Şok Oldum!

adamın niyeti farklıymış,ciddi bi ilişkiden evlilikten bahsedincede onu evli sanmanı istemiş ki bir daha evlenmeyi gündeme getirmeyesin,yani işine gelirse gönül eğlendirelim demiş.ne insanlar var ya dikkatli olmak lazım.

"Ben evliyim bırak peşimi ya da eğer gönül eğlendirmek istersen görüşelim" demek istemiş işte..

İyi hoş ta ben onun peşinde değilim ki zaten o benim peşimde tuhaf olan da bu.. Hem peşimde dolanıyor ısrar ediyor hem de evli olduğunu sanmamı sağladı..

Seni elde edebilir miyim diye sürekli nabız yoklamış durmuş.
baktı ki olmayacak, kestirip atmış...

Boşverrrr daha kimbilir kimlere ne oyunlar oynadı...

Birisi gelip anlatsan yok artık diyeceğim bişey geldi başıma gülsem mi ağlasam mı ? Kısaca erkek milletine güvenmiyordum evliliğe de inancım hiç olmadı bu gidişle de olmayacak.. Yarın bir gün evlensem aklımda hep kuşkular olacak bu nasıl hayat böyle ? Haa bu arada bir arkadaş netten koca olmaz demiş , netten olsun diye bir arayışım olmadı benim ama nerde olursa olsun bu tarz insanlar la karşılaşabiliriz.. Sokakta da görücü de olsa erkeklerin geneli bu..

Kendimi salak gibi hissediyorum hala, kızı nasıl kekledim diye düşünüyormudur acaba? Saçma ama kendimi kullanılmış gibi hissediyorum şimdi yanlış anlayanlar olacak böyle söyleyince cinsel anlamda değil zaten öyle bişey olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…