- 26 Haziran 2022
- 81
- 99
- 3
- 31
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Üfff ben sana önceki konuda havalı terket namın yürüsün demiştim, inşallah öyle yapmışsındır. aile yapımız hayata bakış açımız hiç uyuşmuyor. Ama bunu iyi ki erkenden farkettim. Ben kimseyi değiştirip adam etmekle uğraşamam. Kendine göre birini bulman dileğiyle yazıp gönderdim sonrada engelledim
İğrenç insan. Sen değilsin o mal.. sonuçta herkes kendinden bilir işiÖnceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçektenburdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
Telefonu verme kısmıyla ilgili yazacaktim siz de sasırmıssınız.Siz istediginizde özelimi neden okumak istiyorsun deseydi bozulsanız da haklılık payını göz ardı etmezdiniz.Mesajlari silmedigi halde ne diye verir insan telefonu cok ilginc.Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya
Kimse için standartlarını düşürmeyi göze alma bir daha.En Çok gücüme giden ne arkadaşlar biliyor musunuz Ben onun yüzüne karşıda dedim senin için hani sıkıntı çekeceğim çünkü sen çok iyi birisin Standartlarımı düşürücem senin için demiştim yani gerekirse beraber çalışırız alırız demiştim geçiniriz yeterki saygı sevgi olsun dedim ama hiçbir fedakarlıga deymezmiş arkadaslarına ailesine ne kılıf uydurup ayrıldık diyecek acaba
Banada garip geldi. Sanki ayrılmak istemiş de konu sahibi mesajları görsün ayrılsın diye polim yapılmış gibi..Telefonda o mesajlar duruyorken rahat rahat al oku diye telefonu size vermesi garip geldi.
mesajları silmemiş olması acaba siz işi bozun diye mi yapıldı diye düşündüm ama şöyle de bir şey var ki ilahi adalet doğru olandan yana yani bence kalbiniz temiz niyetiniz iyi ki hayat da size böyle bir şeyle yol gösterdi. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.Çok teşekkür ederim inanın nasıl o telefonu bana verdi anlamadım insan o konuşmaları yaptıgı mesajları silmez mi ya
Banada garip geldi. Sanki ayrılmak istemiş de konu sahibi mesajları görsün ayrılsın diye polim yapılmış gibi..
Evet çok zekice değil ama bu da bir yöntem.. Eski türk filmerindeki gibi kendinden nefret ettirme taktiğiBen ayrilmak bile istesem bu tarz konuşmalarimi ifşa etmezdim başka bir şey bulurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?