şok oldum

Bu muhabbetlerden hoşlanmıyorum demeniz yeterliymiş bence, adama sapık muamelesi yapmışsınız, gereksiz olmuş. Herkesin samimiyet anlayışı farklı olabilir. İstemiyorsanız bu konulara girmemek en doğal hakkınız ama karşınızdaki normal buluyor diye de fırça yemeyi haketmiyor. Bir doktor adayı olarak farklı görüşlere karşı daha açık görüşlü ve anlayışlı olmanızı beklerdim ben şahsen, mesele tıbbi terminoloji değil. Sapık olabilir diye bir düşünceniz varsa görüşüyor olmanız hata. Çok kısa zamanda büyük de bir kavga etmişsiniz, sanki bu ilişkiyle ilgili sakin kafayla düşünseniz iyi olur.

Rüyalanmışım diyince saçları ince telli ve seyrek, ince bıyıklı bir adam geldi gözümün önüne
Benim libido sizlere ömür a dostlar

shnxhzsjshsnsh ayy kahkaha attim yahu sevgilim bana ruyalanmisim dese yuzune patlamali gulerim ahhshsshsnshs

ek olarak bugun forumdaki tip ogrencilerine noluyor ya

shnxhzsjshsnsh ayy kahkaha attim yahu sevgilim bana ruyalanmisim dese yuzune patlamali gulerim ahhshsshsnshs

ek olarak bugun forumdaki tip ogrencilerine noluyor ya
Ben kalkıp iki kaşık helva kavururveririm. Ölmüş libidomun arkasından

hastamla sevgilim bir mi Allah aşkına bu kadar saçma bi yaklaşım olamaz

sevgilinizin samimiyetinden rahatsız olabilirsiniz. bunu anlarım. ama bunu söylemesine şok olmasını bir doktor adayından bekleyemem kusura bakmayın.
çünkü bir doktorun her türlü duyulabilecek şeyi kanıksaması gerekir ki karşısına gelen hastalara önyargılı olmasın.

en nihayetinde her kültür ve bakış açısından binlerce insanla muhattap olacaksınız.

ayrıca yine, sıf rüya gördüm dediği için birine sapık muamelesi yapan bir doktor adayı beni ilerideki tutumları açısından düşündü.

neyse ben saçmalıklarımı alıp gidiyorum.

Tabir olarak bana da itici geldi. Gusül almam gerekiyordu mesela daha kibarcası olabilirdi. Sonuçta nişanlısınız bazı şeyleri ufak ufak elbette konuşmak gerekir de rüyasından da size bahsetmesin bi zahmet.
Bu arada ben ilahiyatçıyım bizim İslam hukukunda bu tarz şeyleri bilmemiz gerektiği için bir süre sonra garipsememeye başladım çünkü insanlar soruyorlar en çok da bu konuları.
Siz de doktor olacaksınız aynı şekilde size de soracaklar. Size garip gelse bile tepkilerini karlı tarafı düşünerek vermek gerekir.

durup dururken soylememis adam, neden namaz kilmadin dediginiz icin aciklamak zorunda kalmis abdest mevzuu var cunku. eger dun cikmaya baslamadiysaniz anormal birsey degil soyledigi. paylasmasa da olurmus gereksiz bir ayrinti tabiki ama takilmayin bence fazla tepki gostermissiniz. nihayetinde sevgililik ozel bir iletisim sekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…