- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
Ya bu adamları anlamak zor. Aman ben kaçıyorumÇekinen adam onu da der mi ya? Gayet de seksli muhabbetlere giriş yapmak istemiş ama pek deneyimi yokmuş anlaşıldığı üzere. Keşke önce bir kursa filan yazılsaymış.
siz şey mi diyorsunuz sevgili olmadan bu adama rüyalandığımı söyleyebilirim o zaman sevgili olabiliriz..bunu söyleyecek samimiyetiniz yoksa nasıl sevgili oluyorsunuz ki
3 hafta
iyi de siz sevgili değil misiniz zatensiz şey mi diyorsunuz sevgili olmadan bu adama rüyalandığımı söyleyebilirim o zaman sevgili olabiliriz..
sabah sabah olayı tam anlayamadınız sanırım, iyi günleriyi de siz sevgili değil misiniz zaten
ay sorulan soruya cevap vermekten acizsiniz asıl size iyi günlersabah sabah olayı tam anlayamadınız sanırım, iyi günler
Konuyu cinsellige getirmek istemis ama cok kotu bir adim. Libidokiller resmen. Bi arkadas gozunde canlanan tiplemeyi yazmis, bende de ayni sekil badem biyikli baklava desenli turbe yesili kazakli bi adam canlandi
Ben de ne var bunda diyordum ama 3 hafta için çok iğrenç bir konuşma olmuş. Daha birbirinizi tanıma aşamasındayken, bilemedim. Tepki vermekle iyi yapmışsınız.
+1bence tepki vermekle doğru olanı yapmissiniz sessiz kalsaydiniz bu tekrarlanirdi
Ben de ilk okuduğumda boşluğuna gelmiştir, abdest almam lazım diyeceğine sanki sebebini de söyleyivermiştir, yılların sevgilisidir diye düşünmüştüm. Uzun ve samimi birlikteliklerde insan başına gelen herşeyi paylaşabilir bence. Yani ben de karnım ağrıyor bugün, adet oldum vs diyorum sevgilime. O bana hiç rüyalandım demedi, ama bir gün dese sapık olduğunu düşünmezdim. Ağzından çıkıverdi derdim. Sonra okudum ki ilişki 3 haftalıkmış. Konu sahibi dikkatli olun, kimse daha yeni tanıştığı kişiye iyi niyetlerle böyle bir şey demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?