şok olduğum mesaj

Soyleme arkadasina olay buyumesin,arkadasn kiskanclik yapablr icten ice bilemezsin.cocuga da cewap werme,hc bisey yapma yani.

maxi pro 5

Arkadaşınla bunu paylaş, onu engellediğini de anlat... Bence bu çocuk arkadaşından ayrılır ayrılmaz engellemeliydin onu...Böyle saçma sapan bir şey yüzünden sana tavır alırsa da o arkadaşlıktan hayır gelmez, yol ver. Sonuçta bitmiş gitmiş.

İyi yapmissin,arkadasnn duyma ihtmali yk denick kadar az zaten,eski sewglsnin sylicek hali yok,ki eger arkadasn duyarsa we sana nedn sylemdn derse,seni ilgilendrck insan olsaydi zaten ayrlmazdinz,beni de ilglendrmdgi icn oyle bi msjn atilmadgni farzettm dersin

maxi pro 5

Normal şartlarda asla arkadaşın dahi olsa kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Yani bu kimseyi ilgilendirmez. Istememekte çok haklısın ve engellersin olup biter. Hepsi bu ama şu an durum biraz farklı. Attığı mesajın içeriğinde arkadaşını da ilgilendiren cümleler var bunu bilmeye hakkı olabilir. Ötesini berisini değil.

canım çocuğun numarası bende yoktu ama bi defasında arkadaşım benden aramıştı onu kaydetmiş o esnada işte.. arkadaşım öyle tavır alacak biri değildir aslında ama yinede belli olmaz işte

evet çok mantıklı bu söylediğiniz.. duyma ihtimali karşısındada bunu sözlerle ifade ederim kendimi

evet kesinlikle arkadaşıma olan duygularınıda kattığı içinde kızdım ama en mantıklısı konuyu kapatmak olacak sanırım

çok karaktersiz birine benziyo..
bir an önce de arkadaşınıza bildirin durumu..
gizli iş çevirmek neymiş görsün beyefendi...

Hay Allah ...
Münasebetsiz .
Kesinlikle arkadaşına söyle kurabiyeciğim . Aranız bozulmasın

Arkadasiniza soylemeye gerek yok bence.
Zaten bitmis bir iliskiden bahsediyoruz.
Eger arkadasiniz bu cocuk icin tekrar umitlenmiyorsa arkadasinizin bu basit cumleleri duymasina gerek yok.
Olur da duyarsa hem kaale almadim hem de seni uzmek istemedim, dersiniz.

Cok yakin oldugum arkadasimin sevgilisi ayrildiktan sonra bana teklf etmisti kabul etmedi kisa sure sonra esimle tanistm ve arkadasima soylemedim arkadasimi arayip bizim kakarayla beraberligimiz var bir bebek bekliyoruz yakin zamandada evleniyoruz nikah tarihlerini ayarliyoruz demis arkadasim uzerinden 5 yil gecmesine ragmen bana inanmiyor gorusmuyoruz 15 yilimiz bir serefsiz ugruna silindi sende gec olmadn soyle arkadasina derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesajı silme
direk arkadaşına göster kendisi okusun

Aynı düşüncedeyim.
Ve ben olsam arkadaşıma söylemezdim.Arkadaşımla aramda kıskançlık duygusu yaratmak istemediğimden.Her ne kadar çocuğa bir şey hissetmese de içten içe hep beni beğendi onu sevdi diyecek.Ve belki ileride sevgilisni tanıştırmak istemeyecek çekinecek...

Bana biraz ucuz bi tavlama taktiği gibi geldi.
Size yem atıyor yani belki olursa diye. Öyle iki kere aynı masada oturmuşlukla deli gibi sevmeler falan, amaan, boşuna takmayın yani duygusal hisleri olduğunu zannetmiyorum hiç.

Bi sure bekle bencede ne olacagi belli olmaz. Belki seni deniyo yada vs vs baska bisey hicbisey yazma. Eger farkli sekilde bir daha sana bunu dile getirirse arkadasina goster ve güzel bir cevap at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…