Sohbete var mısınız?

Nasılsınız kızlar. Benim için günler çok yoğun. Eşim işi nedeniyle şehir dışında. Ben de annemdeyim. Kalabalık olunca nete de fazla giremiyorum.

Ya evet hasretime dayanamamisaman be adanada dugun varmis oraya gideceklermis. Bi gun bizde bigun anasigilde kalip pazarda dugune gideceklermis galiba.
Annenin özlemişsindir iki gün orda kal buraya gelmesende olur biz alinmayiz deseydin

Annenin özlemişsindir iki gün orda kal buraya gelmesende olur biz alinmayiz deseydin
Ben dedim de kv diyemedi. Kayinim bide dert yaniyomus annesine abim benle ilgilenmrdi diye. Karisiyla hergun hastaneye giden adamla kocam nasil ilgilenecekti acaba. Eltimin kaninda kedi kopek mikrobu cikmis. Onun icin ha bore hastaneye gittiler.

Ben dedim de kv diyemedi. Kayinim bide dert yaniyomus annesine abim benle ilgilenmrdi diye. Karisiyla hergun hastaneye giden adamla kocam nasil ilgilenecekti acaba. Eltimin kaninda kedi kopek mikrobu cikmis. Onun icin ha bore hastaneye gittiler.
Köpekte başka ne mikrobu cikabilir

O iş öyle olur
Bide sabahtan gidip aksama kadar gezeceklermis. Kayinim kvye anne sende gel ben anneler gunu hediyesi alacam sana demis. Yemek yeriz falan demis. Kvdede aman eksik kalsin dicektim diyemedim biz yeni gittik adanaya dedim dedi:))))

Bide sabahtan gidip aksama kadar gezeceklermis. Kayinim kvye anne sende gel ben anneler gunu hediyesi alacam sana demis. Yemek yeriz falan demis. Kvdede aman eksik kalsin dicektim diyemedim biz yeni gittik adanaya dedim dedi:))))
Yalan kvdeyi götürüp bebek baktiracajlar.madem hediye alacaksa alıp getirsin.yalancilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…