şok oldum

Bilemem arkadaşınızın genel üslubunu, genelde sorunsuz ise, belki onu yakından tanıyan biri hoş görebilir. Ama bana da garip geldi valla. Ki normal olsa bile sizin hoşunuza gitmemiş. Bari normal bulmasaymış dediğini.

O bir şey değil.
Kendini dine adamış biri bunu misafirlikte söyledi. Herkes neden evlendiğini söylüyordu neyini sevdiğini vs. adam artık zamani gelmişti, namaz kilamaz oldum ruyalanmaktan dedi ortam buzzz. Eşi için üzüldüm.
Ama adamda gram utanma olmadi.
Ben bir tiksindim tabi. Pff gene aklıma geldi

Senin konuna gelirsem böyle bir ilişkide normal değil bu bence. Dini bütün gösterip ozeline ozeline yazmak çok kötü

3 haftalik bir iliski icin normal karsilamazdim.
Gereksiz bir ayrinti olmus. Konuyu cinsellige getirecek diye dusunur, tepkimi koyar ve uzak dururdum. Bu tepkimden sonra oda uzaklasirsa amaci cinsellikmis diye dusunurdum. Zaten yanlis anladiysam bir sekilde kendini kanitlar bilemedim..

Tmm biraz garip ama defalarca aratıp açmayacak kadar da değil rahatsız oldum bı daha demezsin de olur biter.
Bu kadınlar sevgiliyken trip ustune trip atmayı maharet sanıyor evlenince de niye sürekli kavga ediyoruz.

bugünkü konu açan tıpçılar esas beni şoka sokuyo ...

Tabi insan utanır ama aradakı samimiyetten olsa gerek böyle sçyelmesi tavrınızı koydugunuz iyi olmus bugün bunu söyleyen yarın neler söyler ama okudugunuz bölümden kaynaklıda yakınlık duyup söylemıstır ama kız arkadasada söylenecek söz deılkı bilemedim

Ben niye anlamadım bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…