adamın niyeti farklıymış,ciddi bi ilişkiden evlilikten bahsedincede onu evli sanmanı istemiş ki bir daha evlenmeyi gündeme getirmeyesin,yani işine gelirse gönül eğlendirelim demiş.ne insanlar var ya dikkatli olmak lazım.
İyi hoş ta ben onun peşinde değilim ki zaten o benim peşimde tuhaf olan da bu.. Hem peşimde dolanıyor ısrar ediyor hem de evli olduğunu sanmamı sağladı..
Kısaca beni salak yerine koydu , aklınca evlilik dışı bir ilişki yaşayacaktık evlenmeden onla olacaktım buna nasıl inandıysa ? Bu arada bir kaç defa yanıma geldiğinde benimle kal demişti.. Onunla yalnız kalmam için çoook uğraştı, benimle yatmak için bunca yalan söyledi nasıl bu kadar iğrenç olabilir insanlar anlamıyorum kime güveneceğiz ki? Bir uçkur derdine bunca yalan emek değermi ne kadar önemi adamların ihtirası cidden anlamıyorum
Birisi gelip anlatsan yok artık diyeceğim bişey geldi başıma gülsem mi ağlasam mı ? Kısaca erkek milletine güvenmiyordum evliliğe de inancım hiç olmadı bu gidişle de olmayacak.. Yarın bir gün evlensem aklımda hep kuşkular olacak bu nasıl hayat böyle ? Haa bu arada bir arkadaş netten koca olmaz demiş , netten olsun diye bir arayışım olmadı benim ama nerde olursa olsun bu tarz insanlar la karşılaşabiliriz.. Sokakta da görücü de olsa erkeklerin geneli bu..
Kendimi salak gibi hissediyorum hala, kızı nasıl kekledim diye düşünüyormudur acaba? Saçma ama kendimi kullanılmış gibi hissediyorum şimdi yanlış anlayanlar olacak böyle söyleyince cinsel anlamda değil zaten öyle bişey olmadı..