- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Peşimden öyle koştu ki.. yani bilmiyorum olabilir mi öyle bişey ama kendisi her şey çok güzel olacak evlenicez seni çok seviyorum vs diyip sonra böyle olan bir insan
Daha önce de yazdık. Nitelikleriniz hoşuna gitmiştir, kendine yakıştırmıştır ve hırs yapmıştır. Benim sevgilim böyle olmalı, böyle biri ile evlenmeliyim diye. Sizi ikna edene kadar da mükemmel erkeği oynamıştır ki siz böyle biri olduğunu görmemeniz içim. E artık evlilik aşamasındasınız ve yine sizin nitelikleriniz onun standartlarına uyduğundan sizi bırakmak istemez. Ama iyi bir karakteri olmadığından, bahane bulur,
sizin kendi değerinizin farkına varmanızı da istemez. Sürekli haklıdır, saçma sapan ilgisizliklerini bile size bağlar. Güvensizliğinizi, kendinizden emin olamamanızı sonuna kadar kullanır.
İçinizde soru işareti olan her şeyin ileride çok acı bir açıklaması olacak. Sizi normal vicdanlı bir kişinin sevdiği gibi sevmiyor. Sizi kontrol etmeyi, baskı altına almayı seviyor. Bir paylaşımınız bile yok. Evlilik dediğiniz tango gibidir. Bu adam ortada yok. Yarın bir gün evlenseniz size çok istedin, evlendik derse şaşırmayın.
Mutlu değilsiniz. İlk defa bencillik yapın ve hayatınızdan sizi mutsuz eden, sürekli kafanızı kurcalayan ve dürüst davranmayan birini çıkartın