- 30 Kasım 2019
- 12.881
- 41.425
- 598
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Bir de bu kadar baştan bu kadar fedakâr bir tipte olmayın. Bu kadar fedakâr olup karşılığını alacağınız insan çok çok çok nadirdir. Siz böyle iyi niyetli olabilirsiniz ama karşı taraf Ebu Cehil çıkıyor işte.En Çok gücüme giden ne arkadaşlar biliyor musunuz Ben onun yüzüne karşıda dedim senin için hani sıkıntı çekeceğim çünkü sen çok iyi birisin Standartlarımı düşürücem senin için demiştim yani gerekirse beraber çalışırız alırız demiştim geçiniriz yeterki saygı sevgi olsun dedim ama hiçbir fedakarlıga deymezmiş arkadaslarına ailesine ne kılıf uydurup ayrıldık diyecek acaba
Ya önceki konularını bilmiyorum ama linçlenmiyceksem mesajlarda samimiyeti aşan bişey yok gibi geldi bana....Hangimiz çok yakın arkadaşımızla yeni tanıştığımız biri hakkında amacı aşan cümleler kurmadık ki? Gelirini sormak da buna dahil...Adam evlenme ihtimali olan biri hakkında konuşmasa iyiymiş evet ama görücü usulü olunca ne bileyim? ... Yakınlarıyla analiz etmesi normal geldi. Zaten yaptığı kabalığın o kadar farkında değil ki vermiş telefonu , taammüden olsa mesajları silerdi, haberi bile olmazdı konu sahibinin.Ben ayrilmak bile istesem bu tarz konuşmalarimi ifşa etmezdim başka bir şey bulurdum.
pislik herif bosver kurtulmussun iyi olmusÖnceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçektenburdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
KURTULDUNUZ bence bayram edin allah iyi insanlarla karşılaştırsınÖnceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçektenburdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
Sizi her anlamda yükseltecek biri ile olun. İlişkilerde hümanizm başa bela.En Çok gücüme giden ne arkadaşlar biliyor musunuz Ben onun yüzüne karşıda dedim senin için hani sıkıntı çekeceğim çünkü sen çok iyi birisin Standartlarımı düşürücem senin için demiştim yani gerekirse beraber çalışırız alırız demiştim geçiniriz yeterki saygı sevgi olsun dedim ama hiçbir fedakarlıga deymezmiş arkadaslarına ailesine ne kılıf uydurup ayrıldık diyecek acaba
Böyleleri de var işte … Allah kurtarmışÖnceki konumu okuyanlar bilir hepiniz o kadar haklıymışsınız ki arkadaslar sizlerle paylaşmak istiyorum basıma geleni kısa özet geçmek gerekirse görücü usulü biriyle tanışmıştım ben herşey iyi gidiyordu annesiyle yaşadığım olay haricinde kendisiyle bir sıkıntım yoktu. Pazar günü bize gelecekti tanısmaya ilerlemiştik. Dün otururken kafede evli arkadaşının karısı var sürekli benimle tanısmak istiyor bende istemiyorum cünkü kıza çok sinir oldum ikimiz oturuyoruz sürekli gelin kızıda getir gibi mesajlar yazıyor arkadasıda seni kaybettik şimdiden eline almıs seni gibi abuk sabuk mesajlarını gördüm benim hakkımda.. kız bunu arayıp zorla eve yemeğe davet eden biri arkadas olan ahmetle ali fakat karısı leyla eve davet ediyor ısrarla benimkinin adı ali evli olanlar leyla ve ahmet. Dün yine bu kadından konu açıldı bende dedimki whatsaptan konusuyor musunuz sana yazıyor mu bu kadın bakabilir miyim sonra telefonu verdi bana actım mesajları şok içinde kaldım. Benimki benim hakkımda kadına demiski bunun maaşı kaçtır benden bu diye bahsediyor sanki ben eşyayım 5/6 bin alıyor mudur diye sormuş sonra iyi yere kapak attım ailesi zengin demiş çirkince konuşmalar… ardından kadın buna diyor ki kızın soyadını öğren sana seceremesini çıkarayım hemen güvenme falan… arkadaslar şok geçirdim gerçektenburdaki yazılanlar cok doğruymuş annesi hakkında olanlar . Ne kadar ikiyüzlü biriymiş bana gerekirse iki işte çalışır sana bakarım diyen adam arkamdan ne çirkince maddiyatımı sorguluyormus. Sonuca gelecek olursak ayrıldım kısa bir mesaj atarak ve gelen cevaba bakınEki Görüntüle 3090338
Kafa çalışmama olayı değil o, kendine haddinden fazla güven. Bırakmayacağına emin oldukları kadınlardan bir şey gizleme gereği duymazlar.kafasıda çalışmıyormuş kuzu kuzu vermiş telefonu..
Ya önceki konularını bilmiyorum ama linçlenmiyceksem mesajlarda samimiyeti aşan bişey yok gibi geldi bana....Hangimiz çok yakın arkadaşımızla yeni tanıştığımız biri hakkında amacı aşan cümleler kurmadık ki? Gelirini sormak da buna dahil...Adam evlenme ihtimali olan biri hakkında konuşmasa iyiymiş evet ama görücü usulü olunca ne bileyim? ... Yakınlarıyla analiz etmesi normal geldi. Zaten yaptığı kabalığın o kadar farkında değil ki vermiş telefonu , taammüden olsa mesajları silerdi, haberi bile olmazdı konu sahibinin.
Görücü usulü hakkında çok bilgim yok , ama mantıken ya allah bismillah evlenme amacıyla tanıştığım birini de çok duygusal sorgulamazdim yani, karşı taraftan da beklemezdim....üslup yönteme uygun gibi geldi bana, bilemedim....Yeni tanişmalik bir durum yok ki gorucu usulu evlenme niyetiyle gorusen insanlar bunlar. Öylesine takildigim cocuklar hakkinda bazen dalga geçmişimdir ama karşi tarafin bunlari okumamasi gerektiginin bilincindeydim.
Ha ben kimse hakkinda "iyi yere kapak attim, bunun maaşi ne" diye konuşmadim (gelirlerini az çok bilirdim zaten baskasiyla analiz etmeme gerek olmadi hiç) benim dalga geçme mevzularim daha komik oluyordu en azindan.İyi yere kapak attim tarzi yazişsam ve mesajlarim okunsa yerin dibine geçerdim herhalde. Adam bundan en ufak utanmiyorsa daha büyük sıkıntı.
Önce kendi bakmaya basladı dur kötü mesajlar varmı bi bakayım dedi bende fırsat vermeden berir misin diye elinden aldım sonra bana diyoki kızdan iyice soğudun demi benim yazdıklarımda kırıldıgın noktalar varmı dediDiğer arkadaşlar da yazmış da bana çok garip geldi o konuşmaların olduğunu bilmesine rağmen telefonu gönüllü vermesi
Görücü usulü hakkında çok bilgim yok , ama mantıken ya allah bismillah evlenme amacıyla tanıştığım birini de çok duygusal sorgulamazdim yani, karşı taraftan da beklemezdim....üslup yönteme uygun gibi geldi bana, bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?