- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
valla ben sana şu kadarını söyleyim Allah başımdan eksik etmesin annem her anımda yanımdadır, hala daha bir eli benim üzerimdedir eşim de bunu çok iyi bilir.. sadece doğum yaptığım gece benimle o değil görümcem kaldı annem evine gitti, eşim o kadar garipsedi ki normalde annemle ilgili hiçbişe demez anneme çok şaşırdım nasıl bıraktı gitti seni biraz gamsız sanki dedi..o kadar üzüldüm ki halbuki hiç gamsız hiç umursamaz bi kadın değildir ama biliyorum ki ben 14 saat sancı çekerken o benden daha çok yorulmuş yıpranmıştır o yüzden dinlenmek istemesini çok görmedim ama eşim bunu düşünemedi hemen anneme etiketi yapıştırdı.. bence annenle bi kere daha konuş asıl annesi duruyorken kayınvalidesine mi yakışırmış derler de bakalım ne diyecek
Ay canim ya. İnsanin annesine en cok ihtiyac duydugu bir donemken annen kuru bir gelenegi dayatmis onune. Cok sacma. Benim annem uc ay hic ayrilmadi yanimdan ayni sehirde oldugumuz halde.Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
Koca işe gitmiyor mu, hem de hamarat mı bakalım :) :) Allah yardımcısı olsun byby69. Bence sarmaları börekleri bol bol yap,buzluğa at . Ne annen ne de kayınvaliden öyle uzun süreli gelmesinler bence,zaten isteksizlerkocaya iş düşecek
Bencede cok abarti.ben sezeryan oldum.kimseye muhtaç olmadım bakım olayı bence çok abartı, yatalak olmadılar yaa sezeryan 3 günde kalkıyor ayaga.normal dogum o gun kalkıyor.bakıma muhtaç olmak diye bir şey yok
Bencede cok abarti.
Koca işe gitmiyor mu, hem de hamarat mı bakalım :) :) Allah yardımcısı olsun byby69. Bence sarmaları börekleri bol bol yap,buzluğa at . Ne annen ne de kayınvaliden öyle uzun süreli gelmesinler bence,zaten isteksizler
ben devlet hastanesinde yaptım doğumu ve doğum yaptığım yerde refaketçi olarak sadece kadınlara izin veriyolardı o yüzden görümcem kaldı. gerçi eşimde gecenin bi saatinden sonra geldi gizlice kaldı o ayrı da..benim eşim kaldı yanımda zaten 1 kişi kabul ediyorlardı
Yok simdi annen ne yapsin canim benim, baban izin vermiyor. Neden kadina yükleniyorsun burasini anlayamadim.
Evet amnem olur yanimda rahat ederim diyordum hic bunu beklemiyordum esime nasil soylerim sahipsz gibiAy canim ya. İnsanin annesine en cok ihtiyac duydugu bir donemken annen kuru bir gelenegi dayatmis onune. Cok sacma. Benim annem uc ay hic ayrilmadi yanimdan ayni sehirde oldugumuz halde.
Sebatiye Allah askina bizim annelerimizde bizi dogurdu kim vardi yanlarinda? Hepsi yanlizdi o nesillerin. Vay beee ne kadainlarmis su eski topraklar.
ben devlet hastanesinde yaptım doğumu ve doğum yaptığım yerde refaketçi olarak sadece kadınlara izin veriyolardı o yüzden görümcem kaldı. gerçi eşimde gecenin bi saatinden sonra geldi gizlice kaldı o ayrı da..eşim de güvenliğe falan eşime giyecek falan getirdim diye girmiş bi daha da çıkmamıştı.. kimse de gelip kontrol etmemişti..
Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorumkadın mesaj atıyor ve içeriği çok itici.babası göndermese bile bu şekilde ifade edilmez.babasını tepesine çıkarınında kendisi olduğu çok açık.kızına bu kadar acımasız olabilen birinin kocasına boyun eğmesi de çok düşündürücü
Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum
Dogumum ozelde olcak zaten mesele keske bakim olsa para verp yardmcida alirim.. ama cok zoruma gitti sahipsz gbiben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?