- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
Rüyalanmışım diyince saçları ince telli ve seyrek, ince bıyıklı bir adam geldi gözümün önüne
Benim libido sizlere ömür a dostlar
hastamla sevgilim bir mi Allah aşkına bu kadar saçma bi yaklaşım olamaztıp okuyan birinin böyle birşeyden şok olmasını anlayamadım ben. hastalarınız da size benzer şeyler söyleyebilir ileride. napacaksınız o zaman ?
Ben kalkıp iki kaşık helva kavururveririm. Ölmüş libidomun arkasındanshnxhzsjshsnsh ayy kahkaha attim yahu sevgilim bana ruyalanmisim dese yuzune patlamali gulerim ahhshsshsnshs
ek olarak bugun forumdaki tip ogrencilerine noluyor ya
Ben sahsen sigara yaktımBen kalkıp iki kaşık helva kavururveririm. Ölmüş libidomun arkasından
hastamla sevgilim bir mi Allah aşkına bu kadar saçma bi yaklaşım olamaz
Halen kahkaha atiyorum uyuyamadim be kadinRüyalanmışım diyince saçları ince telli ve seyrek, ince bıyıklı bir adam geldi gözümün önüne
Benim libido sizlere ömür a dostlar
İnsan bunu hemcınsınd de anlatmamalı ya cok gereksiz bilgi degıl mıBildiğin pisuvar muhabbeti bu. Gitsin hemcinsleriyle yapsın.
Tabi tabi..... Uyu da rüyalan di mi?Halen kahkaha atiyorum uyuyamadim be kadinddd
Tabi tabi..... Uyu da rüyalan di mi?
Gusulum var kardesim ne hergun yesil basli govel ordek gibi dalalim göllereeeTabi tabi..... Uyu da rüyalan di mi?
İnsan bunu hemcınsınd de anlatmamalı ya cok gereksiz bilgi degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?