şok oldum....

SANIRIM ANNENİZİN GELİNİ OLSA KAYNANA DEĞİL KIZIN ANASI BAKAR DERDİ

Dogumum ozelde olcak zaten mesele keske bakim olsa para verp yardmcida alirim.. ama cok zoruma gitti sahipsz gbi

tabiki seni anladıgım için yazıyorum.bu hissi çok iyi bilirim.dediğim gibi yapacaksın mesafe koyacaksın.yoksa daha çok dert oluyor insana

ben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.
evet kesinlikle özelin konforu ayrı.. ben daha tecrübeli olacaklarını düşündüğüm, başhekimi akrabamız olduğu için daha özen gösterileceğini düşündüğüm ve tabii işin maddi yanını düşünmek zorunda olduğum için devlette yaptım ama offf yaaaaaaaaaaaa diyorum başka da bişe demiyorum.. insana insan muamelesi yapmıyorlardı.. hele bi tane hemşire vardı ki kadın sancı çekip bağırıypr diye ne bağırıyorsun diğer hastaları rahatsız etmeye ne hakkın var sus diye azarlamıştı.. her neyse evet imkanı varsa özelde yaptırsın, eşi de olabildiğince destek olursa kimseye muhtaç olmadan atlatır..

nedense annenin birşeye alındığını düşündüm, alınmış ve gelemem diyor sanki

aynen öyle.özelde kocaya bile gerek yok.tek başına git doğur o şekil olay.hele de büyük şehirlerdeki hastaneler çok çok rahat

Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum
canım baban sert mizaçlı dediğim dedik bi adamsa annen de onun tepkisinden çekindiği için gelemiyor belli ki.. peki sen babanla konuşup onu ikna etmeyi denesen bence sorunun kaynağı baban işe ordan başlarsan çözüme ulaşırsın gibime geliyor.

Ben sunu cok iyi biliyorumki bazi kadinlar hele annen yasindakiler, kocasinin lafindan cikamazlar. Eger baban izin vermiyorsa, annende gelemiyordur. Üzüldügüm annene bu kadar kinlenmen.

ben sezeryan oldum.kimseye muhtaç olmadım bakım olayı bence çok abartı, yatalak olmadılar yaa sezeryan 3 günde kalkıyor ayaga.normal dogum o gun kalkıyor.bakıma muhtaç olmak diye bir şey yok
e ben de aynıydım. normal doğum ve hemen normale döndüm. ilk gece kıpırdamadan yattım. sabah dr gelmeden kendi bakımımı yapıp giyindim. sekiz gibi drum gelince beni kucakta bebekle cok cok normal gördü. hatta hemşirelere normal doğum yapmış epizyotomili ama bağdaş kurarak oturuyor demiş arkamdan takdirle.

Ben sunu cok iyi biliyorumki bazi kadinlar hele annen yasindakiler, kocasinin lafindan cikamazlar. Eger baban izin vermiyorsa, annende gelemiyordur. Üzüldügüm annene bu kadar kinlenmen.

şöyle olamaz mıydı: yavrum malum babanı biliyorsun göndermiyor, hzuursuzluk çıkarır.senin yanında olamayacağım diye günlerdir ağlıyorum.geekirse boşanırım.yetti canıma gibi yalancıktan bile bir mesaj atamaz mıydı? o kadar ugraşmış mesaj atmış bunu da düşünseydi.onun yaptıgı çok acımasıylık gelse bile tat vermez artık

annen ne yapsın baban izin vermiyor diyenler olmuş. benim evladım için değil kocam tüm dünya başıma toplansa yakar gemileri giderim. ne demek kocam izin vermiyor ya.. evlat bu can bu.. annelik duygusu diye birşey olur insanda biraz. hamile halinle kafana takıp üzülme. anne deki bu halimde beni sahipsiz gibi bırakıp başımı kocamın önünde eğdiriyorsan senin gibi annem yok. sonrada gelme de. kocanıı evladından çok sevmişsin demek de. belki vicdanı sızlayıp gelir.

aferin sana.benim KV terbiyesiz kadın doguma gelmedi bir de dedi ki kimse kimseye bakmaz zorunda değil dedi.sanki yatalak oldum ne sanıyorsa. unutmuyor insan bu yapılanları unutmuyor

Insallah benimkide cok
Aynen ole asil zoruma giden gecen yaz babamla tartisti diye babam kardesimle ikisini yanima yolladi 20 gun kaldilar tatil yaptlar esim gezdrdi yedrdi icirdi... ozaman gelen insan simdi niye gelmiyo

Aynen ole asil zoruma giden gecen yaz babamla tartisti diye babam kardesimle ikisini yanima yolladi 20 gun kaldilar tatil yaptlar esim gezdrdi yedrdi icirdi... ozaman gelen insan simdi niye gelmiyo

dedim yaa canım gerekirse resti çeker gelir.zalim işte.ne diyelim basireti kapanmış

kimseye bu kadar yük olunmaz mı? yalnız doğum yapan ve bebeğini yalnız büyüten biri olarak söylüyorum doğum yapmış bir kız evladı ve bebeği asla yük değildir. insan en önemli zamanlarında, en kıymet verdiği kişileri yanında görmek, onların desteğini hissetmek ister. bundan daha doğal ne olabilir?

sağlıklı bir anne varsa ve babası kıskançlıktan göndermiyorsa sorunlu taraf anne ve baba. gelmek zorunda değiller ama biraz da insaf meselesi. yeni doğum yapmış kadın da bakıma muhtaç değil ama yardıma ihtiyacı olacak tabi ki. hele ki ilk bebekse.

byby69, inşallah konuşarak halledebilirsin. olmazsa da çok kafana takma, tabi ki annen yanındayken daha rahat edersin ama uğraşacağın ilk bir kaç gün. sonrası yapılmayacak işler değil. ben Allah kısmet ederse, ikinci de ilk bir hafta için parayla birini tutmayı düşünüyorum en azından ev işlerini halletmesi için.

Daha önceki konuma yazdım...

Senin esinle ailenle ilişkinin hic anlamadım...

Hamileliğinin başından beri dayak aldatma şiddet laf sokma her türlü sıkıntı

Simdi de anne sorunu

Doğum yapan daha neler neler...

Ne yazsam ne yazsak dinlemiyeceksin...

Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum
Canim benim. Esine elbette anlatacaksin. Ama kimseyi rencide etmeden yapmaya calis. Annem rahatsizmis de bir sekilde farkli dusundurmeden anlat. Anneni ikns etsen gelmesi icin cok daha iyi olur da... En azindan gostermelik gelsinbirkac gunlugune gene gider nedir yani..

hmm annesi huzursuz mu buluyor velerini acaba? böyle bir ortama gelmek istemiyor olabilir

ahh gurbetlik..2.5yildir gurbetligin zor oldugunu yeni anladim.dogumu kara kara dusunuyorum kim gelecek diye.annecim calismak zorunda izin alacak enfazla 1hafta ve normal olursa dogum sonrasi gelecek mecbur.babaniz da annenizde sizi neden dusunmuyorkv niz gelsin anneniz isterse gelsn istemezse gelmesin soylemeyin tekrar ama kirildiginizi soyleyin.rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin esinizle size guc sabir versin..dogumdan sonrada hic agrinz sancinz olmasn kimseye muhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…