Aha bi tane de benim aklıma geldi, hemen anlatıyorum.
Yıllar önce üniden ilk mezun olduğum dönemde bi arkadaşım vesilesiyle onun çalıştığı firmada işe başladım. Çömeziz ya, işimiz saha aktivasyonları, broşür dağıtımı vs... Sıcağın bağrında koydular bizi şehrin ennn işlek yerine, kurdular standımızı da... Gelen geçen ürünlerden çok biz kızlara yazılıyo tabi bide daha küçüğüz o zaman ve acemi...
Neyse orda devriye yunus polisler var, bizi de gözetliyolar gelip laf atıyolar kolay gelsin çay içer misiniz işler nasıl gidiyo falan diye... 1 gün 2 gün derken bu polisler bizim dibimizden ayrılmaz oldular, ama tabi biz arkadaşla tüm ciddiyetimizle işimizi yapıyoruz yine. Derken ben sıcağa ve insanların tavırlarına dayanamadım işi bıraktım. Bu polislerden biri gitmiş firmadan benim noyu bulmuş. Anlatamam o attığı msjları, döktüğü dilleri...
Bi şekilde birkaç gün sonra bende tamam görüşelim o zaman dedim. Geldi beni aldı çarşıdan, gözleme yemeye götürdüOrda da heyecanlıyım tabi ben, bişeyler hissetmeme ramak kalmış falan... O esnada da annem aradı -herşeyimi bilir polisle görüşeceğimi de söylemiştim- naptın nerdesin falan diye. Ben de açtım adamın yanında annemle gayet rahat konuşunca -adiiiii, benim sana söylemekten çekindiğim bişey var dedi. Noldu dedim. Ben aslında evliyim, 2 de çocuğum var, ama kendime engel olamadım senden gerçekten çok çookk hoşlandım dedi. Benim gözler aynen böyle Allah senin belanı versin dedim,masadan kalktım,hemen önüme gelen ilk otobüse atlayıp ordan tüydüm ve o günden sonra bu erkek milletinin ne kadar nankör olduğuna bi kez daha şahit olmuş oldum... Böylelerinin 2 yakası bi araya gelmesin beter olsunlar inşallah... Pamukcum sana da çokca geçmiş olsun, hakikaten Allah korumuş.
hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.
şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı
ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk
hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı
sen hiç mi farketmedın ya yas farkı vs cocugu olcak kadar rabbımın sevdıgı kulmussun valla ne yalan daha farklı olsaydı... sukur ve dua et
safım işte kendimce onu yola getirecektim :26::26:
çok geçmiş olsun
ben sana söyliyim bu adamın karısı adam tarafından sindirilmiş bir tiptir kesin
seninle evde bile raHAT KONULTUĞUNA GÖRE
BEN O KADINCAĞIZIN DURUMUNU DÜŞÜNEMİYORUM
HESAP SORMAYI BIRAK
HAYIRDIR KİMLE KONUŞUYORSUN BİLE DEMEYE CESARETİ OLMAYAN BİR KADINCAĞIZ DIR
allah böylelerinin belasını versin
evdeki hanımına nasıl davranıyor
ama dışarda sevgili yapmaya gelince namus erbabı melek mübarekler
hayır canım ........
bu güzel bir haber işte. telefon numaranı değiştirip, bir süreliğine de olsa faceini dondurursan yapışmaz diye tahmin ediyorum. şans senden yana olsun...
bendeee hemen bir örnek vereyimmm çocukluk arkadaşımm kardeşimee oldu bu tür bişey
nasıl tanıştıklarını hatırlamıyorum ama ev mesafeleri baya vardı 1 saat falan uzaklıkta oturuyolardı birbirlerine yaklaşıkk 6 aylık bi ilişki ama
gece gündüz görüşüyolar konuşuyolarr aşk o biçim gezmeler tozmalar ben tanıştımmm daha bi çok arkadaş ortamımıza geldii doktorr diye biliyoruz biz
evlenme teklif etti ama bizimki hep kariyer yapıcam modundayken teklifi kabul etti adam ondan sonra çark etti ama telefonda gezmede tozmada aynıı rahatlık
artıkk ailen gelsin diyo bizimki herşeye tamam diyo ama geleceklerinden 1 gün önce telefonlar kapanıyo takiiii 3 gün sonra açılıyoo işte arkadaşım trafik kazası
geçirdii yeni evlenecek olan bi arkadaşı vardı öldüü izmire onun cenazesine gittik sen benim neler yaşadığımı biliyomusn hemen yargısız infaz falan
biz haksız oldukkk ama anladı bizimki bi terslik varr araştırmaya koyuldukkk kiii neler çıktıı adam evli çocukluu ayrıca doktor değil bir eczane işletiyoo falan
filann zaten tek bizimkide yok bir kaç kişi o sırada başka biri daha araştırmaya koyulmuş adamın telefonundan bizimkine ulaştıı oda başka bi sevgilisi
onaada aynı hikyelerr anladıkk ama adam hala inkarrr kız gelicem dedi sokağına ev numarasını bile bulduk ancak o zman itiraf ettii...
klasik erkek mutsuzumm karımı sevmiyorum zorla evlendirildik falannn halbukii birde karısı 2.ye hamileymiş bunuda artık adam evde ayrılcammı dedi artık
ne dediyse abisinin karısı arayıp söylüyo bizimkinneee bırak yakasını falan bizimki ağlaya zırlaya anlatıyo bilmiyodum diye ama yokk yine klasikk kadın o... oluyooo halbuki hiçbirşey bilmiyoruzz...
kızı evlenene kadar tacizlerine devam ettii baktıki korkmadık biz ondan ancak o zamn evlenirkenn bıraktı peşiniii.. bu sırada karakter aynıı başka kızları
kandırmalar ama evde karısı hep durdu..
erkeklerr acımasızz ama bizlerde hata var bu durumu yaşayanlar olduğu için bu kadar rahatlar...
tamam dedim.
yada kadın hiç sormadımı
Sana güvenmem için kimliğini görmem lazımdemek gerek.
Bence artık yeni bir ilişkiye başlarken kimsenin nufusunu görmeden başlamamak gerek, göstermiyorsada başka kapıya deriz... tabi imam nikahlı olanları napacaz onu bilemem...
adam hem evli..
hem evlılık sıtesınde akbaba gıbı dolanıyor..
hem senınle sevgılı..
ooohh o yaşasın,bız yorumlıyalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?