Kendilerinin midesi bulanmamis dogumdan sonra zorluk çekmenin ler baskalarinida anlayamiyorlar ben sezeryan oldum parmağını oynatamiyordum
Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
ammmaaann boşver kimse gelmesin zoraki gelince bide insana terslik yapıyorlar. bak gör bir an önce herkes evine çekilsin diyeceksin.Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
Allah razi olsu insallh cok cabuk iyilesrim rabbim yardim eder insallah annem aradi sabah bakmadim telefonlarina anlasin diye kotumu ediyorum bilmiyorum cok vicdanliyim napicami bilemiyorumAllah yardımcın olsun canım. Her kişinin iyileşme toparlanma süresi farklıdr tabi. Sen inşallah çok çabuk toparlanırsın her işin bir kolayı bulunur merak etme. Ben sezeryanda ilk doğum olduğu gece yattım ertesi gün ayaklanmıştım çok şükür ilk 1-2 gün tabi biraz zorluk olur ama sen gencecik kızsın çabuk toparlanırsın inşallah. Kendine sıkıntı yapma herşey olacağına varır. Allah hayırlı doğumlar versin.
Bir de gelebiliyorlarsa ablanlar gelsin, onlar genç bana daha iyi bakarlar dersin eşine de. Ben olsam öyle yapardım.
naz yapanlar!kendilerimi diyor size ..yoksa aaa aman bu kadar da olmaz bizde yaptık canımm naz yapıyor buu!diyen siz misiniz?hamileyim kusarken tuvalete yetişemiyor bütün gün yerlerde sürünüyorum..sizin kafa buna da naz der herhalde.
Insanlari anlamak gercekten cok zor.. annemle arama su an mesfae koydum ariyor acmiyorum cok ofkeliyim kirginimBu dünyada hiç kimse tornadan çıkmadı, kimse kimseye benzemez dolayısıyla güçlü veya güçsüz olduğu konularda benzemez.Lohusa bir kadının özel ilgiye ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçektir.Ha tabiki herkesin anne veya kayınvalide ilgisine sahip olma gibi bir lüksü de yoktur.Annesi olmayan ya da kayınvalidesinden yana yüzü gülmeyen insanlar da var bu hayatta.Ama genelleme yapmaktansa şu an ki durumu göz önüne aldığımızda, konu sahibinin annesi tam olarak düşüncesizlik yapıyor.Kızı daha 19 yaşında, sorunlu bir evliliği var ve annesini istiyor yanında, bundan daha doğal ne olabilir?Benim teyzem de annem lohusayken , anneannemin ya da bir başkasının kalmasını çok anlamsız bulmuş habire laf etmiş.Ama Allahtan annemi annesi yalnız bırakmamış.Sonra teyzem lohusayken annemin koluna yapışmış beni yalnız bırakmayın diye.
Ben sezeryan olmuştum,onda da kimseye muhtaç olunmuyor ki. Ama çok gelen giden olduğu için,anne de hep bebekle ilgilendiği için biri olması lazım.Misafirler,gelen giden oluyor sonuçta.
ben sezeryan oldum.kimseye muhtaç olmadım bakım olayı bence çok abartı, yatalak olmadılar yaa sezeryan 3 günde kalkıyor ayaga.normal dogum o gun kalkıyor.bakıma muhtaç olmak diye bir şey yok
Burda konu sahibini kınar gibi konusanlarida anlamadim demek ki annesine ihtiyaci var..
Biz simdiden annemle konusuyoruz kalican yandin vs sakalasiyoruz ki annem hep gelir 3 4 gun kalir.. ilk cinsiyette bile hemen geldi esim hep yanimda oldugu halde yanimda olmaya calisyo..
Hatta babama diyorum oh baba yandin alicam annemi goremicen diyorum saka yapiyorum canim annem babam yaa ne aileler varmiss..hemde ayni sehirdeyiz peehh
Bazilari demis yok 1 gunde kalkiyosun bazilari demis abartiyosunuz falan ne alaka ben gunlerce dikisleri yuzunden neler cekeni gordum o sizinkiyle ayni olmak zorundami?
Hem konu sahibi belki ondan cagirmiyo ne biliyosunuz?
Ben annemi Naz yapmak icin degil yanimda olmasi icin istiyorum..
Eşimde olucak yanimda ayrica cagriyorum diyorumda ben demeden annem diyodu zaten cok sacma dusunceleriniz var
Bide sen anneni cagirmissin hayir demis ben olsam konusmam mazeret sacma babanada pes!!!
Bu yorumunuzda beni alıntılamışsınız ama ben normal doğumun kolay, sezeryanın zor olduğu yazıldığı için kendimden örnek verdim. Sanki herkes sezeryan olunca yatağa bağlı kalıyormuş gibi düşünenler var.Oysa ki istisna her zaman vardırbir bayan olarak ne kadar kolay böyle yorumlar yapabiliyorsunuz erkek olsanız bilmiyor anlayamaz diyeceğim, bu kadar basit görmeyin her bünye aynı değil. benim ablam ve görümcem de sezeryan ile doğum yaptılar ikisi de hemen ayağa kalkıp yürüdüler kendi işlerini yaptılar hiç bir sıkıntı çekmediler, ben normal doğum planlamama rağmen sezeyan olmak zorunda kaldım ve en az 3 gün bakıma muhtaç kaldım, 10 gün dik yürüyemedim... eğilemediğim için 1 hafta bebeğimin altını bile ben değiştiremedim... hastanede ilk günler yürüyemedim sandalye ile eşim ve annem beni tuvalete götürdüler resmen bebek gibi bakıma muhtaç hale geldim... eve geldiğimde dikişlerim yüzünden oturup kalkamıyordum bile, adım atamıyordum düğümler battığı için... bunları niye anlatıyorum her bünye aynı değil bilin diye. benim bunları yaşamamdaki tek sebep vücudumun acıyı en üst seviyede hissetmesi, yara kapatamaması, dolayısıyla dikişlerdeki iyileşme sürecinin normalden çok çok yavaş olması, alerjik bünyem yüzünden vücudumun eriyen dikiş iplerine bile savaş açıp iyileşmeyi geciktirmesiydi. kimseyi doğumdan korkutmak istemem ama bu süreçleri de bilin hanımlar yüzde 1 bile olsa böyle bir vücuda sahip olma şansınız var. Allah'tan lohusa depresyonu denen şeye kapılmadım hiç. doktorum özellikle ısrarla 40 gün yalnız kalmasın demişti doğumdan sonra anladım neden dediğini.
çok haklısınız. o dönemde insanın en yakınına ihtiyacı oluyor yanında olsun destek olsun diye... hastanede beni tuvalete her götürüşünde anneme dua ettim yanımda olduğu için, eve geldiğimizde tek başıma duş alabilecek gibi değildim ayaklarımın üzerine basamıyordum annem ve eşim yıkadılar beni, o derece zayıf bir bünyem var... ve senelerce annesiz yaşamış birisi olarak anneme ayrı bir ihtiyaç duydum onun şefkatini kimse veremezdi bana o anlarda...(eşimin de hakkını yemiyeyim annem gibi ilgilendi ama vardiyalı iş napsın 3 gün sonra işbaşı yapmak zorunda kaldı...)
Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?