şok olduğum mesaj

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Şuanda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum.. çok yakın olduğum tüm sırlarımı rahat paylaştığım bi arkadaşımın eski sevgilisi bana beni sevdiğini itiraf etmiş. mesajı olduğu gibi yazıyorum 'kalplikurabiye az önce aynı mekandaydık ama sen beni görmedin.. daha fazla içimde tutamayacağım bişeyi sana itiraf edeceğim bana ne desen haklısın ama seni ilk gördüğüm günden beri deli gibi seviyorum.. x'e (arkadaşım) karşı beslediğim sadece bir beğenmeden ibaretti senin tavırların konuşman harbi ağır bir kız olman beni ilk günden beri çok etkiledi ve aklımdan atamadım.. aramızda bişey olsun diye değil artık içimde dolup taşan bu duyguyu sende bil istedim o sebeple yazdım..beni affet.. iyi geceler
mesaj olduğu gibi bu şekildeydi..şuanda nefret ediyorum ondan ve böyle bişeyi asla sezmemiştim zaten taş çatlasın 2 kere aynı masada oturmuşluğumuz vardı.. kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu arkadaşıma söylemelimiyim bilmiyorum moralimi alt üst etti resmen lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:

Bence arkadaşına söylemelisin başka birinden bir şekilde öğrenirse onu kaybedebilirsin eski sevgilisinin saçmalıkları yüzünden sen olayı olduğu gibi anlat mesajı göster inşallah araniz bozulmaz arkadaşilginiz zarar görmez.

Cok yakin arkadasinizin eski sevgilisi... Aklima iki ihtimal geliyor... Eski sevgiliye nispet ya da onunla birlikteyken kizin tum arkadaslarina alici gozle bakmis olmasi...

Her yerden engelleyin mesaji ve onu hic gormemis gibi davranin...

Bu sıralar hayatın çok karışık kurabiye :)) görmezden gel hiç bir şekilde yazma. arkadaş sevgiliden daha değerli..

Kesinlikle söylemeliyim .. Arkadaşın illa ki duyar ve kötü olan sen olursun o zaman çocuk değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım şuanda ona karşı bişey hissetmiyor ama dediğiniz gibi mesajı fotograflayıp arkadaşıma göndermeyi düşünüyorum

Eski sevgilisiymiş, size ilişki de teklif etmemiş. Sadece duygularını anlatmış. Rahatsız olduysanız cevap vermeyin olsun bitsin. Adamdan nefret edecek, moralinizi altüst edecek kadar büyütülecek bi durum değil. Abartmışsınız biraz.

Cok yakin arkadasinizin eski sevgilisi... Aklima iki ihtimal geliyor... Eski sevgiliye nispet ya da onunla birlikteyken kizin tum arkadaslarina alici gozle bakmis olmasi...

Her yerden engelleyin mesaji ve onu hic gormemis gibi davranin...

yani arkadaşıma söylemeyeyim öyle mi? ama ya başka şekilde duyup hakkımda kötü düşünürse ?
zaten engelledim direk whatsapptan

Canim benim asla kendini kötü hissetme senin ona mavi boncuk dagittigin falanda olmamis kendi kendine biseyler beslemis kendi icinde ki sevgilisinin en yakin arkadasina bisey hissedecek kadarda maymun istahliymis bence numarani falan degistir ulasamasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

çekindiğim nokta şu arkadaşımın bi şekilde kulağına gitse bunu neden benimle paylaşmadın dese mahcup olabilirim

canım ister istemez rahatsız oldum bu durumdan hiç beklemezdim bide kendisinden böyle bişeyi engelledim kendisini direk

Kesinlikle arkadaşınla paylaşmalısın. Fakat arkadaşın böyle bir durumda senden soğuyabilir.
Hiç bir suçun yok ama içten içe sinir olacaktır kadınız yani..

Kesinlikle arkadaşınla paylaşmalısın. Fakat arkadaşın böyle bir durumda senden soğuyabilir.
Hiç bir suçun yok ama içten içe sinir olacaktır kadınız yani..

aynen işte çekindiğim noktada o bu adam arkadaşımı terketmişti arkadaşım çok ağladı arkasından ama suanda unuttu kız ne düşünür hakkımda ya

O mesajı görmezden gelmelisin canım, ama sakla.. Ben olsam arkadaşıma söylemem, belki arkadaşın her ne kadar o insana bişey hissetmiyorum desede, o adamın sana yaptığını kaldıramayabilir. Arkadaşınla aranı bozabilirsin böyle saçma bir nedenden.. Değmez, mesajı saklaki ileride o vatandaşla ilgili ters bir durum olursa diye..

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bu fikirde çok mantıklı geldi bana söylemeyip mesajı saklamak daha akıllıca olabilir dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…