• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok 0ldum :)

dayı-erkek kardeş-?

devamını sabırsızlıkda bekliyorummm..
sülalede kim var acep sırada?:26:

amca-amcaoğlu-halaoğlu-(ipucu amaçlı)

kalpsizcim nasılsın
bugünlük ilaçlarını almadın mı janems?

Eee sen ve sülalen normal olmadığı için senin kardeşinin eşinin verdiği tepki normaldir, ki senin açtığın konuların hepsi böyle anormal, ya sen dalga geçiyorsun bu kadar insanla , yada senin ve ailenin ciddi sorunları var !

dun aksam annem beni , esimi , erkek kardesimi ve onun esini hepimizi disarida yemege Götürdü ,
ben dizimin hemen yukarisinda bir kot etek , altima siyah kilotlu corap , ustume straplez badi , ve onun ustune kisa kot ceket giydim...
buraya kadar hersey normal :)
yemek bitince sigarami icmek icin disari ciktim ,
arkamdan kardesimin esi geldi ,
ve
bana , " benim kocamin yanimda boyle gezme " dedi ...
ben sok tabi ,
cunku üstümde acik birsey yoktu ,
yazdiklarimi giymistim ve gayet normaldi , bir yemek icin :)
benim kardesim o dedim , ne diyorsun ?
o sirada kardesim , esim geldi , konusamadik , kapandi gitti konu ,
ne dusuneyim , ne yapayim bilemedim ,
cok kirdi kalbimi bu sefer ,
oyle gezsem bile , ki gezmiyorum ,
o benim kardesim ,
nasil bir art niyet arar , yada baska bir seymi bu , anliyamadim
size yaziyim dedim ,
opuyorum hepinizi ...

bence hastalık derecesinde sizi kıskanıyor dikkatli olun

hem psikolojisi hemde kişiliği bozuk

mazallah ...!!!! tehlikeli

dun aksam annem beni , esimi , erkek kardesimi ve onun esini hepimizi disarida yemege Götürdü ,
ben dizimin hemen yukarisinda bir kot etek , altima siyah kilotlu corap , ustume straplez badi , ve onun ustune kisa kot ceket giydim...
buraya kadar hersey normal :)
yemek bitince sigarami icmek icin disari ciktim ,
arkamdan kardesimin esi geldi ,
ve
bana , " benim kocamin yanimda boyle gezme " dedi ...
ben sok tabi ,
cunku üstümde acik birsey yoktu ,
yazdiklarimi giymistim ve gayet normaldi , bir yemek icin :)
benim kardesim o dedim , ne diyorsun ?
o sirada kardesim , esim geldi , konusamadik , kapandi gitti konu ,
ne dusuneyim , ne yapayim bilemedim ,
cok kirdi kalbimi bu sefer ,
oyle gezsem bile , ki gezmiyorum ,
o benim kardesim ,
nasil bir art niyet arar , yada baska bir seymi bu , anliyamadim
size yaziyim dedim ,
opuyorum hepinizi ...

gerçekten kafayı yemiş kısada giysen senin kardeşin senin yerinde olsam orda herkesin içinde rezil ederdim kim ki sana karışıyo zaten tepki vermesi çok yanlış bence seni kıkanmış

kiskanilmak kesinlikle hosuna gidiyor ve bu konuyla ilgili hayal dunyasini calistiriyor galiba arkadas hey allahim:1::1::1:

ama ne ilginctir ki bi mektup saklaniyor veee onu bulup alabilmis olan kisi sapik ruhlu yenge cikiyor.

daha dogrusu büyük ihtimalle o almis oluyor.

ben sizin kadar kıskanılmadım ömrümde :25: şimdi bende kıskandım sizi iyi mi :30:

:46::46:
ben sizin kadar kıskanılmadım ömrümde :25: şimdi bende kıskandım sizi iyi mi :30:

:46::46::46::46::46:vallla süper bi yorum olmuş arkadaşım aynen katılıyorum bu kadar saçma bi haikayesi olan bi insanda ben görmemiştim :1::1::1:iyimi şükür buda oldu niye böyle saçma sapan şeyler yazma gereği duydunki kendini neden böyle komik duruma düşürüosun onuda anlamadım neyse allah sana kolaylık versin malum daha uğraşacağın aile ferdi çok malum dayılar sonra amcalar falan gelir arkadan ve tabii kötü yengeler ah ah işin çook :51::51::51::1::1:

Kardeşimin eşi bana böyle birşey diyecek, Dayım bana ensest ilişki teklif edecek! Dağıtırım ortalığı! Sen resimden de belli oluyor çok meleksin be kardeşim! Sürekli kimseye birşey demeyip susuyorsun! Yada Kötü bir şerafettin! Bilemedim!

Son düzenleme:
Back
X