- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi NursedaCan
-
Aynen biliyorum konularını. Aman boşver kurtulcan inşallah yakında.bızde oyle bişey yok durumları bilsen zaten anlasın
zaten normal değil kıskansın diye bekledim pek sallamadı
Yani kusura bakma da Bu hafif kıskanmak degilr bildigin öküzlükya kıskanıLmak hafif derecede iyidir onu her bayan ister ama bu şekilde ağır bi ima yapılması çok gönül kırıcı
konuşmy cam zaten hıc bu kadar kırılma mış tım kendime yediremiyorumYok ya madem Öküz altında buza arayacak niye elin adamın almış gelmiş eve kendisi konuşup özür dileyene kadar Bence kesinlikle Siz konuşmayın
Işte Tam da bu yüzden kendine yediremedi niçin tablonun kesinlikle belli etkonuşmy cam zaten hıc bu kadar kırılma mış tım kendime yediremiyorum
haklısın ahh daha neler göreceğiz bu hayatta kim bilirIşte Tam da bu yüzden kendine yediremedi niçin tablonun kesinlikle belli et
haklısın ahh daha neler göreceğiz bu hayatta kim bilir
ben bebek düşünür ken onun yaptığı davranış ne kadar da hoş kafe ye falan gidince her defasında öyle denk getiriyor ki yüzm hep duvara oluyor insanları görmek için dönmem lazım gerçekten kıskanç insan zor hadi buna razi olunur ama başka bir erkeğe asılma ima sı çok yıkıcı ne demek ya lise de sevgili miyiz biz evlenmişz yaniKendi kafasında kurup kıskanmış bence sizin birşey yaptığınızdan değil kendinizi suçlamayın o şimdi fosur fosur uyur sizde kendinizi yeyip bitirmeyin heleki ağlaRIM da yanıma gelir gönlümü alır beklentisini hiç girmeyin.
kendi onun eşiyle sohbet ediyor ya da iş yerinden bir arkadaşı denk geliyor bayan onunla ediyor ben bir gün olsun bu şekilde ima da bulunma dım zaten ailesi çok müthiş şekilde sıkıntı veriyor bir de bu çıktı evlilik zor mus gerçektenben asıldım ama arkadaşın pas vermedi deseydin.
terbiyesizleşti bu adamlar iyice he
4 ay olmuş evleneli biraz daha tanımak hemde evliliğin tadını çıkarmak adına bebek için acele etmeyin derim.zamanla aşar inşallah kıskançlığıben bebek düşünür ken onun yaptığı davranış ne kadar da hoş kafe ye falan gidince her defasında öyle denk getiriyor ki yüzm hep duvara oluyor insanları görmek için dönmem lazım gerçekten kıskanç insan zor hadi buna razi olunur ama başka bir erkeğe asılma ima sı çok yıkıcı ne demek ya lise de sevgili miyiz biz evlenmişz yani
haklısın öyle heves ettik işte4 ay olmuş evleneli biraz daha tanımak hemde evliliğin tadını çıkarmak adına bebek için acele etmeyin derim.zamanla aşar inşallah kıskançlığı
evet 4 ay olduYenimi evlisiniz?
Kıskanılmak çok guzel bir duygu aslinda esimde bni herkesten kiskanir esimin arkadasi bebegimi gezdirdi bnde yaninda gittim bi hava alim dedim gonulsuzce tabi esim okulda oldugu icin tlfondan msj attim iyi dedi eve gelince trip atti bi suru sn onunla gezmeye mi ciktin hemde oglumuz onun kucagindayken bnde mecbur kaldim dedimYa eşim akşam yemeğe arkadaşını getirdi karısı memleketin gitti diye sonra çıktılar eve geldi konuşmuyo neymiş samimi konuşmuşum anlayacağınz kıskanmış ama çok saçma ve cok ayıp bu söylediği çok üzüldüm ya
kırıcı şekilde hitap edilecek seviye de ise kıskanıLmak güzel değil hem de hiçKıskanılmak çok guzel bir duygu aslinda esimde bni herkesten kiskanir esimin arkadasi bebegimi gezdirdi bnde yaninda gittim bi hava alim dedim gonulsuzce tabi esim okulda oldugu icin tlfondan msj attim iyi dedi eve gelince trip atti bi suru sn onunla gezmeye mi ciktin hemde oglumuz onun kucagindayken bnde mecbur kaldim dedim
Üfff nedir şu hemcinslerimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?