SANIRIM ANNENİZİN GELİNİ OLSA KAYNANA DEĞİL KIZIN ANASI BAKAR DERDİMeraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
Dogumum ozelde olcak zaten mesele keske bakim olsa para verp yardmcida alirim.. ama cok zoruma gitti sahipsz gbi
Yok sunu anlamadim, simdi annen ne yapsin ? Birakmiyor kocasi ?
evet kesinlikle özelin konforu ayrı.. ben daha tecrübeli olacaklarını düşündüğüm, başhekimi akrabamız olduğu için daha özen gösterileceğini düşündüğüm ve tabii işin maddi yanını düşünmek zorunda olduğum için devlette yaptım ama offf yaaaaaaaaaaaa diyorum başka da bişe demiyorum.. insana insan muamelesi yapmıyorlardı.. hele bi tane hemşire vardı ki kadın sancı çekip bağırıypr diye ne bağırıyorsun diğer hastaları rahatsız etmeye ne hakkın var sus diye azarlamıştı..ben özelde yaptım.çok konforluydu.eger imkan varsa öyle yapsın.hatta ilk hafta için kapıcı karısı felan varsa biraz para verip evde yardım etmesi istenile bilir.
evet kesinlikle özelin konforu ayrı.. ben daha tecrübeli olacaklarını düşündüğüm, başhekimi akrabamız olduğu için daha özen gösterileceğini düşündüğüm ve tabii işin maddi yanını düşünmek zorunda olduğum için devlette yaptım ama offf yaaaaaaaaaaaa diyorum başka da bişe demiyorum.. insana insan muamelesi yapmıyorlardı.. hele bi tane hemşire vardı ki kadın sancı çekip bağırıypr diye ne bağırıyorsun diğer hastaları rahatsız etmeye ne hakkın var sus diye azarlamıştı..her neyse evet imkanı varsa özelde yaptırsın, eşi de olabildiğince destek olursa kimseye muhtaç olmadan atlatır..
canım baban sert mizaçlı dediğim dedik bi adamsa annen de onun tepkisinden çekindiği için gelemiyor belli ki.. peki sen babanla konuşup onu ikna etmeyi denesen bence sorunun kaynağı baban işe ordan başlarsan çözüme ulaşırsın gibime geliyor.Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum
babanız da gelsin madem. benim babam da arıza. doğuma annemle beraber gelmiştiAynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum
e ben de aynıydım. normal doğum ve hemen normale döndüm. ilk gece kıpırdamadan yattım. sabah dr gelmeden kendi bakımımı yapıp giyindim. sekiz gibi drum gelince beni kucakta bebekle cok cok normal gördü. hatta hemşirelere normal doğum yapmış epizyotomili ama bağdaş kurarak oturuyor demiş arkamdan takdirle.ben sezeryan oldum.kimseye muhtaç olmadım bakım olayı bence çok abartı, yatalak olmadılar yaa sezeryan 3 günde kalkıyor ayaga.normal dogum o gun kalkıyor.bakıma muhtaç olmak diye bir şey yok
Ben sunu cok iyi biliyorumki bazi kadinlar hele annen yasindakiler, kocasinin lafindan cikamazlar. Eger baban izin vermiyorsa, annende gelemiyordur. Üzüldügüm annene bu kadar kinlenmen.
e ben de aynıydım. normal doğum ve hemen normale döndüm. ilk gece kıpırdamadan yattım. sabah dr gelmeden kendi bakımımı yapıp giyindim. sekiz gibi drum gelince beni kucakta bebekle cok cok normal gördü. hatta hemşirelere normal doğum yapmış epizyotomili ama bağdaş kurarak oturuyor demiş arkamdan takdirle.
Insallah benimkide coke ben de aynıydım. normal doğum ve hemen normale döndüm. ilk gece kıpırdamadan yattım. sabah dr gelmeden kendi bakımımı yapıp giyindim. sekiz gibi drum gelince beni kucakta bebekle cok cok normal gördü. hatta hemşirelere normal doğum yapmış epizyotomili ama bağdaş kurarak oturuyor demiş arkamdan takdirle.
Aynen ole asil zoruma giden gecen yaz babamla tartisti diye babam kardesimle ikisini yanima yolladi 20 gun kaldilar tatil yaptlar esim gezdrdi yedrdi icirdi... ozaman gelen insan simdi niye gelmiyoşöyle olamaz mıydı: yavrum malum babanı biliyorsun göndermiyor, hzuursuzluk çıkarır.senin yanında olamayacağım diye günlerdir ağlıyorum.geekirse boşanırım.yetti canıma gibi yalancıktan bile bir mesaj atamaz mıydı? o kadar ugraşmış mesaj atmış bunu da düşünseydi.onun yaptıgı çok acımasıylık gelse bile tat vermez artık
Aynen ole asil zoruma giden gecen yaz babamla tartisti diye babam kardesimle ikisini yanima yolladi 20 gun kaldilar tatil yaptlar esim gezdrdi yedrdi icirdi... ozaman gelen insan simdi niye gelmiyo
Canim benim. Esine elbette anlatacaksin. Ama kimseyi rencide etmeden yapmaya calis. Annem rahatsizmis de bir sekilde farkli dusundurmeden anlat. Anneni ikns etsen gelmesi icin cok daha iyi olur da... En azindan gostermelik gelsinbirkac gunlugune gene gider nedir yani..Aynen oyle ve bana dedgi lafa bak esine soleme sakin oda gider babani arar baban kizar bana senmi gitmek icin arattin diye aklima geldikce deliriyorum
Daha önceki konuma yazdım...
Senin esinle ailenle ilişkinin hic anlamadım...
Hamileliğinin başından beri dayak aldatma şiddet laf sokma her türlü sıkıntı
Simdi de anne sorunu
Doğum yapan daha neler neler...
Ne yazsam ne yazsak dinlemiyeceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?