şok oldum....

Izin vermedi farzedelim diretebilirdi
Aaaa annen resmen bakmaktan kaciyo. Kizin annesi gelir dogumda her yerde cunku kiz annesiyle rahat eder. Nerenin adetiymis o kv geliyomus
gelmemk icin yapiyor cok uzgunum

annenizde hata var..nasıl bırakır seni canım..tamam kayınvalidende gelsin ama yanında annen kalır..ara sen ısrar et..

konuyu okuyunca hangi anne kızının yanına gelmez diye düşündüm ve biraz eski konularına baktım, hemen hatırladım. o kadar çok kavga aldatma dayak hakaret konusu var ki, mutlaka ailende bunlardan bazılarına şahit olmuştur.
belki de yürekleri ve sağlıkları artık bunlara şahit olmayı kaldırmayacak ya da tekrar şahit olmaktan korkuyorlar.
bence ailenizin bu davranışı yüzeysel değil, birşeylere tepki. olur mu olmaz mı bilemem tartışılır ama eski konuları okuyunca ailenin düşüncelerine katılmadan edemedim.

Herseye negatif cevap vermeden once hatrlatmak isderimki bu olanlardan ailemin hic haberi yok !

annenizde hata var..nasıl bırakır seni canım..tamam kayınvalidende gelsin ama yanında annen kalır..ara sen ısrar et..
Israr etsem ne olurki... gonlu olmadiktan sonra hic gelmsin... ablamlar dediki o kesin gelmicekse biz gelirz ozamn utanr belji

bu nasıl anne..sizde birdaha arayıp sormayın annenizi..çocuk doğsada kabul etmeyin..yaptığı hatayı anlasın biraz..

Herseye negatif cevap vermeden once hatrlatmak isderimki bu olanlardan ailemin hic haberi yok !

Onceki konunuzdan alinti:

"bgun sabah ben annemlerdeydim aksama buraya geldik asıl konuya gelmedim esim benim ailem yaninda bana surekli hakaret ediyo assaliyo sirf benim ailemin yanında durmamak icin diyo ne sonranyse sustm 2 saat once arabaya bndk kaynnamlara gtmek icin arabada kavga ettik gene kulagma bi yapistrdi"

Ailenizin nasil haberi yok.. esinizin size kotu davrandigindan bal gibi de haberleri var.. onceki konulariniza baktim hakaret, dayak..

Ayrica burada yuz tane cevap yaziliyor, siz yorum yapmaya bile tenezzul etmiyorsunuz. Konu acip acip kacmissin.. farkli pencereden bakan yani gercekci arkadaslara da "sizi allaha havale ediyorum, negatif yorumlar yapma" gibi cevaplar vermissiniz sadece.

önceki konularında yazmışsın işte. ailenin haberi bal gibi de varmış.
objektif anlatmıyorsun, ailen haklı, yaşını başını almış insanları, kavga dövüşünüze onları şahit etmeye hakkınız yok.

Son düzenleme:
Olur mu canım anne bakar çünkü sen öyle rahat edersin boşversin annen adetleri

şaştım kaldım benim annaem sağolsun 60 yaşında 3 kzıız hep peşimizde kadın doğumdan sonra videomu izledim anneme kızımı veriyorlar ağlıyor kızım nerde o gelmeden ben mutlu olamam diyo sonra sordum sen içerden çıkmadan ben nasıl rahat nefez alayım dedi beraber ağladık annende sana kıyamaz bence hiç üzülme oda gelir diye düşünüyorum.

Israr etsem ne olurki... gonlu olmadiktan sonra hic gelmsin... ablamlar dediki o kesin gelmicekse biz gelirz ozamn utanr belji

aa ablanlar gelsin ozaman..yalnız kalma yeterki..ozaman birdaha açma konuyu..ama yeri geldiğinde beni yalnız bıraktın falan de..çok sevindim gerçekten ablanların geleceğine...

annene ömür boyu kırgın kalırsın ama ablanların yanında olmasıda seni rahatlatır o günlerde:)

Anneniz bişey mi duydu acaba neden gelmekten vazgeçti
ayrıca bu adeti ilk kez duyuyorum
anne kıza daha yakın olduğu için lohusalıkta anne bakar benim bildiğim

Bi yaşıma daha girdim açıkcası..
Nerenin adetiymiş bu ?

konu sahibi yine pııırrrrrr.... yahu sorular soruluyor çözümler öneriliyor, kaale alıp da cevap veren yok.. bdv'ye bu konuyla ilgili topik açtım açacağım yani, sorularıma cevap vermeyen konu sahipleri diye..

konu sahibi yine pııırrrrrr.... yahu sorular soruluyor çözümler öneriliyor, kaale alıp da cevap veren yok.. bdv'ye bu konuyla ilgili topik açtım açacağım yani, sorularıma cevap vermeyen konu sahipleri diye..

Belki işi vardır vs . Daha dün bir bugün iki. Ve bayan hamile. Belki canı sıkıldı bir şeye morali bozuk uzanıyor ... Biraz daha anlayış.

Anneniz ayıp etmiş hem de çok babanız despot olabilir ama annelik çocuğu için herkese karşı durabilmektir, benim çocuğum söz konusu olunca kocayı mı umursuycam, babanızla kavga edince sorun yaşayınca eminim size arayıp dert yanmayı biliyordur anneniz, benim annemde aynen öyle çünkü işine gelince babanız kızar yaaa kızsın ben evladınım evladın benden daha önemli olamaz hiç kimse, bende anneyim böyle soğuk annelere tahammül edemiyorum!

Ablalarınız gelsin en güzeli, eşinizede annenizin açığını hiç verme bir bahane bul eşin başına kalkmasın bu durumu

Herkes kv gelmesin ister doğuma sizde tam tersi olmuş üzücü

Şu sezaryan ya da normal doğum sonrası muhtaç olunmuyor diyenlere hayret ediyorum, siz muhtaç olmadınız diye herkes olmayacak diye bir şey yok, ben sezaryan oldum tek başıma doğrulup kalkamadım bir hafta hep eşim yardım etti, belki doğum sonrası hiç dinlenemediğim için olmuştur bilemiyorum, iki ablam normal doğum yaptı ikisininde dikişleri açıldı bir ay sıkıntı çektiler, herkesin bünyesi bir değil, herkes naz için yatmıyor, genelleme yapılmasına gıcık oluyorum!

Belki işi vardır vs . Daha dün bir bugün iki. Ve bayan hamile. Belki canı sıkıldı bir şeye morali bozuk uzanıyor ... Biraz daha anlayış.
inanın insanlara karşı çok anlayışlıyımdır bu konuda aksi görüşleri kabul edemem ama konu sahibi konu açıp açıp bi iki cevap yazıyor ve ortadan kayboluyor sonra yeni bi konuyla karşımıza çıkıyor. normalde takmam ama niye bilmiyorum bu ara bu konuya takar oldum yazman için zorlayan mı var diyedebilirsiniz ama işte yardımcı olmak istiyorum dediğiniz gibi hamile olması beni etkiliyor ama kaale alınmadığımı görmek de beni kızdırıyor yalan değil.

Tabi ki inanırım , estağfurullah. Zaten ben size çıkışmak ya art niyetle yazmadım. Ama durumuna çok üzüldüm. O yüzden biraz daha anlayışı hak ediyor yoksa ben de sizinle aynı fikirdeyim. Yanlış anlamayın sakın :) Benim de en delirdiğim şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…