- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 33
- Konu Sahibi NursedaCan
-
Ufff şaka gibi ya ne ayıp bişe ruh hastası resmen, napmışın adamamı asılmışsın yaniinsan karısına bunu ima etmeye utanır[/QUOTyani bunun başka ne anlamı olabilir ki kaldı ki Erkekli bayanlı aynı ortam da oturmaylm demiştim daha önce yani öyle fikir de olsam neden öyle diyeyim
ya gerçekten normal davrandım suan o kadar Üzgünüm ki ayrı oda ya geçtimGetirmesin o zaman. Hayır nasıl samimi koştun ki en fazla hal hatır sorup hoşgeldin demişsindir. İtham ettiği şeye bak. Ćok ayıp ya.
Yuh artık benimde eşimin arkadaşı var konuşuyorum da bazen whatsap birbirinize bişeyler de soruyoruz eğer gerek gorduysek. Ve asla eşim bi kere bile bana tavır yapmadı. Benide bilir arkadasinida tek gorustugumuz dostlarimiz onlar çünkü
ama senin esin abartmis o zaman karısı olmadan getirmeseymis[/QUOT. bunda ki mana çok aşağılayıcı bana karşı resmen asılmşm ima sı yaptı
diyorum ki hangi sözüm yanlış ya da hangi davranışm ne yaptım net bi cevabı bile yok.Kocanda ayrı bir cins ha buluttan nem mi kapmış ne.
Hayret bişey ya sinir oldum kocana
Nasıl der böyle bişeyi
Tamamda köpğrecek ne samimiyeti göstermiş olabilirsin. Gülersin muhabbet edersin normal. Zaten bunun için getirmedimi??zaten bir allahın Kulunu tanımıyorum 4 aylık evliyiz sıkıntı dan patlıyorum bu da cabası
ya genel sohbet ettik 3 muz düşünüyorum düşünüyorum yanlış ne dedim diye yok yani her zaman ki ben çok yaraladı bu sözü beni insan karısına bunu der mi gerçekten şok oldum yarın gitmeyi bile düşünüyorumTamamda köpğrecek ne samimiyeti göstermiş olabilirsin. Gülersin muhabbet edersin normal. Zaten bunun için getirmedimi??
Aç kaldıda hayrına karnını doyur diyemi getirdi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?