şok oldum

Kendi kafasında kurup kıskanmış bence sizin birşey yaptığınızdan değil kendinizi suçlamayın o şimdi fosur fosur uyur sizde kendinizi yeyip bitirmeyin heleki ağlaRIM da yanıma gelir gönlümü alır beklentisini hiç girmeyin.

ben bebek düşünür ken onun yaptığı davranış ne kadar da hoş kafe ye falan gidince her defasında öyle denk getiriyor ki yüzm hep duvara oluyor insanları görmek için dönmem lazım gerçekten kıskanç insan zor hadi buna razi olunur ama başka bir erkeğe asılma ima sı çok yıkıcı ne demek ya lise de sevgili miyiz biz evlenmişz yani

ben asıldım ama arkadaşın pas vermedi deseydin.
terbiyesizleşti bu adamlar iyice he
kendi onun eşiyle sohbet ediyor ya da iş yerinden bir arkadaşı denk geliyor bayan onunla ediyor ben bir gün olsun bu şekilde ima da bulunma dım zaten ailesi çok müthiş şekilde sıkıntı veriyor bir de bu çıktı evlilik zor mus gerçekten

4 ay olmuş evleneli biraz daha tanımak hemde evliliğin tadını çıkarmak adına bebek için acele etmeyin derim.zamanla aşar inşallah kıskançlığı

Kıskanılmak çok guzel bir duygu aslinda esimde bni herkesten kiskanir esimin arkadasi bebegimi gezdirdi bnde yaninda gittim bi hava alim dedim gonulsuzce tabi esim okulda oldugu icin tlfondan msj attim iyi dedi eve gelince trip atti bi suru sn onunla gezmeye mi ciktin hemde oglumuz onun kucagindayken bnde mecbur kaldim dedim

kırıcı şekilde hitap edilecek seviye de ise kıskanıLmak güzel değil hem de hiç

Dar görüşlü bir adam.
Ayrıca hem kıskanç, hem de eve arkadaşını getiriyor sonunda da fatura karısına kesiliyor (çelişkiye bak)
Vah ki vah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…