Şok içinde kaldım hepiniz haklıymışsınız :(

En Çok gücüme giden ne arkadaşlar biliyor musunuz Ben onun yüzüne karşıda dedim senin için hani sıkıntı çekeceğim çünkü sen çok iyi birisin Standartlarımı düşürücem senin için demiştim yani gerekirse beraber çalışırız alırız demiştim geçiniriz yeterki saygı sevgi olsun dedim ama hiçbir fedakarlıga deymezmiş arkadaslarına ailesine ne kılıf uydurup ayrıldık diyecek acaba

İğrenç insan. Sen değilsin o mal.. sonuçta herkes kendinden bilir işi

Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya
Telefonu verme kısmıyla ilgili yazacaktim siz de sasırmıssınız.Siz istediginizde özelimi neden okumak istiyorsun deseydi bozulsanız da haklılık payını göz ardı etmezdiniz.Mesajlari silmedigi halde ne diye verir insan telefonu cok ilginc.
Basında bitmesi hayrınıza olmuş yazısma icerikleri cok iğrenc,kurtulmussunuz.

Konunuzu biliyorum ve oyle cirkin insanlardan kurtuldugunuz icin sukretmelisiniz. Anasi babasi nefes alma dese asla nefes almayip ölüp gidecek sorunlu tipler ve ailesi bir zaman sonra cok tehlikeli oluyor. Bence asla barismayin mesajda sizin geri donmeniz icin kendini acindiriyor arkaniza bile bakmayin.

Kimse için standartlarını düşürmeyi göze alma bir daha.
Neyseki erken görmüşsün , bir gariban sevindir , adak dağıt .

Bu mesaja cevap bile verme yani ben olsam vermem tenezzül bile etmem.

Eğer buradaki kadınlar : Bir durum (konu) hakkında,farklı yaşam tarzları ve doğruları olmalarina karşın fikir birliği sağlıyorsa ; onu kulak arkası etmemeniz gerek.
Bence bunu diğer üyelerin de göz ardı etmemesi gerek.
Dogulusu batilisi,küçüğü büyüğü,evlisi bekarı vs.. bir konu üzerinde mutabık ise ; onları mutlaka dinleyin bacım.

Para maaş için evlenmek isteyen bir karaktersiz daha. Eski eşim ilk oturduğumuzda açık açık kadrolu olmasaydınız tanışmazdım demişti. Bende içimden hak vermiştim sonuçta işsiz güçsüz birini bende istemem diye. Sonradan anladım aslında o cümle paran için evleniyorum o yoksa sende yoksun demek. Midem bulanıyor artık böyle erkeklerden. Zaten salaklar bunlar. Madem öyle mesajlar var ne diye veriyorsun telefonu. Benim ex’de zaten kadroluyum o cümleyi kurmaya ne gerek var. Allah işte baştan sinyalleri veriyorda bazıları benim gibi anlamıyor işte

Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya
mesajları silmemiş olması acaba siz işi bozun diye mi yapıldı diye düşündüm ama şöyle de bir şey var ki ilahi adalet doğru olandan yana yani bence kalbiniz temiz niyetiniz iyi ki hayat da size böyle bir şeyle yol gösterdi. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…