evini bilmiyordur umarım???
Yaşadıklarınıza üzüldüm ama bu konuyu açtığınız iyi olmuş...
"Benim kocam yapmaz" kafasındakiler için ibretlik bir paylaşım...
Hadi onlar bile bir yana çocuğun on kişiyle birden takıldığı aşikar...
Kızcağızlar konu açıyor "Beni sevdiğinden ve başkası olmadığından kesinlikle eminim" diyip başka bir sorun için yardım istiyor...
Herkes gözünü dört açacak çiğ süt emmiş insan bol...
Allah bilir onun eşi de dolanıyordur bir yerlerde "Benim kocam beni çok sever ve asla aldatmaz" diye...
RABBİM bizi böylelerinden korusun
nerden tanıştınız:26:
yaaa düşünsene ben evli bir adamla sevgili olup el ele dolaşmışımm :2::2::2:
bir arkadaşımın arkadaşı kendisi ile arkadaş vasıtası ile normal bir şekilde tanıştık gerisi faceden oldu arkadaşlık isteği falan yollamıştı bana
yaaa düşünsene ben evli bir adamla sevgili olup el ele dolaşmışımm :2::2::2:
arkadaşınız olan aptal şahıs bilmiyormuda evli oldugunu sizinle tanıştırıyor...
cibiliyetsiz herif...
kesicen orasını görücek kandırıpda genc kızlarla gezmeyi
Olmaz cicim olmaz. Bu arada nasıl benimle gezdi tozdu diyorsun ya örnek vereyim sana. Yıllar önce benim de karşıma çıktı bunlardan bir tane. Zamparanın önde gideni. Kışın tanıştık, yazın sevgili olduk. Elele gezmeler, aileyle tanıştırmalar falan. Aklımın ucundan geçmedi evli olabileceği. Meğersem adam karısını yazlığa göndermiş, yazı da benimle geçiriyormuş. Kardeşi de aynı mokmuş, tanıştırmış onunla beni. Anne de gelini sevmiyormuş, onu da kandırmışlar onu boşayıp bunu alıcam ama çaktırma evli olduğumu diye. Allahtan bikaç ayda farkettim de kurtuldum. Yani bunlarda numara çok kuzu, bizim aklımız almaz.
ayy şok oldumm nası farkettin cnmm
bir arkadaşımın arkadaşı kendisi ile arkadaş vasıtası ile normal bir şekilde tanıştık gerisi faceden oldu arkadaşlık isteği falan yollamıştı bana
ayy şok oldumm nası farkettin cnmm
O tanistiran arkadasinda s.sizmis
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kendi söyledi .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?