Boşanmış olabilir mi canım? Belki de 3 yıl sonra senin Evlisin ısrarına,ona inanmamana dayanamayıp öyle söylemiştir. Yada evli bir adamla birlikte olur musun olmaz mısın seni denemek istemiştir ? Veya da başkası vardır hayatında,sana bu yüzden evliyim deyip kestirip atmıştır. Birsürü ihtimal var bunu ona sor derim. Görüşüyor musunuz şu anda?
Tabi ki hayır hangi sözüne güvenilir ki böyle adamın ? Ama gururum çok kırıldı sanki ben zorla tepesine bineceğim beni al diye la havle....
Kısaca beni salak yerine koydu , aklınca evlilik dışı bir ilişki yaşayacaktık evlenmeden onla olacaktım buna nasıl inandıysa ? Bu arada bir kaç defa yanıma geldiğinde benimle kal demişti.. Onunla yalnız kalmam için çoook uğraştı, benimle yatmak için bunca yalan söyledi nasıl bu kadar iğrenç olabilir insanlar anlamıyorum kime güveneceğiz ki? Bir uçkur derdine bunca yalan emek değermi ne kadar önemi adamların ihtirası cidden anlamıyorum
walla hep derim yine diyorum sanaldan koca olmaz adama elbette istisnalar var ama kaide yi bozmaz bu bence erkekler sanaldan tanıştığı birine direk cinsel acıdan bakıyolar arada mesafede olsaaa yanlış anlamayım sözüm size deil ama ben çevremden böle tecrübe edindimm rabbim herkesi cocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın
"Ben evliyim bırak peşimi ya da eğer gönül eğlendirmek istersen görüşelim" demek istemiş işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?