- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
Bu yırtık parçalanma gibi değil ama, düz şerit tutulmuş ve komple kesilmiş. Hatta eteğin dikişi soküldü sandım önce ama boydan bir karış gitmiş. Belden eşit tutunca bazı yerlerinde iki parmak fark varEvet benimde bu şekilde cantam yirtilmisti belki konu sahibinin de başına bu gelmiştir
Eve çocuklu misafir gelmedi hiç. Ablamın kızı var ama o da uç yaşındaSon zamanlarda gelen kucuk bir misafir yapmış Olabilirmi? Kucuk çocuklar beğendiği şeylere özellikle kıskanıp yapabiliyor bilindiği üzere
Eteği bulduğumda annem den başka kimse yoktu evde.Aaaa ben olsam elimde etek bağıra bağıra evde depar atmıştım "kim yaptıııığğğ" diye. Kimseyi itham etmez olmassin boylece.
Şöyle bir durum var ki en son askıdaydı etek. Sonra bir hafta kadar bulamadım. Hatta anneme bile sordum. Nerde acaba diye giymeyi planlıyodum çünkü. Bian da çamaşır altında elime geldi etek o halde hem deGenelde yanlışlıka bir zarar (çamaşır suyu misal) gelen şeyler kesilir.
Aklıma denenip de kazadan başka bir şey gelmedi.
Çok ufak ama o. Bana da düşkündür peşimden ayrılmaz evde. O şekilde bi metre kumaşı ben zor keserim vallahi. Ayrıca evde benim küçük manikür manasından başka makas yok.Ablanizin kizi yapmis olabilir mi acaba birde kiz cocugu begenip kiskanmis olabilir o yaslarda merakli olur ya kiz cocuklari yada eline makas gecti o etek denk geldi pembe oyununa alet etti etegini:))))))
Ailenizdeki hanımlar denemiş olabilir ve dediğim gibi istemsiz bir kaza olmuştur.Şöyle bir durum var ki en son askıdaydı etek. Sonra bir hafta kadar bulamadım. Hatta anneme bile sordum. Nerde acaba diye giymeyi planlıyodum çünkü. Bian da çamaşır altında elime geldi etek o halde hem de
Korkar oldum herkese şüpheyle bakıyorum resmen. Umarım basit bir açıklaması vardır. Eğer bilerek yapıldıysa ne amaçlanmıştır bir bilsem.Ailenizdeki hanımlar denemiş olabilir ve dediğim gibi istemsiz bir kaza olmuştur.
Ya da yiğeniniz var sanırım, onun oyun oyuncağı olup siz faketmeden kurtarmaya çalışılmış olabilir.
En güzeli herkese tek tek sormak ve sorarken 'ay kim yaptıysa çok iyi olmuş, ben de boyunu kestirecektim' diye kızmadan tatlı tatlı konuya girmek olur.
Kardesin varmi annene sordunmu bide??????☆☆☆¿¿¿¿Yeni moda olanlardan diz altı bileğime yakın siyah pileli bir eteğim var. Bir kaç gündür bulamıyordum. Geçen akşam dolabımın altında tesadüfen buldum. Bir de ne göreyim. Etek ucundan yaklaşık bir karış kesilmiş komple bir şekil de. Öylece çamaşırların altına tıkılmış.
Bu arada 25 yaşındayım. Yakın çevremle de bir husumetim yok. Herkesin yardımına koşarım. Hep herkes daha iyi olsun diye çabalarım. Evimize çok yakınlarımızdan başka giren çıkan yok arkadaş, komşu vs. Akrabalarımdan da sık gelen bir elin parmaklarını geçmez.
Bu durum da çok yakınlarımdan olup, yüzüme gülen ama içten içe bana kötülük düşünen biri var demektir çevremde. Üç gündür paronayak oldum. Kimseye de konduramıyorum. Ne yapayım hiç bilmiyorum.
Sizce böyle birşey ne amaçla yapılmış olabilir ?
Ok sormussun kardes var ya senin sevdigin biseye zarar vermk isteyen var yada bi kaza geldi etegin basina kesip beceremiyincede attılar orayaKardesin varmi annene sordunmu bide??????☆☆☆¿¿¿¿
Çok acı işte sevdiğin güvendiğin kişilerin sana zarar vermek istediği düşüncesi.Ok sormussun kardes var ya senin sevdigin biseye zarar vermk isteyen var yada bi kaza geldi etegin basina kesip beceremiyincede attılar oraya
bak etek aldım nasıl güzel mi vs gibi gösterdiğin biri oldu mu? konduramıyorum deme kıskançlık çok ilginç Şeyler yaptırabiliyor insanlara. evvela şüpheli grubunu senin Yaşından bikaç yaş küçük ve büyükler olmak üzere yani yaşıtların olarak oluştur. sonra gözlemle, zarfla.. kim olduğunu bulunca bize de haber ver merak ettimYeni moda olanlardan diz altı bileğime yakın siyah pileli bir eteğim var. Bir kaç gündür bulamıyordum. Geçen akşam dolabımın altında tesadüfen buldum. Bir de ne göreyim. Etek ucundan yaklaşık bir karış kesilmiş komple bir şekil de. Öylece çamaşırların altına tıkılmış.
Bu arada 25 yaşındayım. Yakın çevremle de bir husumetim yok. Herkesin yardımına koşarım. Hep herkes daha iyi olsun diye çabalarım. Evimize çok yakınlarımızdan başka giren çıkan yok arkadaş, komşu vs. Akrabalarımdan da sık gelen bir elin parmaklarını geçmez.
Bu durum da çok yakınlarımdan olup, yüzüme gülen ama içten içe bana kötülük düşünen biri var demektir çevremde. Üç gündür paronayak oldum. Kimseye de konduramıyorum. Ne yapayım hiç bilmiyorum.
Sizce böyle birşey ne amaçla yapılmış olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?