohbete var mısınız?

o da iyiymiş. ama hazmedemiyorum şuanda.

ay evet ya çok şükür birşey olmadı.herşey olabilirdi herşey

ay daha çok yeni ya yeni işte bu kadar umursamaz olmak için daha çok yeni. hazmetmediğimde bu aman affetmiycem onu zaten.

Belli oluyor. Yok sadece bana da kızarsın diye korktum eminim eşin şu an çok rahat uyuyordur. Seni ise sinirden uyku tutmuyor
aynen öyle koltukta uyuyakaldı. onu kaldırmayad a hiç niyetim yok usul usul yatak odasına geçicem kurulucam her zaman yaptığı gibi çaprazlama geniş geniş ohhhhhhh! birde ben onun gibi yaşıyım bakalım ne kadar dayanıcak bana:)

Eşimde koltukta uyumuştu zorla kaldırıp yatağa gönderdm. Ben de çok sinir olurum başka yerde uyumasına. Bu gece senin gecen olaun dilediğini yap

Cok cok gecmis olsun. Bu zamanda insan anasina bile guvenemiyorken aslinda ucuz atlatmissiniz. Neyseki biesey olmadan kurtarmissiniz kendinizi. Esiniz belkide sizi sakinlestirebilmek adina soguk kanli kalip pek bi tepki vermemistir. Yoksa illaki onunda endiselendigine emin olabilirsiniz.

Benimki o kapiyi oyle gorse beni asagi arabaya gonderir. Kendi iceri dalar. Sonra beni cagirirdi heralde. Taksiye zaten bindirmez de. Bindirse o an aramadigim icin kizardi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…