şok oldum

diyorum ki hangi sözüm yanlış ya da hangi davranışm ne yaptım net bi cevabı bile yok.

Yok arkadaşım öyle demiceksin
Çok kiskandiysan getirmicen o zaman
Arkadasina mi guvenmiosun bana mı ?
Derdin ne de böyle bi salaklik yaptın diceksin
Bende meraklı değilim senin capulcu arkadaslarini ağırlamaya
Bidaha evimde gormucem bitti!
Net
Bu kadar
Şimdi o içindeki iğrenç sapikca dusuncenle yat zibar de

Yok hemen öyle yanlış karar vermeyin zamanla kendini kontrol etmeyi öğrenicek. Ama o zamana kadar çocuk falan düşünme, çünkü bazen kıskançlık psikopata bağlatabilir insanları. Bekleyin bakalım nasıl affettiricek kendini..

ya küçük Odamız var oraya geçtim dolap la halı var başka hiç bir şey yok. gelip burada ne yapıyorsun yerde mı yatıcak sın bile demedi

bilmiyorum ya çok kıskançlık yapıyor

Ayıp etmiş gerçekten, Adam sizle samimi konuşsa bunu kıskansa anlarım da size sen samimi davrandın demesi çok çirkin.. Bunu yapmadıgınızı düşünüyorum, haksızlık etmiş size. Ama biraz bekleyin anlayacaktır hatasını, alır gönlünüzü. Kafanıza takmayın, insan bazen kıskanınca kırıcı olabiliyor farketmeden, eşiniz de öyle olmuş. Kötü niyetli oldugunu sanmıyorum onun da, size güvenmese eve davet etmezdi zaten bir başka adamı.. Sadece ufak bi kıskançlık olmuş canınızı sıkmayın bu saatte buralarda dolaşarak. Güzelce uyuyun sabaha zaten düzelir herşey muhtemelen

ya küçük Odamız var oraya geçtim dolap la halı var başka hiç bir şey yok. gelip burada ne yapıyorsun yerde mı yatıcak sın bile demedi

Ya sen niye odandan gidiyorsun ki
Hayır sana dil uzatan o
Atacaksin bi yastık bi battaniye suratına
Aklın başına gelene kadar yeni mekanın burası de.
Bırak isterse 1 ay yatsin orda
Sen mi suclusunda odadan cikiyorsun
Sen orda 2 buklum
O orda eşşek gibi döne döne yatacak
Yok yaa
Bi depikle indirirm adamı aşağı
Terbiyesiz herif .

uyuyabilecegmi hiç sanmıyorum uyku bırakmadı bende

zaten elim ayağım birbirine dolaştı ne diyecegmı bilemedim çıktım odadan ben onu bu kadar çok severken bu şekilde kötü bir şey yakıştırması canım ı çok yaktı

Eşi memlekete gitti diye hadi akşam yemeğini bizde yesin diye iyi niyetli düşünmüş ama sonra seni ondan kıskanarak kötü niyetli düşünmüş.
Malesef ki sevap kazanamadı günahını aldı aksine, samimi davrandın diyerek.

zaten elim ayağım birbirine dolaştı ne diyecegmı bilemedim çıktım odadan ben onu bu kadar çok severken bu şekilde kötü bir şey yakıştırması canım ı çok yaktı

Tabiki can yakıcı ne demek yani bu
Hatasını anlayana kadar sakin geri adım atma ki inş anlar
Kendi dogrularini kutsal kilmiyorsa tabi

Seninkide pek normal değil gerçi ama evet kıskançlığında bi ayarı olmalı onur gurur incitmemeli..
bızde oyle bişey yok durumları bilsen zaten anlasın
zaten normal değil kıskansın diye bekledim pek sallamadı

belki haddim değil ama bence üstüne düşmeyin yok sen yanlış anladın da ben ne dedim de diye konuşmaya çalışmayın yoksa kendini gerçekten haklı falan zanneder peşinden giderseniz suçlu ki geliyo diye düşünebilir.

bence burnu sürtene kadar konusmayın sizin tavrınız daha ağır olsun ki bir daha asla size böyle bir ithamda bulunamasın...

Sevgi saygı olsun diyen bi adam bu ima da bulunuyor sa bu neyin sevgi saygısı anlam veremedim ya başım Çatlıyo ağri dan

bızde oyle bişey yok durumları bilsen zaten anlasın
zaten normal değil kıskansın diye bekledim pek sallamadı
ya kıskanıLmak hafif derecede iyidir onu her bayan ister ama bu şekilde ağır bi ima yapılması çok gönül kırıcı

Yok ya madem Öküz altında buza arayacak niye elin adamın almış gelmiş eve kendisi konuşup özür dileyene kadar Bence kesinlikle Siz konuşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…