- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
çekindiğim nokta şu arkadaşımın bi şekilde kulağına gitse bunu neden benimle paylaşmadın dese mahcup olabilirim
Çünkü sen o mesajı arkadaşına pat diye yollarsan sanki ona bak bak bana asılıyor, beni tercih ediyor gibi mantıksız bir izlenim verirsin..
Soyleme arkadasina olay buyumesin,arkadasn kiskanclik yapablr icten ice bilemezsin.cocuga da cewap werme,hc bisey yapma yani.
maxi pro 5
Arkadaşınla bunu paylaş, onu engellediğini de anlat... Bence bu çocuk arkadaşından ayrılır ayrılmaz engellemeliydin onu...Böyle saçma sapan bir şey yüzünden sana tavır alırsa da o arkadaşlıktan hayır gelmez, yol ver. Sonuçta bitmiş gitmiş.
İyi yapmissin,arkadasnn duyma ihtmali yk denick kadar az zaten,eski sewglsnin sylicek hali yok,ki eger arkadasn duyarsa we sana nedn sylemdn derse,seni ilgilendrck insan olsaydi zaten ayrlmazdinz,beni de ilglendrmdgi icn oyle bi msjn atilmadgni farzettm dersin
maxi pro 5
Normal şartlarda asla arkadaşın dahi olsa kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Yani bu kimseyi ilgilendirmez. Istememekte çok haklısın ve engellersin olup biter. Hepsi bu ama şu an durum biraz farklı. Attığı mesajın içeriğinde arkadaşını da ilgilendiren cümleler var bunu bilmeye hakkı olabilir. Ötesini berisini değil.
Şuanda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum.. çok yakın olduğum tüm sırlarımı rahat paylaştığım bi arkadaşımın eski sevgilisi bana beni sevdiğini itiraf etmiş. mesajı olduğu gibi yazıyorum 'kalplikurabiye az önce aynı mekandaydık ama sen beni görmedin.. daha fazla içimde tutamayacağım bişeyi sana itiraf edeceğim bana ne desen haklısın ama seni ilk gördüğüm günden beri deli gibi seviyorum.. x'e (arkadaşım) karşı beslediğim sadece bir beğenmeden ibaretti senin tavırların konuşman harbi ağır bir kız olman beni ilk günden beri çok etkiledi ve aklımdan atamadım.. aramızda bişey olsun diye değil artık içimde dolup taşan bu duyguyu sende bil istedim o sebeple yazdım..beni affet.. iyi geceler
mesaj olduğu gibi bu şekildeydi..şuanda nefret ediyorum ondan ve böyle bişeyi asla sezmemiştim zaten taş çatlasın 2 kere aynı masada oturmuşluğumuz vardı.. kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu arkadaşıma söylemelimiyim bilmiyorum moralimi alt üst etti resmen lütfen yardımcı olun
E orası da sana kalmış artık.evet kesinlikle arkadaşıma olan duygularınıda kattığı içinde kızdım ama en mantıklısı konuyu kapatmak olacak sanırım
Şuanda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum.. çok yakın olduğum tüm sırlarımı rahat paylaştığım bi arkadaşımın eski sevgilisi bana beni sevdiğini itiraf etmiş. mesajı olduğu gibi yazıyorum 'kalplikurabiye az önce aynı mekandaydık ama sen beni görmedin.. daha fazla içimde tutamayacağım bişeyi sana itiraf edeceğim bana ne desen haklısın ama seni ilk gördüğüm günden beri deli gibi seviyorum.. x'e (arkadaşım) karşı beslediğim sadece bir beğenmeden ibaretti senin tavırların konuşman harbi ağır bir kız olman beni ilk günden beri çok etkiledi ve aklımdan atamadım.. aramızda bişey olsun diye değil artık içimde dolup taşan bu duyguyu sende bil istedim o sebeple yazdım..beni affet.. iyi geceler
mesaj olduğu gibi bu şekildeydi..şuanda nefret ediyorum ondan ve böyle bişeyi asla sezmemiştim zaten taş çatlasın 2 kere aynı masada oturmuşluğumuz vardı.. kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu arkadaşıma söylemelimiyim bilmiyorum moralimi alt üst etti resmen lütfen yardımcı olun
Eski sevgilisiymiş, size ilişki de teklif etmemiş. Sadece duygularını anlatmış. Rahatsız olduysanız cevap vermeyin olsun bitsin. Adamdan nefret edecek, moralinizi altüst edecek kadar büyütülecek bi durum değil. Abartmışsınız biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?