şok oldumm

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama bu konuyu açtığınız iyi olmuş...

"Benim kocam yapmaz" kafasındakiler için ibretlik bir paylaşım...

Hadi onlar bile bir yana çocuğun on kişiyle birden takıldığı aşikar...

Kızcağızlar konu açıyor "Beni sevdiğinden ve başkası olmadığından kesinlikle eminim" diyip başka bir sorun için yardım istiyor...

Herkes gözünü dört açacak çiğ süt emmiş insan bol...

Allah bilir onun eşi de dolanıyordur bir yerlerde "Benim kocam beni çok sever ve asla aldatmaz" diye...

kesinlikle aynı fikirdeyim

Numara cok bunlarda filan denmis de. Bence azcik dikkatli ve uyanik olan evli oldugunu, kotu niyetli oldugunu anlar. Gozunuzu dort acin. Şu pis zamparalara prim vermeyin.

bir arkadaşımın arkadaşı kendisi ile arkadaş vasıtası ile normal bir şekilde tanıştık gerisi faceden oldu arkadaşlık isteği falan yollamıştı bana

arkadaşınız olan aptal şahıs bilmiyormuda evli oldugunu sizinle tanıştırıyor...

arkadaşınız olan aptal şahıs bilmiyormuda evli oldugunu sizinle tanıştırıyor...

zaten bizi o amaçla tanıştırmadı ki birde arkadaşım onu iş vasıtasıyla tanımış ve ona kesinlikle bahsetmemiş arkadaşımda çok üzgün

ayy şok oldumm nası farkettin cnmm

bir arkadaşımın arkadaşı kendisi ile arkadaş vasıtası ile normal bir şekilde tanıştık gerisi faceden oldu arkadaşlık isteği falan yollamıştı bana

O tanistiran arkadasinda s.sizmis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy şok oldumm nası farkettin cnmm

Allah gösterdi diyeyim. Alakasız bir yerde bir arkadaşımla karşılaştım, onun yanında da başka arkadaşları vardı. Onlardan biri tanıyormuş bunu, aynı şirkettelermiş. Akşama telefon geldi arkadaşımdan böyle böyle diye. Çapkınlığıyla tanınıyormuş zaten adam.

O tanistiran arkadasinda s.sizmis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oda bilmiyormuş iş için toplanmışlardı zaten bende sonradan dahil oldum tanıştık okadar sonrası onun ş....liği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…