- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi 88prenses22
-
- #1.261
Bilmiyorum. Evet kimse yok bu ara. Bahar geldi ya herkes kayboldu.@talhayasir nerelere kayboldu ya. Ben daha cok tarifalacaktim ondan. Topikte kimse kalmadi. Ev sahibi yok ortada.
Millet disarda geziyo tabi. Kim napsin mis gibi havada disarda dolasmak varken evde oturmayi.Bilmiyorum. Evet kimse yok bu ara. Bahar geldi ya herkes kayboldu.
Sen bugün bağ evine üçüncü çocuğu yapmaya aman puknik yapmaya gitmedinmiMillet disarda geziyo tabi. Kim napsin mis gibi havada disarda dolasmak varken evde oturmayi.
Bag evinde 3. Cocuk yapilir mi lenSen bugün bağ evine üçüncü çocuğu yapmaya aman puknik yapmaya gitmedinmi
Senimi ozlemis eltinBag evinde 3. Cocuk yapilir mi lenbu hafta gitmicez. Benimki ilaclama yapmis. Hafta sonuda cok sevgili eltimler geliyo. Onlarla gidersek bilmiyom.
Ya evet hasretime dayanamamisSenimi ozlemis eltin
Annenin özlemişsindir iki gün orda kal buraya gelmesende olur biz alinmayiz deseydinYa evet hasretime dayanamamisaman be adanada dugun varmis oraya gideceklermis. Bi gun bizde bigun anasigilde kalip pazarda dugune gideceklermis galiba.
Ben dedim de kv diyemedi. Kayinim bide dert yaniyomus annesine abim benle ilgilenmrdi diye. Karisiyla hergun hastaneye giden adamla kocam nasil ilgilenecekti acaba. Eltimin kaninda kedi kopek mikrobu cikmis. Onun icin ha bore hastaneye gittiler.Annenin özlemişsindir iki gün orda kal buraya gelmesende olur biz alinmayiz deseydin
Köpekte başka ne mikrobu cikabilirBen dedim de kv diyemedi. Kayinim bide dert yaniyomus annesine abim benle ilgilenmrdi diye. Karisiyla hergun hastaneye giden adamla kocam nasil ilgilenecekti acaba. Eltimin kaninda kedi kopek mikrobu cikmis. Onun icin ha bore hastaneye gittiler.
Vayy bu iyiydi isteKöpekte başka ne mikrobu cikabilir
Vayy bu iyiydi iste
Ay o diil biz bise desek aman ben hamileyim onu yapamam bunu edemem hamileyim der. Is dugune gelince hemen gider. Len iki kucuk cocuk bide karninda sipayla nereye gidiyon acaba dugune.
O iş öyle olurAy o diil biz bise desek aman ben hamileyim onu yapamam bunu edemem hamileyim der. Is dugune gelince hemen gider. Len iki kucuk cocuk bide karninda sipayla nereye gidiyon acaba dugune.
Bide sabahtan gidip aksama kadar gezeceklermis. Kayinim kvye anne sende gel ben anneler gunu hediyesi alacam sana demis. Yemek yeriz falan demis. Kvdede aman eksik kalsin dicektim diyemedim biz yeni gittik adanaya dedim dedi:))))O iş öyle olur
Yalan kvdeyi götürüp bebek baktiracajlar.madem hediye alacaksa alıp getirsin.yalancilarBide sabahtan gidip aksama kadar gezeceklermis. Kayinim kvye anne sende gel ben anneler gunu hediyesi alacam sana demis. Yemek yeriz falan demis. Kvdede aman eksik kalsin dicektim diyemedim biz yeni gittik adanaya dedim dedi:))))
Bende oyle dedim kv de biliyo zaten. Ondan istemiyor zaten. Aman kari koca onlarin kafa normal degilYalan kvdeyi götürüp bebek baktiracajlar.madem hediye alacaksa alıp getirsin.yalancilar
Cagirsak gelecen sankiDedikodu yapiyonuz beni cagirmiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?