Şok Oldum, Ne Denir Ki..

Sadece şu sorunuza cvp vermek istiyorum Sosyal medyada resim paylaşmıyor diye sizi sevmedigi anlamına gelmez benim eşimde beni paylaşmaz doğru olanda budur sevmediğinden değil değer verdiğinden paylaşmaz paylaşmamasi benim onun eşi oldugum gerçeğini değiştirmez ne gerek var sosyal medyada zatın herkes mutlu hayatları dört dörtlükmüş gibi yansitiyorlar ama gerçek dünyaları çok farklı canım
Katiliyormmm karisini kizini teshir ediyolar bnce ve hepside gosteris

Yani aslında adam anlattığınıza göre sizinle hep hevessizmiş ki zaten. Şimdi aklına gelmemiş. Size söylemek de istememiş sanırom bi şekilde idare ediyormuş. Siz öğrenmek için fazla çabalamışsınız ve sonunda adamın hevessizliğinin altındaki sebebi öğrenmişsiniz. Madem öğrendin haklısın hayatın bundan sonra boy boy resimlerimizi atacağım demeyecekti adam siz araştırınca. Sebebi bulunca ne yapmayı planlıyordunuz?

Yerinizde olsam eski sevgilileriyle de kıyaslamazdım kendimi sanırım. Onlarla boy boy resim atmış ama sizinle nişanlanmış. Resim atmak bir şeyin kanıtı olmuyormuş demek ki.

Ben yerinizde olsam bu derece isteksiz bi adamı ittirmekle hayatta vakit harcamazdım.

Ben olsam net ayrılırdım. Depresyon böyle bir şey değil çünkü.Hepsi bahane..Ne sizle ne de gelecek planlarınızla ilgilenmiyor, çaba sarf etmiyor.Çünkü sizi sevmiyor..Sanırım yaşı geldi ve ondan evlenmesi beklendiğinden yine de sizi kaybetmek istemiyor. Sıfırdan ilişkiye başlamak daha zor tabii.

Hala birlikte olmaya kararlıysanız psikolojik destek aldığından (dediği gibi problemi varsa) emin olun ve sevildiğinizden emin olmadan asla evlenmeyin.Evlenince hiçbir şey kendiliğinden düzelmeyecek çünkü,o imzaya mucizeler yüklememek gerek.

Kendilerini paylaşırken teşhir etmiş olmuyorlar ama?
Sapla samanı karıştırmayın. Erkek çıplak da gezse teşhir olmaz, namusuna zeval gelmez. Çünkü o bir erkek!!!!!!!! Ama kadın öyle mi? Kadın nadide bir çiçek. Kadınlar, kadinlarimissssssss. Onlar toplu iğne ucu kadar yerlerini bile gostermemeliler. Mazallah yüce haşmetlilerimizin yani erkeklerimizin nefislerine zarar filan verebiliriz. Evet bu yüzden no teşhircilik. !!!!!

1 ay kalmış tamam bayan olarak seni anlayabiliyorum. Aile, çevre de işin içine girince bizler için dönüşü daha üzücü ama hayat senin hayatın. 1 kez yaşayacaksın. Yakma kendini. Hep kuruntuyla üzüntüyle geçmez ki ömür..

Bu adam sizi sevmiyor.sizinle ilgili resim paylasmamasi soylediginiz halde bunu yapmayip onceki sevgilileriyle yapiyor olmasi bunu gosteriyor .kapana kısılmış gibi hissetmesi de bundan .evlilik tarihi yaklaşıyor aslında sizinle evlenmek istemiyor isin icinden çıkış yolu ariyor ama bulamiyor.ne dese ne yapsa da ayrılsa.bunun için size istediğiniz ilgiyi sevgiyi veremiyor..ayrilin lütfen. Yarın bir gün evlenince bu adam evlendigine pisman olacak gibi görünüyor. Ayrilirsaniz da sizi sözleriyle ikna etmesine fırsat vermeyin bence.bu adam sizi evlenecek kadar sevmiyor istemiyor işin aslibu maalesef .anlattiklarinzdançıkardığım bu.

Ben de düğüne 20 gun kala nisan atmıştım.esyalarim gelinligim alinmisti.meger ailesi beni hic istememis.bilsem nisanlanmazdim.ailesinin surekli kucuk seylerden buyuk olay cikarip benden ozur beklemeleri onlara cok iyi davranmma ragmen beni hep yeteriz gorup benim onlara pervane olmami istemeleri.onun buna dur dememesi bana karsi politik olmasi. bana yalan söylemesi..ayriliklailgili blöf yaparak istediğini yaptırmaya ev esya vs konularda çalışıyordu. Bende blof oldugunu bilmiyorum tabi nerden biliyim herşeyini yolladım.yalvar yakar geldi. Sonra ailesi de yaptiklari icin cok ozurler diledi.kabul etmedim. Oyle iyi niyetli yumusak yuzluydum ki bastan kendilerini belli etmislerdi.iyi ki de ayrilmjsim.onla evliliğim 1 yıl surmezdi .hiç pişman değilim.erkek çok çaba gostermeyip çok emek çok fedakarlık yapmıyorsa o ilişkiden hayır gelmiyor.yarım yamalak ilişkiler ilerlemiyor boşa cabalamayin

Direk ayrıl derim yazından bu Ada'mla evlendikten sonra çok zorluk yaşayacağını,ilgisiz olacağı çıkarımını yaptım.Hiçbir arkadaşın seni uyarmadı mı bu Adamın davranışları Hakkında

Erkek kısmı öyle derinlere dalıp ince ince düşünmez, önüne geleni yaşar , illaki sevmesi gerekmez

Sizi manipüle ediyor kanmayın.
Ben de benzer bir ilişki yaşadım adam öğretmenliği bırakcam dayanamıyorum depresyona girdim bilmem ne dedi durdu.
Asıl problemin bana duymadığı aşk olduğunu anladık işkence gibi geliyordu başka bir aşkın acısını benimle hafifletmeye çalışması.
Benimle birlikte unuttu eski sevgilisini yara bandı oldum yani.
Çok sürmedi bir mutluluktan ucmalar evde duramamalar sinemalar gezmeler ezgiler 😅benimleyken başka birine aşık olup beni köşede indirip evlendi.😉

Back
X