Şok oldum!! Kesik etek

Son zamanlarda gelen kucuk bir misafir yapmış Olabilirmi? Kucuk çocuklar beğendiği şeylere özellikle kıskanıp yapabiliyor bilindiği üzere

Evet benimde bu şekilde cantam yirtilmisti belki konu sahibinin de başına bu gelmiştir
Bu yırtık parçalanma gibi değil ama, düz şerit tutulmuş ve komple kesilmiş. Hatta eteğin dikişi soküldü sandım önce ama boydan bir karış gitmiş. Belden eşit tutunca bazı yerlerinde iki parmak fark var

Aaaa ben olsam elimde etek bağıra bağıra evde depar atmıştım "kim yaptıııığğğ" diye. Kimseyi itham etmez olmassin boylece.

Son zamanlarda gelen kucuk bir misafir yapmış Olabilirmi? Kucuk çocuklar beğendiği şeylere özellikle kıskanıp yapabiliyor bilindiği üzere
Eve çocuklu misafir gelmedi hiç. Ablamın kızı var ama o da uç yaşında

Kaardesinle felan tartisdiysan o yapmis olabilir vallah var öyle kardesler. Bide bende birkere ablamin bulusunu cok kötü hale getirmistim istemiyerek tabi sonra onu atdim öyle dolabina sakladim fark etmesin diye tabi farketdi de neyse belki sizdede öyle birsey oldu

Genelde yanlışlıka bir zarar (çamaşır suyu misal) gelen şeyler kesilir.
Aklıma denenip de kazadan başka bir şey gelmedi.

Ablanizin kizi yapmis olabilir mi acaba birde kiz cocugu begenip kiskanmis olabilir o yaslarda merakli olur ya kiz cocuklari yada eline makas gecti o etek denk geldi pembe oyununa alet etti etegini:))))))

Genelde yanlışlıka bir zarar (çamaşır suyu misal) gelen şeyler kesilir.
Aklıma denenip de kazadan başka bir şey gelmedi.
Şöyle bir durum var ki en son askıdaydı etek. Sonra bir hafta kadar bulamadım. Hatta anneme bile sordum. Nerde acaba diye giymeyi planlıyodum çünkü. Bian da çamaşır altında elime geldi etek o halde hem de

Ablanizin kizi yapmis olabilir mi acaba birde kiz cocugu begenip kiskanmis olabilir o yaslarda merakli olur ya kiz cocuklari yada eline makas gecti o etek denk geldi pembe oyununa alet etti etegini:))))))
Çok ufak ama o. Bana da düşkündür peşimden ayrılmaz evde. O şekilde bi metre kumaşı ben zor keserim vallahi. Ayrıca evde benim küçük manikür manasından başka makas yok.

Şöyle bir durum var ki en son askıdaydı etek. Sonra bir hafta kadar bulamadım. Hatta anneme bile sordum. Nerde acaba diye giymeyi planlıyodum çünkü. Bian da çamaşır altında elime geldi etek o halde hem de
Ailenizdeki hanımlar denemiş olabilir ve dediğim gibi istemsiz bir kaza olmuştur.
Ya da yiğeniniz var sanırım, onun oyun oyuncağı olup siz faketmeden kurtarmaya çalışılmış olabilir.
En güzeli herkese tek tek sormak ve sorarken 'ay kim yaptıysa çok iyi olmuş, ben de boyunu kestirecektim' diye kızmadan tatlı tatlı konuya girmek olur.

Korkar oldum herkese şüpheyle bakıyorum resmen. Umarım basit bir açıklaması vardır. Eğer bilerek yapıldıysa ne amaçlanmıştır bir bilsem.

erkek kardeşin war mı? benm kArdeşim bana sinrlenp aynısını yapmıştı annen toz bezi yapmşta olabilr

Kardesin varmi annene sordunmu bide??????☆☆☆¿¿¿¿

Kardesin varmi annene sordunmu bide??????☆☆☆¿¿¿¿
Ok sormussun kardes var ya senin sevdigin biseye zarar vermk isteyen var yada bi kaza geldi etegin basina kesip beceremiyincede attılar oraya

Ok sormussun kardes var ya senin sevdigin biseye zarar vermk isteyen var yada bi kaza geldi etegin basina kesip beceremiyincede attılar oraya
Çok acı işte sevdiğin güvendiğin kişilerin sana zarar vermek istediği düşüncesi.

Gorumcemin kizi 8 yaşlarındaydi yenge bebegime elbise dikermisin dedi.tamm dedim kumaşın varmi dedim.
Yenge var getiriyorum dedi bana siyah saten gibi kumas getirdi.diktim bebege elbiseyi yetmediğindede gidip tekrar getiriyordu.
Aradan 4 ay gecti eşimin kabanini kuru temizlemeye vericektik bir baktik astarı kesik ama oyle bir kesikki on tarafin yanlarindan iki taraftanda esit sekilde ovel.:) korktuk bunu kim yapti dedik ne amaçla baya bir düşündük sonra aklima bebege diktigim elbise geldi:)yuh dedim 8,9 yaşlarındaki bu cocuk hangi zekayla yapti bunu
Ama bulmasaydim kafayi yiyebilirdim dusunmekten.
Gelen cocuklari ve ergenleri iyi düşün olabilirlermi?

bak etek aldım nasıl güzel mi vs gibi gösterdiğin biri oldu mu? konduramıyorum deme kıskançlık çok ilginç Şeyler yaptırabiliyor insanlara. evvela şüpheli grubunu senin Yaşından bikaç yaş küçük ve büyükler olmak üzere yani yaşıtların olarak oluştur. sonra gözlemle, zarfla.. kim olduğunu bulunca bize de haber ver merak ettim

Önceden bir hobi edinmek için gittiğim kursta benim de bir gün şalım, bir gün kabanımın kemeri başka bir gün ufak tefek başka eşyalarım çöpten çıkıyordu, bir gün artık tak etti, içerde bağırıp çağırdım ; " Kimin benimle ne derdi varsa gelsin yüzüme söylesin, böyle salak salak hareketler yapmasın " dedim..
O günden sonra öyle bir şey olmadı..

Umarım çevrenden biri kasten yapmamıştır, kasten yapılmışsa bu insanların amacı nedir çok merak ediyorum, şu konuları kıskançlık, intikam, ihtiras olan tipik türk dizilerini çok izliyorlar galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…