- Konu Sahibi angryangel
-
eşim bebek haberine çok sevinmişti. onlar sevinmedi biliyomusunuz. hatta anlamaz ayağına yattılar. kimseye söleemediler. düşer felan die ümit ettiler resmen. şimdi torunları kıymetli ama yüzünü gösteren olursa görmemzlik etme kaynana. allah izin verirse büyücek oğlum, anlatıcam ona ne mal olduğunu, hiç sevmesin oğlum okadını hatta nefret etsin bana yaptıkları için. öle yetiştiricem oğlumuu.alsın öcümü.ona en büyük ceza
ben 3 yıllık gelinim.artıııı hamilelik dönemim boyunca ki ilk iki ay düşük riskide yaşadım. bir gün olsun yardıma ihtiyacın varmı demediler. aksine hep misafir getirdi. ben çok kızıyodum eşime kimin evine kimi davet ediyo die. bana soruyomu. ne iş ya. blki ben yorgunum belki hastayım.belki evim müsait değil belki başka misafirim var. onaneeeeeee. ama işte haddini bilmez olunca insan...
eve bi geliyodum onlar var ya evler arası zaten yarım saat ne kalıyosun zaten haftada dört gün beraberiz oda eşimin anacılığından kusmuk geliyodu bana artık.
aaa yedek anahtar vermiş eşim bide annesinee. biz daha yeni evliyiz ozaman. o bi öğrendim.şok oldum.kadın gelmiş kardeşlerini getirmiş çoluk cocuk balkonumda keyif yapıolar. aaaaaaah daha neler neler
ben 3 yıllık gelinim.artıııı hamilelik dönemim boyunca ki ilk iki ay düşük riskide yaşadım. bir gün olsun yardıma ihtiyacın varmı demediler. aksine hep misafir getirdi. ben çok kızıyodum eşime kimin evine kimi davet ediyo die. bana soruyomu. ne iş ya. blki ben yorgunum belki hastayım.belki evim müsait değil belki başka misafirim var. onaneeeeeee. ama işte haddini bilmez olunca insan...
eve bi geliyodum onlar var ya evler arası zaten yarım saat ne kalıyosun zaten haftada dört gün beraberiz oda eşimin anacılığından kusmuk geliyodu bana artık.
aaa yedek anahtar vermiş eşim bide annesinee. biz daha yeni evliyiz ozaman. o bi öğrendim.şok oldum.kadın gelmiş kardeşlerini getirmiş çoluk cocuk balkonumda keyif yapıolar. aaaaaaah daha neler neler
canım ben senin yerinde olsam kovardım onları bu ne yüzsüzlük yaa senin evinin balkonunda nasıl misafirleriyle keyif yapar.
eşim bebek haberine çok sevinmişti. onlar sevinmedi biliyomusunuz. hatta anlamaz ayağına yattılar. kimseye söleemediler. düşer felan die ümit ettiler resmen. şimdi torunları kıymetli ama yüzünü gösteren olursa görmemzlik etme kaynana. allah izin verirse büyücek oğlum, anlatıcam ona ne mal olduğunu, hiç sevmesin oğlum okadını hatta nefret etsin bana yaptıkları için. öle yetiştiricem oğlumuu.alsın öcümü.ona en büyük ceza
Kovarmıydınız????
Ben size çok sessiz kaldığınızı yazdım ve normal bir cümleyi bile söylersem olay çıkar dediniz.
Ama arkadaşa ben olsam evden kovardım diyorsunuz.
Bu nasıl bir çelişki anlamadım;sadece ''ağır kaldırmamam gerekli ''lafını söyleyemeyip,kayınvalidenizi evden nasıl kovacaksınız?
offff parkon. Sadece arkadaşınki gibi abzürt bir durumda. böyle bir şey yapardım. Ki arkadaşın yaşadıkları gerçekten çok çok ağır şeyler. Kendimi onunla mukayese dahi etmiyorum.
1Sen e kızmışsınız ama bende aynı şeyleri düşündüm sizinle alakalı.
İçinizde biriktirip patlamayı bekliyor gibisiniz.
Ben yapmayacağım birşeyi kibarca mutlaka söylerim kayınvalideme ama,arkadaşın anlattığı olayı yaşasam asla kovamam evimden kimseyi.
Tavır alırım,bozulurum,bir süre görüşmem ama asla evimden kovmam.
O yüzden tepkilerinizi anlamakta zorluk çekiyorum.
Yaşadığınız sorunlar anlattığınız sorunlar ise ben bu kadar nefreti gerektirecek bir durum göremedim. Zaten çoğu şeye eşiniz zemin hazırlamış. Ha daha fazlası varsa görüşmemenizi anlarım ama çocuğunuzu nefret ile doldurmanıza anlam veremiyorum. Böyle şeylere evladınızı alet etmeyin...
Ben burada neyi taktım biliyomusun sen el kızısın zaten istesekte bizi sevmezler en ufak bi şeyde silip atarlar...Takıldığım ise o karnındaki kendinin canı torunu oğlunun evladı sana onu kaldırtınca hadi bebeğine bişi olsaydı buna üzülmezmiydi üzülse zaten bunu demezdi ya yüce rabbime havale olsun böyle insanlar nasıl bi kişilik nasıl bi yapıdır bu ya bizim toplumumuz neden böyle kayınvalide olunca bişi olduk sanırlar kendilerini geçmişte bunlar bişi olamamışmı da gelini ezerekmi egolarını tatmin ediyolar bence olay bu ego....
arkadaşım, sen empati yapmayı biliyomusun. anlattıklarımı gözünle değil kalp gözünle oku ki vicdanın varsa o zaman hak verirsin. yada anne değilsin. o kadın bana hırsı yüzünden bebeğimin anne sütünü kesti diyorum. onu mamaya mecbur bıraktı diyorum. onu benim elimden zorla çekiştirerek almaya çalıştı diyorum bu arada yere düşürdü bel hizasından yere.2 aylık bebek diyorum.
bi bebeğe ne lazım anne sütü dimi. o nasıl olur. doğum sonrası. bol su- huzur- dinlenme. yaz nete hep aynı şey çıkar.
o kadın bana bunların hiçbiri vermedi. kendi yedi ben baktım bana sormadı bile diyorum
bebeğim deli gibi ağlarken o balkonda çay sigara keyfi yaptı diyorum
ben uykusuzluktan yorgunluktan dikiş acısıyla ölürken bi yandan bebekle uğraşırken o uyku haplarını yuttu yuttu. kapısınızkapatıp sabaha kadar uyudu diyoruuuuuuum.
şimdi eşimle telefonda konuşuyolar da sadece oğlumu soruo. torum nasıl iyi bakıyomu ağlatıyomu yok öp annemi benim için diyo.
oğlumla bana nispet ediyo.
bana hak değilmi oğluma anlatıcam günü gelince ona yaptıklarını.sakat kalabilirdi benim bebeğim,
2 aylık bebeğin bel yüksekliğinden kıçı üstüne düşürülmesi ne demek ya kalça çıkığı olsaydı.ya beli kırılsaydı. onun daha kemiği ne ki.
ne için benle olan problemi için. misafir için.
yemişim onun misafirinide kendinide.
bana bebeğim lazım hiç tanımadığım misafirler değil.
sen düşünemiyomusun heralde bunları. yada kesin anne değilsin.
yada sende böle şeyler yapmış bi kaynanasın
arkadaşım, sen empati yapmayı biliyomusun. anlattıklarımı gözünle değil kalp gözünle oku ki vicdanın varsa o zaman hak verirsin. yada anne değilsin. o kadın bana hırsı yüzünden bebeğimin anne sütünü kesti diyorum. onu mamaya mecbur bıraktı diyorum. onu benim elimden zorla çekiştirerek almaya çalıştı diyorum bu arada yere düşürdü bel hizasından yere.2 aylık bebek diyorum.
bi bebeğe ne lazım anne sütü dimi. o nasıl olur. doğum sonrası. bol su- huzur- dinlenme. yaz nete hep aynı şey çıkar.
o kadın bana bunların hiçbiri vermedi. kendi yedi ben baktım bana sormadı bile diyorum
bebeğim deli gibi ağlarken o balkonda çay sigara keyfi yaptı diyorum
ben uykusuzluktan yorgunluktan dikiş acısıyla ölürken bi yandan bebekle uğraşırken o uyku haplarını yuttu yuttu. kapısınızkapatıp sabaha kadar uyudu diyoruuuuuuum.
şimdi eşimle telefonda konuşuyolar da sadece oğlumu soruo. torum nasıl iyi bakıyomu ağlatıyomu yok öp annemi benim için diyo.
oğlumla bana nispet ediyo.
bana hak değilmi oğluma anlatıcam günü gelince ona yaptıklarını.sakat kalabilirdi benim bebeğim,
2 aylık bebeğin bel yüksekliğinden kıçı üstüne düşürülmesi ne demek ya kalça çıkığı olsaydı.ya beli kırılsaydı. onun daha kemiği ne ki.
ne için benle olan problemi için. misafir için.
yemişim onun misafirinide kendinide.
bana bebeğim lazım hiç tanımadığım misafirler değil.
sen düşünemiyomusun heralde bunları. yada kesin anne değilsin.
yada sende böle şeyler yapmış bi kaynanasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?