- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.221
Az hastayız teyzesi.ayyy , nasil minnos? öp benim yerime ..
bende isteyim , calisiyorum valla. yarin son, persembe cuma tatiliz cok sukur , wuuhuuuu
ahhh kiymam yaAz hastayız teyzesi.Ne güzel dinlenşr baharın tadını çıkarırsın artık
Olmaz ben yorgunumslm kızlar çok yoğunum bu aralar hem dedikodum yapılmış aynen dediğiniz gibi ne biçim ev sahibiyimama sizde misafir sayilmazsiniz artık ev sahibisiniz ben yokken pasta börek yapıp millete ismarlayin tamam mi
niye kiOlmaz ben yorgunum
bebeğim küçükken daha çok giriyordum kk yaAma ne hanfendi yoğun ya sanki biz boşluktan yapacak iş arıyoruz bu ufak bebeynen
Bende kızı uyutup uyuyacagimbebeğim küçükken daha çok giriyordum kk yaşimdi elime teli almamla oğlum dibimde bitiyor şimdi kalkip temizlik yapacam
iyi olur .oğlum sabah beni zorla uyandirdi. şimdi de yatagima yatmis anne gel uyuyalim diyorBende kızı uyutup uyuyacagim
Çocuklar işte.benimki de gece uyumadi şimdi uykun var diye mızirdaniyoriyi olur .oğlum sabah beni zorla uyandirdi. şimdi de yatagima yatmis anne gel uyuyalim diyor
azcıkta bizi düşünseler olmazÇocuklar işte.benimki de gece uyumadi şimdi uykun var diye mızirdaniyor
Ne zaman dusunurlerki acepazcıkta bizi düşünseler olmaz
sanırım hiçbir zamanNe zaman dusunurlerki acep
Obur tarafta okumafinmi kız benim herifin yaptığını
okudum iste sopa mi aldim dayak atayim diyeObur tarafta okumafinmi kız benim herifin yaptığını
Valla benimde uykusunda bogasim varokudum iste sopa mi aldim dayak atayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?