O dediğim bir elin parmaklarını geçmeyen kişiler odama girip çıkarlar. Giyindiğimde de bu kişilerden çok güzelsin, çok yakışmış diye iltifatlar alırım hep. Etek giymeye bu yıl yeni başladım. Öncesinde giymezdim. Bu kişiler çok yakınların. Odama giren yabancı yok ki eve de yabancı gelmiyor. Bu kadar beni sever gibi görünüp ne için boyle bir şey yapılır aklım almıyor.Evinize gelen bir misafiri odana girerken veya cikarken gordun mu boyle biri var mi
Yada etegini cok begenen yada sana cok yakistigini soyleyen biri olabilir mi
Aklima bunlar geliyor
Odanıza giren biri yaptı muhakkak. Belki denedi bir yere takıldı,sonra attı oraya bulamayasınız diye.O dediğim bir elin parmaklarını geçmeyen kişiler odama girip çıkarlar. Giyindiğimde de bu kişilerden çok güzelsin, çok yakışmış diye iltifatlar alırım hep. Etek giymeye bu yıl yeni başladım. Öncesinde giymezdim. Bu kişiler çok yakınların. Odama giren yabancı yok ki eve de yabancı gelmiyor. Bu kadar beni sever gibi görünüp ne için boyle bir şey yapılır aklım almıyor.
Ben olsam herkesten suphe ederdim yakinim bile olsa..O dediğim bir elin parmaklarını geçmeyen kişiler odama girip çıkarlar. Giyindiğimde de bu kişilerden çok güzelsin, çok yakışmış diye iltifatlar alırım hep. Etek giymeye bu yıl yeni başladım. Öncesinde giymezdim. Bu kişiler çok yakınların. Odama giren yabancı yok ki eve de yabancı gelmiyor. Bu kadar beni sever gibi görünüp ne için boyle bir şey yapılır aklım almıyor.
biri yapmış ama işte.O dediğim bir elin parmaklarını geçmeyen kişiler odama girip çıkarlar. Giyindiğimde de bu kişilerden çok güzelsin, çok yakışmış diye iltifatlar alırım hep. Etek giymeye bu yıl yeni başladım. Öncesinde giymezdim. Bu kişiler çok yakınların. Odama giren yabancı yok ki eve de yabancı gelmiyor. Bu kadar beni sever gibi görünüp ne için boyle bir şey yapılır aklım almıyor.
Gittim yanına şimdi, dedim boyle boyle kızmıycam bak. Ezan vakti yemin et dedim. Etti. Dedi ki saçmalama öyle şey yaparmıyım.Saçma ama yine de bi ihtimal diyorum; kardeşinizin bir kız arkadaşı olsa ve bir kereliğine eteğinizi ona emanet vermiş olsa ve kız da başına bir kaza getirmiş olsa, kardeşiniz de çözüm olarak böyle bir şey yapmış olsa.... Olabilir mi acaba?
erkek kardeşin yapmış olmasın?Uyurgezer yok. Ayrıca çok yakın bir arkadaşım var on yıldır tanırım eşya alışverişi de yaparız ama o etek tarzı değil zaten ve dediğim gibi yeni almıştım bir kere giydim. O arkadaşta istediğinde vereceğimi bilir.
Bu ne demek?Geriye doğru adımları sayın
Aaa Evetttt evet onu ben de biliyorum duydum ama dediğiniz gibi küçük bir parça icinden ipi bile olsa kafidir...Genelde nazarinin degecegine inanilan kisinin onun haberi olmadan kiyafetinden bir parca kesilip yakilir biri senin nazarinin degeceginimi dusundu acaba gerci ufak bir parca kafidir derler ama bilemedim simdi
Ben çevre de nazarı değer diye bilinen biri değilim ki. Bilakis o tarz şeylerle ilgilenmem hiç.Aaa Evetttt evet onu ben de biliyorum duydum ama dediğiniz gibi küçük bir parça icinden ipi bile olsa kafidir...
Annem yapmıştı ama hakikaten bir aktabamiz vardı nazari degiyordu her gelip gittiginde bizim evde kiyametler kopardı
Yokkk canım senin için demiyorum...Ben çevre de nazarı değer diye bilinen biri değilim ki. Bilakis o tarz şeylerle ilgilenmem hiç.
Ben nazara inanirim ama tabi bunlar ne kadar engeller bilmiyorumAaa Evetttt evet onu ben de biliyorum duydum ama dediğiniz gibi küçük bir parça icinden ipi bile olsa kafidir...
Annem yapmıştı ama hakikaten bir aktabamiz vardı nazari degiyordu her gelip gittiginde bizim evde kiyametler kopardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?