şok oldum....

hmmmm evet azıcık yanlış anlamışım bana çıkıştınız zannettim, zaten bu tarz şeylere bu bikaç gündür kafaya taktığım için üzerine sizin yaptığınız yorumu ters algıladım, siz de kusura bakmayın lütfen biraz sert çıkıştım yanlış anladığım için..

Aynı saçma sapan adeti ben de duymuştum hatta geçenlerde teyzem birinin doğumu için demiştiki aaa tabi kızım gelip kayınvalidesi çekip çıkarmslı bebeği erkeğin annesine düşer bu demişti ben de çok gülmüştüm

Ben olsam anneme eğer doğuma gelmeyeceksen sonrada gelmene gerek yok. Babamada söyle bidaha kavga edince sizi bana yollamasın derdim.

Şimdi kulağa sert geliyor ama bir anne bu kişi ya canının canı dünyaya geliyor. Insan yanında olmak için can atar. Hatta doğumdan önce gelmesi gerek. Adet dedikleri şey eski zanaat kv gelinler hep bir evde yaşarmış ve kızın annesi ne gerek kalmazmış bunuda adet yaptılar ya başımıza ne diyeyim. Bencede ablaların gelsin. Annenle ilgili de bir şeyler uydurun eşinize. Annene de gelmeyeceğini söylemeye utandım eşime hasta vs olduğunu söyliycem de.

Reactions: anu
Anneniz neden böyle yaptı ki anlamadım çok şaşırdım insan kendi kızına neden böyle yapar ki ben anlayamadım ne düşündü acaba kötü bir niyeti olduğunu sanmam ne olursa olsun anneniz nasıl bir düşünceye büründü ki acaba

Sizi allaha havale ediyorum
sen neden hemen her konunda böylesin
direk ya Allah' a havale ya beddua
aslında senin gibiler direk atılması bu siteden
ben bedduacı koydum adına.. seni görür görmez
aman temkinli yazın şimdi savurur bedduayı yazasım geliyor herkese

annene gelince arkadaşlar çıkarmış işte önceki konularından
BALLL gibi de haberi var eşinin dengesizliklerinden
ondan da çekiniyor olabilir

Yok sizi sert algılamadım :) Sertiniz bu ise gerçekten çok tatlı ve yumuşak bir bayansınızdır eminim :)

Ne adeti ya boyle bir adet mi varmis , Annen bir zahmet sonradanda gelmesin ozaman .

Sinirlendim yaa..

annelik evlenene kadar değil ömür boyu sürer. Evladınız evlenince sen artık başkasına aitsin deyip yüz mü çevireceksiniz? Doğum bir kadının en zor anında biri. Annesini yanında istemesinden daha doğal ne olabilr? Babası koskocaman bir adam elbet birkaç zaman kendini idare eder. Bencillikten ve evladını umursamayaşından yollamıyor sadece bu kız sadece annesinin değil babasının da evladı. Böyle davranışlar ve düşünce şekli ebeveynlere yakışmıyor.

nişanda - düğünde adet adet diye k.validesinden altın, ev eşyası, kıyafet isteyen arkadaşlar alın işte bu adet.. Neyse..

Konu sahibi, ne yapın edin anneniz gelsin.. ilk doğum, acemilik, her lafı potansiyel olarak tersinden anlama, alınganlık, sürekli ağlama, bitmeyen gaz sorunlarınız yüzünden k.valideden ziyade anneye ihtiyacınız olacak.. herkesin çocuk yetiştirmesi farklıdır, ilk 40 gün ya anneniz gelsin, ya da eşinizi ikna edip siz gidin.. böylece babanızın tepkisinden de kurtulursunuz..

Benim annemde kalamam demişti benzer sebeplerden, ilk haftalar eşim sabah getirdi akşam götürdü. Sizin gibi hamileyken bende şok olmuştum, kırılmıştım, k.validemle altlı üstlü oturuyorduk, o yardımcı olur demişti...

Bence bu konuyu uzatmayın, doğumdan sonra annenize çok ihtiyacınız olacak gerekirse siz gidin, madem uzak 1 haftalığına gelmeye ikna edin...

Annem diger kizlarminkine gitmedim onada gidemem demis oglumn okulu dersi var onu brakmm demiz ve kardesimde 16 yasinda yaziklar oksun

normal dogumda bile 1 hafta naz yapanlar varmış.şaşıyorum gerçekten.40 gün hiç bir şeye dokunmayanını da duydum gerçi

naz yapanlar!kendilerimi diyor size ..yoksa aaa aman bu kadar da olmaz bizde yaptık canımm naz yapıyor buu!diyen siz misiniz?hamileyim kusarken tuvalete yetişemiyor bütün gün yerlerde sürünüyorum..sizin kafa buna da naz der herhalde.

Ben annenin tutumunu destekleyenlere şaşıyorum.Empati yapılarak yazıldığını da hiç sanmıyorum, doğum yapmak zaten bir kadın için hayatında yaşayabileceği hem fiziksel hem de ruhen , en desteğe ihtiyaç duyduğu an.Bir anne kızının bu anlarında yanında olmayacaksa başka ne zaman olacak?Ne demek babası izin vermiyor?Zaten bahaneymiş de.Ben annene kırılmanı çok normal karşılıyorum, aynı şeyi annem söylese ömrümce kırgınlığım geçmezdi.

Ya allah aşkına annene bi daha gel deme arada mesafe koy baban da annende anlasın lar ne kadar ayıp yaptıkları kv baksin ama ii bakamayacaksa bi kadın bul 40 gun baksın sonra kendin bakarsın zaten sıkma canını doğumda yaparsın bebeğin de buyur allah yardimcin olsun

Kendilerinin midesi bulanmamis dogumdan sonra zorluk çekmenin ler baskalarinida anlayamiyorlar ben sezeryan oldum parmağını oynatamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…