- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.786
- 798
- 41
hmmmm evet azıcık yanlış anlamışım bana çıkıştınız zannettim, zaten bu tarz şeylere bu bikaç gündür kafaya taktığım için üzerine sizin yaptığınız yorumu ters algıladım, siz de kusura bakmayın lütfen biraz sert çıkıştım yanlış anladığım için..Tabi ki inanırım , estağfurullah. Zaten ben size çıkışmak ya art niyetle yazmadım. Ama durumuna çok üzüldüm. O yüzden biraz daha anlayışı hak ediyor yoksa ben de sizinle aynı fikirdeyim. Yanlış anlamayın sakın :) Benim de en delirdiğim şey.
sen neden hemen her konunda böylesinSizi allaha havale ediyorum
hmmmm evet azıcık yanlış anlamışım bana çıkıştınız zannettim, zaten bu tarz şeylere bu bikaç gündür kafaya taktığım için üzerine sizin yaptığınız yorumu ters algıladım, siz de kusura bakmayın lütfen biraz sert çıkıştım yanlış anladığım için..
sevindim o zaman..Yok sizi sert algılamadım :) Sertiniz bu ise gerçekten çok tatlı ve yumuşak bir bayansınızdır eminim :)
sevindim o zaman..teşekkür ederim çooooook mutlu oldum şimdi..
annelik evlenene kadar değil ömür boyu sürer. Evladınız evlenince sen artık başkasına aitsin deyip yüz mü çevireceksiniz? Doğum bir kadının en zor anında biri. Annesini yanında istemesinden daha doğal ne olabilr? Babası koskocaman bir adam elbet birkaç zaman kendini idare eder. Bencillikten ve evladını umursamayaşından yollamıyor sadece bu kız sadece annesinin değil babasının da evladı. Böyle davranışlar ve düşünce şekli ebeveynlere yakışmıyor.Benim babamda annemin onu birakip hic bir yere gitmesine izin vermezdi, sende yaziyorsun baban birakmiyor diye. Peki niye annene kiziyorsun ? Ne yapsin kadin ? Onunda evi var, kocasi var.
Evlenmeyi bilen, cocuk dogurmayida, bakmayida bilmeli diye düsünüyorum, kimseye bu kadar yük olunmaz.
normal dogumda bile 1 hafta naz yapanlar varmış.şaşıyorum gerçekten.40 gün hiç bir şeye dokunmayanını da duydum gerçi
Kendilerinin midesi bulanmamis dogumdan sonra zorluk çekmenin ler baskalarinida anlayamiyorlar ben sezeryan oldum parmağını oynatamiyordumnaz yapanlar!kendilerimi diyor size ..yoksa aaa aman bu kadar da olmaz bizde yaptık canımm naz yapıyor buu!diyen siz misiniz?hamileyim kusarken tuvalete yetişemiyor bütün gün yerlerde sürünüyorum..sizin kafa buna da naz der herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?