- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.786
- 798
- 41
evet anlamadım ben de, hatta mesajlarını tekrar okudum ben mi bişe kaçırdım acaba diye yalan değil, ama ortada bişe yok ne alaka anlayamadımresmen benim mesajı seçip yazmış.kavga arıyor galiba
Izin vermedi farzedelim diretebilirdiannen ne yapsın baban izin vermiyor diyenler olmuş. benim evladım için değil kocam tüm dünya başıma toplansa yakar gemileri giderim. ne demek kocam izin vermiyor ya.. evlat bu can bu.. annelik duygusu diye birşey olur insanda biraz. hamile halinle kafana takıp üzülme. anne deki bu halimde beni sahipsiz gibi bırakıp başımı kocamın önünde eğdiriyorsan senin gibi annem yok. sonrada gelme de. kocanıı evladından çok sevmişsin demek de. belki vicdanı sızlayıp gelir.
gelmemk icin yapiyor cok uzgunumAaaa annen resmen bakmaktan kaciyo. Kizin annesi gelir dogumda her yerde cunku kiz annesiyle rahat eder. Nerenin adetiymis o kv geliyomus
Herseye negatif cevap vermeden once hatrlatmak isderimki bu olanlardan ailemin hic haberi yok !konuyu okuyunca hangi anne kızının yanına gelmez diye düşündüm ve biraz eski konularına baktım, hemen hatırladım. o kadar çok kavga aldatma dayak hakaret konusu var ki, mutlaka ailende bunlardan bazılarına şahit olmuştur.
belki de yürekleri ve sağlıkları artık bunlara şahit olmayı kaldırmayacak ya da tekrar şahit olmaktan korkuyorlar.
bence ailenizin bu davranışı yüzeysel değil, birşeylere tepki. olur mu olmaz mı bilemem tartışılır ama eski konuları okuyunca ailenin düşüncelerine katılmadan edemedim.
Israr etsem ne olurki... gonlu olmadiktan sonra hic gelmsin... ablamlar dediki o kesin gelmicekse biz gelirz ozamn utanr beljiannenizde hata var..nasıl bırakır seni canım..tamam kayınvalidende gelsin ama yanında annen kalır..ara sen ısrar et..
Herseye negatif cevap vermeden once hatrlatmak isderimki bu olanlardan ailemin hic haberi yok !
Herseye negatif cevap vermeden once hatrlatmak isderimki bu olanlardan ailemin hic haberi yok !
Olur mu canım anne bakar çünkü sen öyle rahat edersin boşversin annen adetleriMeraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
Israr etsem ne olurki... gonlu olmadiktan sonra hic gelmsin... ablamlar dediki o kesin gelmicekse biz gelirz ozamn utanr belji
Meraba arkdslr.. 6 aylık hamileyim 3 ay sonra dogumum var benim annem ve esimin ailesiyle uzak sehirlerdeyiz... ben dogumuma annem gelir diye düsunurken esimde anneme sen gel anne senin yaninda daha rahat eder dedi.. ve dun annem bana msj cekmis ben dogumuna gelemiycem anneye dusmez boyle seyler herseyin bi adeti var kaynana bakar gelinleri ben sonradan gelicem yazmis... ole bi yikildim oyle bi zoruma gittiki... esim duysa birdaha yuzlerine bakmaz bende yazdim anne neler diyosun sen etem sen geliceksin diye biliyo kvdem sonradan gelicek kadin kendi dedi bana benim yanimda rahat edemzessin diye... hayla.ayni kafada... desem ne karki ben nasil rahat ederim tekim uzaktayim kimim var benim burda..... şansım yokk benim
konu sahibi yine pııırrrrrr.... yahu sorular soruluyor çözümler öneriliyor, kaale alıp da cevap veren yok.. bdv'ye bu konuyla ilgili topik açtım açacağım yani, sorularıma cevap vermeyen konu sahipleri diye..
inanın insanlara karşı çok anlayışlıyımdır bu konuda aksi görüşleri kabul edemem ama konu sahibi konu açıp açıp bi iki cevap yazıyor ve ortadan kayboluyor sonra yeni bi konuyla karşımıza çıkıyor. normalde takmam ama niye bilmiyorum bu ara bu konuya takar oldum yazman için zorlayan mı var diyedebilirsiniz ama işte yardımcı olmak istiyorum dediğiniz gibi hamile olması beni etkiliyor ama kaale alınmadığımı görmek de beni kızdırıyor yalan değil.Belki işi vardır vs . Daha dün bir bugün iki. Ve bayan hamile. Belki canı sıkıldı bir şeye morali bozuk uzanıyor ... Biraz daha anlayış.
inanın insanlara karşı çok anlayışlıyımdır bu konuda aksi görüşleri kabul edemem ama konu sahibi konu açıp açıp bi iki cevap yazıyor ve ortadan kayboluyor sonra yeni bi konuyla karşımıza çıkıyor. normalde takmam ama niye bilmiyorum bu ara bu konuya takar oldum yazman için zorlayan mı var diyedebilirsiniz ama işte yardımcı olmak istiyorum dediğiniz gibi hamile olması beni etkiliyor ama kaale alınmadığımı görmek de beni kızdırıyor yalan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?