şok olduğum mesaj

aynen cevap vermedim arkadaşımlada paylaşmayı düşünüyorum attığı mesajı fotograflayıp göndermeyi düşünüyorum

kendini ispatlama cabasına girme bence direk söyle anlat durumu eğer zaten delil isterse yada mesajı görmek isterse herşeyi paylaşmamanız gereken sizin iyi niyetinize karşın kötü düşünen öylesine bi arkadaş demektir

Bence sizin arkadasliginizda guven yokmus bu durumda o kisinin ne yaptığınin önemi yok ki size guvenmeyen bir arkadasiniz varmis bu sekilde suremezmis zaten. Bence soylemeyin arkadaslara katılıyorum size inansa bile icten ice bi kiskanclik olabilir belki gerek yok bi msj icn soylencek d ur um yok cok israrci olsa olablirdi ama su an soylemeyn derim

Arkadasina söyle tabikh gün olur devran döner sen suclu olursun o cocukta ayrica sallamis seni görünce o kizman intikam icin bu yolu secti emin ol

Son düzenleme:

Arkadaşına anlat bana kalırsa ileride kokusu çıkar bu olayın sen kötü olursun canım :26:

Bence mesajı sakla bir süre arkadaşına bir şey deme.
Mesaja ve çocuğun diğer tepkilerine asla cevap verme.
Arkadaşına söylersen bu noktada ayrıma gidebilirsiniz. Bazen çok iyi arkadaş dahi olsanız konu ikili ilişkilere gelince işin rengi değişebiliyor ve arkadaşın da senin ona umut verici bir şeyler yaptığını dahi düşünebilir.

evet aynı düşüncedeyim bende
ikili ilişkilerden dolay biten çok fazla arkadaşlk hikayeleri biliyorum ve değeceğini düşünmediğim için dediğinizi yapmayı planlıyorum

Arkadasina söyle tabikh gün olur devran döner sen suclu olursun o cocukta ayrica sallamis seni görünce o kizman intikam icin bu yolu secti emin ol

bahsettiğim çocuk arkadaşımı terk etti intikam almak istediğini düşünmüyorum ama dediğiniz gibi arkadaşımın yanlış anlamasınıda istemiyorum

bende söylemeyi düşünmüyorum dediğiniz gibi gereksiz bir mesele olarak görüyorum zaten o şahsıda direk engelledim

çok haklısınız aslında bu durum karşısında arkadaşlığımızın temelinin sağlam olup olmadığınıda anlayabilirim vereceği tepkiden veya davranışlarından

çok karaktersiz birine benziyo..
bir an önce de arkadaşınıza bildirin durumu..
gizli iş çevirmek neymiş görsün beyefendi...

ben konuyu dallandırıp budaklandırmak yerine mesaı saklayıp olası bir durumda ortaya çıkarmayı daha uygun gördüm
çocuğu şuan engelledim bana ulaşamaz yani problem çıkmayacağını düşünüyorum

Hay Allah ...
Münasebetsiz .
Kesinlikle arkadaşına söyle kurabiyeciğim . Aranız bozulmasın

söylememe düşüncesindeyim canım böyle saçma bir mesele için arkadaşımla arama soğukluk girmesini istemiyorum
mesajı saklayıp olası bir durumda açığa çıkarmam daha doğru olur diye düşündüm

evet bende aynı düşüncedeyim yeri ve zamanı gelirse ortaya çıkarırım ama şuanda huzur bozmaya gerek yok diye düşünüyorum

Bir insan 2 kez aynı masada oturduğu birini nasıl deli gibi sevebilir.Olta atmış tutarsa.Boşver.Cevap yazmaya kafa yormaya bile değmez.

bütün yorumları okumadım ama bir yorumda demişsiniz ki "alt tarafı iki kere aynı masada oturduğum insan" e peki telefon numarası neden sizde sizinki de onda...

aslında bu durum birazda arkadaşınızın kişiliğiyle ilgili diye düşünüyorum şuanda ayrılar ve arkadaşım başkasıyle görüşüyor bahsettiğim şahıstanda nefret ediyor o sebeple konuyu açmamak en güzeli diye düşünüyorum

aynen öyle tıpkı sizin gibi düşündüm bir erkek için arkadaşımla ileriki hayatımızda olacakları engellemek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…