şok oldum

Rüyanda ne gördünden mi yürüyecektir acaba

1 aylik falansaniz uygunsuz soylemesi.

Ama daha saglam, oturmus, uzun sureli bir iliskiyse cok normal bir durum bu ya.
Her seyi konusabilen bir cift olmak ilerde olusabilecek sorunlarinizi cozmede cok yardimci olacaktir size.

bunlar hep sevişememekten oluyor ayrıca garipsencek bir durum yok bana göre... insanlar genelde sizin yaşınızda cinselliği doyasıya yaşayıp fanteziler kurarken adam belli ki hala ergen modunda takılıyor. çünkü sevişemiyor.. tabi bu da tercih meselesi saygı duymak lazım..

Ya beni rahatsız eden rüyalanmışım kelimesi komik geliyor bana gereksiz şekilde konuyu açmış...
ha ama çok aşırı tepki verilmesi gerekmiyor madem size uymuyor ayrılın
Size değer vermemesi ne alaka ya...

bana değer verse benle ilişki yaşamazdı durumu gibi olmuş...
Ee evlenince bütün kadınlar değersiz oluyor sanırım

ayrıca regl de kalınlaşmış dokunun atılması fazlasının yani
Hdjsjjss rüyalanma da fazla sperm atımı e mecbur da yani zararlı da diğer biçimde...

eğer anormal bir şey olsaydı çoğu erkeğin başına gelmezdi

kusura bakmayın fakültede öğrendiğimiz her Latince kelimeyi günlük hayatta kullanmadığımız için
Sakin ol truvalı helen, latincesine gerek yoktu. Aldığın eğitim gereği, bizlere ilişkinden ve arkadaşından irite olmayacak başka bir şekilde ifade edebilirdin yaşadığını diye yazmıştım.

Hım peki öyle mi niye diyorsunuz, kimdi o çabuk söyle demek varken

Eşimden bir gün duymadım böle şey ben sevmem o tarz muhabbetleri sevgilinizde şak diye sölemiş maşallah

Sakin ol truvalı helen, latincesine gerek yoktu. Aldığın eğitim gereği, bizlere ilişkinden ve arkadaşından irite olmayacak başka bir şekilde ifade edebilirdin yaşadığını diye yazmıştım.

ben buna benzer bişey yazdım, 15 tane falan dislike aldım sen şanslısın :)

Çok abartmışsınız bencede diger arkadaşlara katılıyorum sizce asker arkadaşınamı rüyalanmışım (rüyada boşaldım) demesi çok normal ama size deme si anormal garip siniz ciddi düşüyor sa bu çok nornal bişey yani

objektif yorum almak için olduğu gibi anlattım irrite olduysanız konudan çıkabilirdiniz. işgüzarlığa bayılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…