Şok Oldum!

Fadike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
427
5
96
Diğer
Konu biraz karışık nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim; Bundan 3,5 /4 yıl önce depresif bir dönemim de netten birisi ile tanıştım , kendisi yurt dışında çalıştğı için hemen yüzyüze görüşemedik 6 ay sonra türkiye ye izne geldi memlekete bile gitmeden benim yanıma uğradı. Oturduk sohbet ettik gitti. Herhangi bir duygusal yakınlık filan yok yani talep te yok normal arkadaş gibiyiz. Sonra ara ara telf da görüştük bunun yurt dışı işinde sorunlar çıktı türkiye ye dönme durumu oldu o ara iş aramaya başladı. Kardeşimle aynı işi yaptığı için ona yol gösterdik yardımcı olduk. İstanbul a yerleşti ben ist da değilim bu arada , kısaca normal iki arkadaş olduk bir kötülüğünü görmedim o ana kadar.. Gel gelelim bu yavaş yavaş bana yakınlık göstermeye başladı telf da olsun net te olsun ilk fırsatta bulunduğum şehre gelmeye başladı.. Fakat ciddi bir şey hissetmedim, bu beni rahatsız etti. Ben üstü kapalı ben ciddi bir ilişki olursa düşünüyorum gönül eğlendirecek yaşı geçtik filan dedim. Kısaca ciddi değilsen uzak dur dedim. Bu bozuldu evlilik şartmı filan demeye getirdi gereksizmiş korkuyormuş düğünden nefret edermiş vss bir sürü zırva.. Tabi sinir oldum ama direk aklıma evli olduğu geldi sordum hayır dedi o zaman neden bu kadar karşısın cvp yok.. İnanmadım evlisin sen benden uzak dur dedim kestim attım. Ardı arkası kesilmedi aramaların msj ların. Sonra bir gün yine atlamış gelmiş 6 saatlik yolu ben üstüne gidince tamam evliyim dedi, kızdım ağır konuştum.. Bir daha arama dedim arasa da konuşmadım.. Ama çok üzüldüm 3 senedir tanıdığımı sandığım insan bu meğer evliymiş ve 2 sene peşimden koştu iyi ki inanmamışım dedim. Aylar sonra yine zortladı bu sefer daha çok kızdım ama nedense içime bir kurt düştü. Merak ettim bu adam senelerdir yalnız yaşıyor bir ara yurt dışındaydı sonra ist da iş buldu yine yalnız yaşıyor nasıl bir evliliği var böyle bu kadar rahat olabiliyor? Face te sahte bir hesap aldım ve onun memleketi ile yanı olan soyadı tutan birilerini kaydettim tesadüfe bakın ki kuzeni ne denk geldi. Direk sordum bu isimde birini tanıyormusunuz böyle bir ark vardı epeydir görüşemiyoruz filan dedim. Çocuk amcam kendisi filan dedi , yalnış anlamayın bir ara aynı yerde çalışmıştık eski iş arkadaşım kendisi bildiğm kadarı ile evli barklı zaten dedim çocuk şok oldu hayır amcam evli değil nerden çıkardınız dedi ? Çok şaşırdım ama belli etmedim çocuk uyanmasın diye , ya öyle duymuştum ben hatta çocuğu filan da var diye biliyorum dedim , yok ya ne alakası var amcam bekar hatta bizimkiler istiyor o evlenmiyor dedi Önce yanlış insandan bahsediyoruz sandım ama detaylı konuşunca aynı kişi olduğunu anladık.. Ben şok oldum , evli bir adamın evliyim yalanı söylediğini duydum da bekarın evliyim dediğini duymamıştım Kendimi çok kötü hissettim tamam ben ısrar ettim sen kesin evlisin o zaman diye ama neden hayır demedi neden evli olduğuna inanmamı istedi manyak ?? Aradım hayatımda duyduğum en saçma şey bu dedim, amacının ne olduğunu sordum ! Neymiş ben zaten ona inanmamışım o evliyim dememiş zaten falan filan .. Eee bekarım da demedin dedim madem beni istiyordun beni ikna etseydin bekarım deseydin , hayır beni istemiyorsan ne iki de bir msj atıyorsun taa 6/ saatlik yoldan geliyorsun ??? Offffff offfffffff Kafam davul gibi arkadaşlar böyle saçma şey duymadım ben..

Bazı yerlerde eksik ve yanlış kelimeler kullanmısım aceleden işteyim şu an lütfen kusura bakmayın..

boş ver adamın niyeti gönül eğlendirmekmiş işte, sen de tanımadığın insana kanmışsın bir de uğraşmışsın üstüne falan. düşündüğüne değmez. görüşme bir daha olsun bitsin.

allah allah
oo evlenmeden gununu gun edecekti
sende ciddi iliski aradin'
adam baktiki evliyim diyeyimki evlnemk icin onumde kati engel olsun diyee
bu da gosteriyorki evliyim diyen bir adamla birlikte olacak coook kiz varr
ama sen ona biraz fazla durust ciktin canim...

Boşanmış olabilir mi canım? Belki de 3 yıl sonra senin Evlisin ısrarına,ona inanmamana dayanamayıp öyle söylemiştir. Yada evli bir adamla birlikte olur musun olmaz mısın seni denemek istemiştir ? Veya da başkası vardır hayatında,sana bu yüzden evliyim deyip kestirip atmıştır. Birsürü ihtimal var bunu ona sor derim. Görüşüyor musunuz şu anda?

BİLEMEDİM BENDE ÇOK Şaşırdım acaba macera mı arıyor ne bıleyım nıye ıkna etmedi kı senı?çok garıp !sanırım macera arıyor belkı de senı denıyordur acaba evlı desem bana yakınlasır mı??senı denıyordur belkı

İyiki de inanmamışsınız ona belli ki ciddiyetten tamamen uzak düşünceler içerisinde. Ama size evliyim mi dedi direkt yoksa hiç cevap vermedi de siz böyle bir yorum mu çıkardınız?

Bir beklentim olduğu için değil zaten ayrı şehirlerdeyiz , ama olay şekil itibari ile çok saçma.. Sessiz sakin kendi halinde biri hatta bir konuda derdin olsa dinler yardımcı olur ama neden böyle davrandı anlamadık.. Bir de bıkmadı usanmadı ya gönül eğlendirmek için insan 6/7 saat yol çekermi ? Sanırım özel hayat konusunda sıkıntılı beni saf buldu ya tutarsa mı dedi artık? Birde iş konusunda ciddin yardımlarım oldu bu kadar nankör olunurmu?

Tabi ki hayır hangi sözüne güvenilir ki böyle adamın ? Ama gururum çok kırıldı sanki ben zorla tepesine bineceğim beni al diye la havle....

Baştan beri evliliğe mesafeliydi duruşu konuşması, bu evlilik formalite tarzı bir düşünce aşılamaya çalıştı bana baktı ben yemedim.. Sonra beni sevdiğini aşık olduğunu söyledi inanmadım tabi çünkü evlilik düşünmüyroum diyor kesin olarak ee insan neden evli değilse evliliğe karşı olsun? Sordum hayır dedi o zaman neden evlilik düşünmüyorsun tamam ben zaten seni yeterince tanımıyorum hemen evlenmem zaten ama evlilik dışı bir ilişki kuramam senelerce dedim.. Sustu 6 ay kayboldu hop tekrar çıktı geldi evlisin deyince hayır demedi kafasını salladı boynunu büktü hatta benim gözlerim doldu o an nedense kötü oldum.. Evli bir adamsın utanmıyormusun dedim ses yok, benden ne bekliyorsun ses yok.. Çocuk varmı ses yok çekti gitti........

Kısaca beni salak yerine koydu , aklınca evlilik dışı bir ilişki yaşayacaktık evlenmeden onla olacaktım buna nasıl inandıysa ? Bu arada bir kaç defa yanıma geldiğinde benimle kal demişti.. Onunla yalnız kalmam için çoook uğraştı, benimle yatmak için bunca yalan söyledi nasıl bu kadar iğrenç olabilir insanlar anlamıyorum kime güveneceğiz ki? Bir uçkur derdine bunca yalan emek değermi ne kadar önemi adamların ihtirası cidden anlamıyorum

Benimde 4 yıllık sevgilim beni hakaretlerle terketti,o ne ki. İnsanların sevgisi çok basit,kişiliği...

Bildiğim her şeyden şüpheliyim şu an, bu olay beni çok etkiledi..

Okuyan yorum yapan herkese teşekkür ederim, paylaşınca rahatladım, iyi akşamlar herkese..

walla hep derim yine diyorum sanaldan koca olmaz adama elbette istisnalar var ama kaide yi bozmaz bu bence erkekler sanaldan tanıştığı birine direk cinsel acıdan bakıyolar arada mesafede olsaaa yanlış anlamayım sözüm size deil ama ben çevremden böle tecrübe edindimm rabbim herkesi cocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın

Yok neden kusura bakayım öyle bakıyorsa o onun ayılığı baktığı ile kalır, ben zor güvenen birisiyim o nedenle kazasız belasız sıyırıyorum ama daha saf iyi niyetli kızlarda gözünü açsın en azından ibret için duysunlar görsünler.. Benim burda kaybım strese girdim insanlara zor güvenirdim bu pekişti

yaa insanlara elbette hemen guvenmeyin ama sanal adı üstünde gerçek olmayan bir dunya insan ne kadar ve nasıl tanıyabilirkii neyse sizde akıllılık edipkurtulmuşsunuz

Sonuçta niyeti ciddi olsa, sizi sevse, sizi istese net bir kararla gelir söyler.
Ama bu resmen saçma saçma hareketlerde.
Bence uzaklaşın bu adamdan. Tek çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…