• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok 0ldum :)

Aceba kardesiniz evde surekli ablam sunu iyi yapar,
su yemegi guzel yapar keske ablam burda olsaydi diye bahsedip kizi bu hale getiriyo olmasin?[/QUO]

Sanmiyorum canim ,
kardesim , esi kiskanmasin diye benimle konusmuyor bile artik ,
ancak onu isten almaya gittigimde konusabiliyoruz ,
hic kontagimiz kalmadi ,
oda hakli istemem benim yuzunden bozulsun aralari ,
yaptigi herseyi sineye cektim bu zamana kadar , ama dun geceki ,
sen benim kocamin yaninda boyle gezemessin lafi , oyle canimi acitti ki
birden yabanci hissettim kardesimi ,
deseydim ya senin kocansa , benim kardesim ,
ama hic bisey diyemedim , oyle sustum kaldim
eve geldim aynada baktim kendime agladim ,
halada kötüyüm ,
ariyip konusamiyorum , ben sucluymusum gibi ,
bilmiyorum napicami...

Alooo sesim geliyormu,arkadasim sen niye kendini suclu his ediyorsun?
pardon ama o senin kardesin tabi ki görüsecksin zamaniniz oldukca o ve esinin zamanini asiri kisitlamadan,ama bu dün dedigi cok ilginc,hayret akil almaz bisey:53:

ama bunun sebebini mutlaka bir an önce sormalisin bence!
olay netlige kavussun!!!

Sanmiyorum canim ,
hic kontagimiz kalmadi ,
halada kötüyüm ,
bilmiyorum napicami...

Ama siz de bir garipsiniz, daha önce konu da açmıştınız gelin beni kıskanıyor mu diye, şimdi neden şok olasınızz ki anlamadım.Madem gelin kıskanç o zaman çok da şok olmamanız lazım, bence gidin bu konuyu kardeşinize açın eşinize falan söyleyin, oturduğunuz yerden şok olmakla çözemezsiniz, zaten böyle bir lafın nasıl üstü kapatılır da unutulur bilemiyorum.

Alooo sesim geliyormu,arkadasim sen niye kendini suclu his ediyorsun?
pardon ama o senin kardesin tabi ki görüsecksin zamaniniz oldukca o ve esinin zamanini asiri kisitlamadan,ama bu dün dedigi cok ilginc,hayret akil almaz bisey:53:

ama bunun sebebini mutlaka bir an önce sormalisin bence!
olay netlige kavussun!!!

yarin ilk isim , tel acip , yada yuz yuza bu konuyu , konusmak olucak ,,
tesekkür ediyorum hepinize yorumlariniz icin ...

Ama siz de bir garipsiniz, daha önce konu da açmıştınız gelin beni kıskanıyor mu diye, şimdi neden şok olasınızz ki anlamadım.Madem gelin kıskanç o zaman çok da şok olmamanız lazım, bence gidin bu konuyu kardeşinize açın eşinize falan söyleyin, oturduğunuz yerden şok olmakla çözemezsiniz, zaten böyle bir lafın nasıl üstü kapatılır da unutulur bilemiyorum.

kiskandigini biliyordum cnm , ama bu kadar degil , bunu yapcagini sanmiyordum...
o lafi soyledi , o sirada kardesim esim geldi , bu yuzden ben bisey diyemedim :)

Hani , onun yanında böyle gezip başını belaya sokma anlamında demiştir bence.
Öbür türlüsü biraz hatta baya bir s...lakça =)
Onun dışında, Ben olsaydım "Nedenmiş ooo?" diye gülerdim.
Takma kafana canım. Kıskanılmak çok güzel bir duygudur... Bu zevki hisset ! :10:

[
Sanmiyorum canim ,
hic kontagimiz kalmadi ,
halada kötüyüm ,
bilmiyorum napicami...

Onlarin evde olup biteni bilemezsin.
Annen hatta belki gelininizin annesi cevrenizdeki teyzeler amcalar akrabalar,
sizi onu yaninda övüp duruyolarsa, kiz garibim komplekslere girip duruyodur.
Hic bilemezsiniz, kardesiniz belki alisveris yaparken ablamada bunu alsak yakisir sunu alsak yakisir diye konusuyoda olabilir.
O kizi bu hale getiren seyler var ama ne, konusmadan bilemicem.
Kardesinle bu kiskanclik hakkinda hic konustunuzmu? O farkindami? Ne dusunuyor?

Bende nisanlimin ablasinin kizini kiskanmistim, itiraf edeyim.
Ilk defa nisanlimin benden baska bir kiza o kadar icten sarildigini gormustum.
Ilk basta kiskandim, sonrada dusundum tabi, benimde dayilarim bana oyle sariliyor,
hatta belli bi yasa kadar kucagina oturtup severdi:1:

Onlarin evde olup biteni bilemezsin.
Annen hatta belki gelininizin annesi cevrenizdeki teyzeler amcalar akrabalar,
sizi onu yaninda övüp duruyolarsa, kiz garibim komplekslere girip duruyodur.
Hic bilemezsiniz, kardesiniz belki alisveris yaparken ablamada bunu alsak yakisir sunu alsak yakisir diye konusuyoda olabilir.
O kizi bu hale getiren seyler var ama ne, konusmadan bilemicem.
Kardesinle bu kiskanclik hakkinda hic konustunuzmu? O farkindami? Ne dusunuyor?

Bende nisanlimin ablasinin kizini kiskanmistim, itiraf edeyim.
Ilk defa nisanlimin benden baska bir kiza o kadar icten sarildigini gormustum.
Ilk basta kiskandim, sonrada dusundum tabi, benimde dayilarim bana oyle sariliyor,
hatta belli bi yasa kadar kucagina oturtup severdi:1:
evet kardesim farkinda , ve benimle artik konusmuyor dogru duzgun ,
bunada uzuluyorum , koptuk birbirimizden ,
basbasayken konusuyoruz ama , hep beraberken yabanci oluyoruz ...

Ağzının Ortasına Bir Osmanlı Tokatı Geçiremedin mi ?:27:
Nasıl Bir Aileden Geldi İse Gelin Hanım..
Bilemiyorum Artık..
Tövbe Tövbeee :41:
Abi Kardeş Bu Başka Bir Şeye Benzemez..
Anlat Bir Ara..

Ben Bile Kaynımın Yanında Taytla Dolanıyorum..

Bu yoruma katılıyorum demek ki onun ailesinde ya da yetiştiği ortamda insanlar kendi kardeşlerine, aileden birilerine bu gözle bakabiliyorlar ya da tamamen psikopat ve sapkınca düşünceleri var bence açık açık kardeşinize olayı anlatın gelinizin durumu vahim. Söylediği şey hem çok ahlaksızca hem de çok saçma yani. Düzgün mantıklı birini aklına asla böyle bir şey demek gelmez çünkü.

bu ne saçmalıktır böyle:47:
nasıl bir hadsizliktir,
ne cesaret..
hasta ruhlu biri...

cevap verip çirkelflik yapmamanız iyi olmuş..elbette onu takmayın kale bile almayın birdakahı karslasmada benzer kıyafetlerı gıyın asla ıstedgı gibi gynmeyın onu ciddye aldgnzı düşünmesin:9:

Canim bir an önce agirligini koy, kadin sizi hicde tinlamiyor.
Nasil olsa meydan bos, istedigini yapmaya, istedigini söylemeye baslamis bile bu kücük yasinda.
Belki sizlerin ona yaptiginiz bir haksizlik var ise, belki oda bunlari size yapiyor ama ne olursa olsun al karsina konus.
Iyi bir arkadas gibi derdini dinle hatunun.
Yardimci ol, bir ailesiniz böyle seyler olmasina gerek yok.
Her iki tarafda safsiniz ve cocukca davranislariniz var, cünkü ne böyle bir cümle söylenir bir insana nede böyle bir cümle icin aglanilir.
Cocukca davranislar, senin yasin kac bu arada?
Ikinizde evli oldugunuza göre daha mantikli davranmaniz lazim bence.
Eger sen ondan yasca büyüksen ona yardimci ol, anladigim kadariyla yurtdisina gelin gelmis onun derdine deva olmaya calis.
Bu hayat yarisinca degil, dayanisma olunca güzel ve huzurlu olur.

yok artık! önce okuduğumu yanlış anlıyorum sandım ama gerçekten yok artık yaaaa!!! töbe töbeee... o gelin hanım bi an evvel gitsin bi tedavi olsun... insan kocasını kardeşinden kıskanır mı yaaa... burda en çokta kardeşine acıyorum yazık o kadar kıskanç bi kadınla neler çekiyordur kimbilir.kızkardeşinden kıskandığına göre normal hayatta cam bi fanusa falan kapatmıştır herhalde... hem ayrıca keske susmasaydınkardeşşin ve eşin gelince hemen oracıkta sorsaydın ne demek istediğini... ve nasıl bi psikolojik baskı kurmuşsa üstünüzde neden siz kardeşinizle aranıza mesafe koyuyorsunuz ki bi zahmet katlanacak sizin ilişkinize. kusura bakmasın yani siz KARDEŞSİNİZ KARDEŞ. bilmiyo sanırım anlamını aynı anneniin karnında yatınız siz beee. bi zahmet öğretiverin ona kardeş ne demek...

daha gencecik kızın yaptıgı düşüncelerindeki çarpıklığa bak... yada bu durum ifade edişindeki yanlışlıktan ileri geliyor..
Belki diyeceğim yobazdır..İstanbulda bazı kesimlerde amcalar üzeremize yürür ifadeyle sokakta bizi korkutup, uyardıgını gördükten sonra gayet olağan geldi..kıyafetınızı tabir ettiğinız şekildeyse çok normalki, gelin hanımın kıyafetide ona yakın..İğneyi önce kendine batırmalı ! Gayet medeni biçimde konuşun kendisiyle..İfade etmek istediği anladıgınız gibiyse ağır bir uyarıyı hak ediyor..Kardeşinizle eşinin arabozan olmak ıstemedıgın ıcınse bu gerginliğinizin birazı,
Kardesınıze bellı etmeden sopanızı gösterin..Kendinizi sorgulamayıda bırakın..

ben olsam yapıstırıverırdım bı tane ne demek kocamın yanında boyle gıyınme terbıyesız e bak sen

bıde kendını neden suclu hıssedıyorsunkı asıl suclu olan o keske susmasaydın orda

bundan sonra susma barı cevabı yapıstır alsın agzının payını o snın kocan degılkende benım kardesımdı

sen kımsın de kardesınde yazık ne yapacagını sasırmıs elıne dusmus bı kere ne yapsın

sonucu merakla beklıyorum canım uzme kendını

Bence kardeşinizin eşinin bu şekilde söylemesinin sebebi, bişey ima etmek değil, sizin giyim tarzınızın aynısını ondanda isteyebilir anlamında olabilir. Mesela "bak ablam ne güzel giyiniyor, sende biraz kendine giyimine dikkat etsen, onun gibi olsan" anlamında olabilir. yani benim aklıma böyle bişey geldi. Gelin "beni böyle kabul etsin" kardeşiniz" daha bakımlı olsun" diye düşünüyor olabilir...

Yazdıklarında çelişki var...Hiç kimse eşini kardeşinden kıskanmaz...üvey kardeş fln mısınız sız kuzum!!! Sapık mı bu gelın durduk yere kıskansın,bı sey var kı kıskanıyo..ensest ılıskıden fln mı süpheleniyor!!! İkidir konunuzu okuyorum,dıger konuyu okudugumda da bu sekılde hıssetmıstım ama yazma gereği bile duymamıstım...Yorumların çoğunluğu da benım fıkrımle aynı yöndeydi...Bu nasıl bı paranoya anlamıyorum! Konu açmış olmak için olmayanı var gösterip yazdınız ya da komplekslisiniz,siz gelini kıskanıyorsunuz bundan dolayı burayı bu saçma mevzuyla işgal edip insanların kafasını yoruyorsunuz...Çok saçma ve aptalca...Burada gerçekten yardımcı olabılecegımız, buyuk sorunları olan arkadaslarımız var...!!! K.k için yanlış kişisiniz ne yazık ki...

Canim bir an önce agirligini koy, kadin sizi hicde tinlamiyor.
Nasil olsa meydan bos, istedigini yapmaya, istedigini söylemeye baslamis bile bu kücük yasinda.
Belki sizlerin ona yaptiginiz bir haksizlik var ise, belki oda bunlari size yapiyor ama ne olursa olsun al karsina konus.
Iyi bir arkadas gibi derdini dinle hatunun.
Yardimci ol, bir ailesiniz böyle seyler olmasina gerek yok.
Her iki tarafda safsiniz ve cocukca davranislariniz var, cünkü ne böyle bir cümle söylenir bir insana nede böyle bir cümle icin aglanilir.
Cocukca davranislar, senin yasin kac bu arada?
Ikinizde evli oldugunuza göre daha mantikli davranmaniz lazim bence.
Eger sen ondan yasca büyüksen ona yardimci ol, anladigim kadariyla yurtdisina gelin gelmis onun derdine deva olmaya calis.
Bu hayat yarisinca degil, dayanisma olunca güzel ve huzurlu olur.

hakilisin cnm , 33 yasindaym ..

Yazdıklarında çelişki var...Hiç kimse eşini kardeşinden kıskanmaz...üvey kardeş fln mısınız sız kuzum!!! Sapık mı bu gelın durduk yere kıskansın,bı sey var kı kıskanıyo..ensest ılıskıden fln mı süpheleniyor!!! İkidir konunuzu okuyorum,dıger konuyu okudugumda da bu sekılde hıssetmıstım ama yazma gereği bile duymamıstım...Yorumların çoğunluğu da benım fıkrımle aynı yöndeydi...Bu nasıl bı paranoya anlamıyorum! Konu açmış olmak için olmayanı var gösterip yazdınız ya da komplekslisiniz,siz gelini kıskanıyorsunuz bundan dolayı burayı bu saçma mevzuyla işgal edip insanların kafasını yoruyorsunuz...Çok saçma ve aptalca...Burada gerçekten yardımcı olabılecegımız, buyuk sorunları olan arkadaslarımız var...!!! K.k için yanlış kişisiniz ne yazık ki...

tesekkur ederim canim , benim konumu gordugun yerde girip okumayiver bir zahmet ne sen ne ben rahatsiz olmayiz , boylelikle ,
herkezin farkli farkli, buyuk kucuk dertleri var , benimkide bu ne yazik ki , :38:

Back
X