şok oldum....

benim eşim kaldı yanımda zaten 1 kişi kabul ediyorlardı

Ay canim ya. İnsanin annesine en cok ihtiyac duydugu bir donemken annen kuru bir gelenegi dayatmis onune. Cok sacma. Benim annem uc ay hic ayrilmadi yanimdan ayni sehirde oldugumuz halde.

kocaya iş düşecek
Koca işe gitmiyor mu, hem de hamarat mı bakalım :) :) Allah yardımcısı olsun byby69. Bence sarmaları börekleri bol bol yap,buzluğa at . Ne annen ne de kayınvaliden öyle uzun süreli gelmesinler bence,zaten isteksizler

ben sezeryan oldum.kimseye muhtaç olmadım bakım olayı bence çok abartı, yatalak olmadılar yaa sezeryan 3 günde kalkıyor ayaga.normal dogum o gun kalkıyor.bakıma muhtaç olmak diye bir şey yok
Bencede cok abarti.

Yok simdi annen ne yapsin canim benim, baban izin vermiyor. Neden kadina yükleniyorsun burasini anlayamadim.

artık her şeyin hazırı var.hemen gelenlere onlar ikram edilir.ayrıca dogum yapan kadına artık insanlar hemen gitmiyor.

Sebatiye Allah askina bizim annelerimizde bizi dogurdu kim vardi yanlarinda? Hepsi yanlizdi o nesillerin. Vay beee ne kadainlarmis su eski topraklar.

benim eşim kaldı yanımda zaten 1 kişi kabul ediyorlardı
ben devlet hastanesinde yaptım doğumu ve doğum yaptığım yerde refaketçi olarak sadece kadınlara izin veriyolardı o yüzden görümcem kaldı. gerçi eşimde gecenin bi saatinden sonra geldi gizlice kaldı o ayrı da.. eşim de güvenliğe falan eşime giyecek falan getirdim diye girmiş bi daha da çıkmamıştı.. kimse de gelip kontrol etmemişti..

Yok simdi annen ne yapsin canim benim, baban izin vermiyor. Neden kadina yükleniyorsun burasini anlayamadim.

kadın mesaj atıyor ve içeriği çok itici.babası göndermese bile bu şekilde ifade edilmez.babasını tepesine çıkarınında kendisi olduğu çok açık.kızına bu kadar acımasız olabilen birinin kocasına boyun eğmesi de çok düşündürücü

Ay canim ya. İnsanin annesine en cok ihtiyac duydugu bir donemken annen kuru bir gelenegi dayatmis onune. Cok sacma. Benim annem uc ay hic ayrilmadi yanimdan ayni sehirde oldugumuz halde.
Evet amnem olur yanimda rahat ederim diyordum hic bunu beklemiyordum esime nasil soylerim sahipsz gibi

Sebatiye Allah askina bizim annelerimizde bizi dogurdu kim vardi yanlarinda? Hepsi yanlizdi o nesillerin. Vay beee ne kadainlarmis su eski topraklar.

eskilerden bahsetmiyorum şimdikilerden bahsediyorum elbette kimse yokmuş ayrıca benim annem her doğum yaptıgında görümce elinde örgüsüyle gelir bir çöpe dokunmaz bunun yanında sürekli doğuruyorsun diye kavga çıkarırmış. o da yetmiyor babamı doldururmuş.

ben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.

Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum

Iste bak, onun icin annene biraz daha saygili olsan iyi edersin. Baban birakmiyormus, sen söylüyorsun.

Kırılmakta haklısın.
Belki bana kızanlar olacaktır ama annene bunun yaşlılığının da olacağını hatırlat.
Yani evet bakmaya mecbur değil yalan yok, ama yanında olmalıydı.
Sen şimdiden buzluğunu yemekle doldur, biraz eşin de destek olsun.
Kolayca atlatırsınız umarım.

Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum

arama sorma.ypacak başka bir şey yok.ben öyle yapıyorum senin yerine olsam daha sonrada almam evime.anlasın yaptıgını

Reactions: anu
ben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.
Dogumum ozelde olcak zaten mesele keske bakim olsa para verp yardmcida alirim.. ama cok zoruma gitti sahipsz gbi

Yok sunu anlamadim, simdi annen ne yapsin ? Birakmiyor kocasi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…