Zaten yollamayan babam uzak diye tek yollamiyi cok kiskanc birisi neler dusunmusdur allah bilir hemde nasil el oglu demezmi bak anasi gelmdi yanina anneme boyle soyluyorum hayla diyoki ne alaksi var bunda alinacak bisey yok diyor en cok zoruma gidende o okadar rahatki....Valla pes diyorum üzülmekte haklısın hangi anne kızının doğumunda yanında olmaz merak etmez hiç olur mu öyle şey bunun da adeti mi olurmuş tabii ki kız evlat annesinin yanında rahat eder o doğurmuş büyütmüş oralarda nasıl içi rahat edecek ben olsam konuşmazdım herhalde eşinize karşı da mahçup olacaksınız. Ben bebek tedavisi gördüm yumurtalarım toplanacaktı anneme dedim ki anne toplama günü gelmene gerek yok bir gün sonra gel sonra ki gün de transfer olacak o zaman gelirsin dedim zaten transferden sonra 2 hafta kalacaktı işlerimi yapacaktı ama dayanamadı sürpriz yaptı yumurta toplamadan bir gün önce geldi içi rahat etmez çünkü yani hele doğum ya torunu oluyor. Babanız ne diyor bu konuda peki.
Sizin kırıldığınızın farkında mı peki, yani biraz sitem etseniz. İnsan zaten yanında destek arıyor, insanın kendi annesinden başkası ona ancak köstek olur. Biz de hastaneden çıkınca adetmiş diye zorla kayınvalideme gittik. Eşimin akrabaları çok,bizim uzak olan evimize gelmektense orda görür giderler dedik sözde.Ama 2 gün zor durdum,hep ağladım.Üstelik de aynı kadro benim evime de geldi, sonra 40ı olunca mevlüte de çağırdık mecbur. Ay ne zor günlerdi yaa iyi ki büyümüş kızımHayr hic birzeyi yok babam uzak diye yollamiyo eminimki
Hemde nasil okadar zoruma gittiki ne yapacagmı bilmiyorum tekim burda hic kimsem yok.. annemlede arasi en iyi olan benim
Ben sezeryan olmuştum,onda da kimseye muhtaç olunmuyor ki. Ama çok gelen giden olduğu için,anne de hep bebekle ilgilendiği için biri olması lazım.Misafirler,gelen giden oluyor sonuçta.ben böyle diyen bir anneyle görüşmezdim.inşaallah normal dogum olur o zaman kimseye muhtaç olmuyorsunuz
yok canim yemin ediyorum annemle arası en iyi benim sok oldum sinirimden agliyorum esim soruyor noldu soyleyeNasıl yaa annen evladının doğumuna gelmek istemiyor mu? Benim bildiğim herkes kendi annesiyle rahat eder. Hiç kv nin geline baktığı adeti de duymamıştım. Bide annen seni arayıp konuşmak yerine mesaj mı çekti. Buda ayrı bir şok konusu. Annenle aranızda daha öncesinden gelen bi sorun mu var ki?
Yok hic bi sorunum olmadi en iyi bendim onla sok oldum glayio duruyorum esim soruyor noldu diye soyliyemiyorum yuzum kizariyorNasıl yaa annen evladının doğumuna gelmek istemiyor mu? Benim bildiğim herkes kendi annesiyle rahat eder. Hiç kv nin geline baktığı adeti de duymamıştım. Bide annen seni arayıp konuşmak yerine mesaj mı çekti. Buda ayrı bir şok konusu. Annenle aranızda daha öncesinden gelen bi sorun mu var ki?
Ben sezeryan olmuştum,onda da kimseye muhtaç olunmuyor ki. Ama çok gelen giden olduğu için,anne de hep bebekle ilgilendiği için biri olması lazım.Misafirler,gelen giden oluyor sonuçta.
Herseyi gectim babam anneme kaynanasi varken sen gitsen gülerler seni demis dusunceye bakarmisin nefret ediyorum bunlar anne baba olmaz
valla ben sana şu kadarını söyleyim Allah başımdan eksik etmesin annem her anımda yanımdadır, hala daha bir eli benim üzerimdedir eşim de bunu çok iyi bilir.. sadece doğum yaptığım gece benimle o değil görümcem kaldı annem evine gitti, eşim o kadar garipsedi ki normalde annemle ilgili hiçbişe demez anneme çok şaşırdım nasıl bıraktı gitti seni biraz gamsız sanki dedi..Zaten yollamayan babam uzak diye tek yollamiyi cok kiskanc birisi neler dusunmusdur allah bilir hemde nasil el oglu demezmi bak anasi gelmdi yanina anneme boyle soyluyorum hayla diyoki ne alaksi var bunda alinacak bisey yok diyor en cok zoruma gidende o okadar rahatki....
Sizi allaha havale ediyorumBenim babamda annemin onu birakip hic bir yere gitmesine izin vermezdi, sende yaziyorsun baban birakmiyor diye. Peki niye annene kiziyorsun ? Ne yapsin kadin ? Onunda evi var, kocasi var.
Evlenmeyi bilen, cocuk dogurmayida, bakmayida bilmeli diye düsünüyorum, kimseye bu kadar yük olunmaz.
doğumda kayınvalidenin geline bakması konusu bence cok acayip. kayınvalide bulunmak ister torununu görür o heyecanı paylaşır bunlar güzel. ama gelinin bakımı ile ilgilenmesi mecburiyet dışında normal değil. yani gelin ve kv isterse olur elbette ama böyle bir adet varsa ilginç yani..
anneniz gelmiyorsa gelmesin. doğumda biri bakar sartlanmışlığı var bizim toplumda. baba izni var. eşiniz destek olabilir. ben ilk doğumumda hiç ama hiç destek almadım. hastanede tek bile kalırdım o derece. evde de yemeğimi dahi kendim yaptım ve bebeğin tüm bakımını kendim yapttım. ikincide destek aldım çünkü ilk kızım da bebekti. Allah fırsat versin de kimseye ihtiyaç duymayın inşallah. annenizi billemem de eşinize söyleyin en yakınınız eşiniz. gelmek istiyorsa da kayınvalideniz gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?