Bir çocuğun yapabileceği birşey değil. Özel olarak tutulmuş ve makasla fazla belli etmemeye çalışarak komple kesilmiş. Etek resmen diz kapaklarım da. Ayrıca etek kloş olduğundan ucunu yayınca bir metre var nerdeyse.Etek boyunun uzunluğu birilerini rahatsız etmeyeceğine göre
Gelen giden çocuk varsa onların işidir .
Özel olarak siyah penye kumaş olan seçilmiş gibi geldi.Bir çocuğun yapabileceği birşey değil. Özel olarak tutulmuş ve makasla fazla belli etmemeye çalışarak komple kesilmiş. Etek resmen diz kapaklarım da. Ayrıca etek kloş olduğundan ucunu yayınca bir metre var nerdeyse.
Ve annem çalışıyor, temizlikle ben ilgileniyorum. O eteği de yeni aldım toz bezi durumu olamaz. Benim dolabımdan eskileri hep ayırırım. Ayrıca bir tane etwğim yok renkli desenli olanlarda var ama kırışmasın diye bütün etekleri asarım. Bunu tortop dolabın altında buldum.
Evde annem 20 yasında erkek kardeşim ve ben varım. Anneme sordum o da çok şaşırdı.Etek boyunun uzunluğu birilerini rahatsız etmeyeceğine göre
Gelen giden çocuk varsa onların işidir .
Ya da annenin bi kazasına kurban gitmiş , düzeltemeyince kesmiş , kesince de dolaba tıkmış .
Sormadın mı ev halkına ?
Evde annem 20 yasında erkek kardeşim ve ben varım. Anneme sordum o da çok şaşırdı.
Evine gelenlerden ya da ailede uyurgezer var mı?Yeni moda olanlardan diz altı bileğime yakın siyah pileli bir eteğim var. Bir kaç gündür bulamıyordum. Geçen akşam dolabımın altında tesadüfen buldum. Bir de ne göreyim. Etek ucundan yaklaşık bir karış kesilmiş komple bir şekil de. Öylece çamaşırların altına tıkılmış.
Bu arada 25 yaşındayım. Yakın çevremle de bir husumetim yok. Herkesin yardımına koşarım. Hep herkes daha iyi olsun diye çabalarım. Evimize çok yakınlarımızdan başka giren çıkan yok arkadaş, komşu vs. Akrabalarımdan da sık gelen bir elin parmaklarını geçmez.
Bu durum da çok yakınlarımdan olup, yüzüme gülen ama içten içe bana kötülük düşünen biri var demektir çevremde. Üç gündür paronayak oldum. Kimseye de konduramıyorum. Ne yapayım hiç bilmiyorum.
Sizce böyle birşey ne amaçla yapılmış olabilir ?
Açıkçası birinci derece akraba dört beş kişi var gelip giden. Sohbetimin iyi olduğu hepsini de çok severim. Arkadaşım gibiler. Oturur konuşur muhabbet ederiz. O yüzden hiç birine konduramıyorum. En acısı da bu sevdiğim kan bağı olan kişilerin aslında içten içe bana kötülük beslediklerini düşünmek oldu. Hepsine de bir çok maddi manevi iyilşğim dokunmuştur. Hayır anlamıyorum uç kuruşluk bir eteği keserek ne amaçlamıştır. Aklım almıyor.
Yani biri eve gelecek , senin odana girecek , açıp dolabını bu eteği alacak , bir makas bulacak , kesecek .. eteği dolaba tıkıp , kestiği parçayı imha edecek ...
Az buz zaman değil .
Bu kadar yalnız kalıp , iş karıştıracak kim var bi düşün bakalım
Uyurgezer yok. Ayrıca çok yakın bir arkadaşım var on yıldır tanırım eşya alışverişi de yaparız ama o etek tarzı değil zaten ve dediğim gibi yeni almıştım bir kere giydim. O arkadaşta istediğinde vereceğimi bilir.Evine gelenlerden ya da ailede uyurgezer var mı?
Yada etegini çok beğenen kıskanç bir arkadaşın?
Açıkçası birinci derece akraba dört beş kişi var gelip giden. Sohbetimin iyi olduğu hepsini de çok severim. Arkadaşım gibiler. Oturur konuşur muhabbet ederiz. O yüzden hiç birine konduramıyorum. En acısı da bu sevdiğim kan bağı olan kişilerin aslında içten içe bana kötülük beslediklerini düşünmek oldu. Hepsine de bir çok maddi manevi iyilşğim dokunmuştur. Hayır anlamıyorum uç kuruşluk bir eteği keserek ne amaçlamıştır. Aklım almıyor.
Ben de ondan korkuyorum zaten. Annem de aşırı rahat ona da kızdım onların hiçbiri öyle şey yapmaz diyor.Etek kesmekle sana ne gibi zarar verebilir ki ?
Ben içten içe bana kötülük beslemesinden ziyade etrafımda böyle bir manyak olmasından korkardım .
Evet benimde bu şekilde cantam yirtilmisti belki konu sahibinin de başına bu gelmiştirBenimde arkadaşımın hediye ettiği bir şalım vardi elbise dolabında bi baktım delik deşik olmuş aynı senin gibi korkmuştum hatta farklı şeyler bile gelmişti aklıma daha sonra fark ettim ki şal, dolap kapağının sürgüsünün altında kalmış kapağı acarken de o şekilde yırtılmış:) benim bunu farketmem bikac ayı buldu kazagimda aynı sekilde yirtilinca farkettim makasla kesilmiş gibiydi seninki de öyle bisey olabilir mi acaba ?
Ben mala önem veren biri değilim ki öyle bişey olsa bile uç kuruşluk şey için kalp kırmayacağımı bilirler.Eğer daha önce hiçbir eşyanıza zarar verildiyse yanlışlıkla veya kazayla olmuş, siz görmeyesiniz diye de saklanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?