şok oldumm

bunların hepsimi böyle ya ALLAH bunları kahretsin

çok geçmiş olsun
ben sana söyliyim bu adamın karısı adam tarafından sindirilmiş bir tiptir kesin
seninle evde bile raHAT KONULTUĞUNA GÖRE
BEN O KADINCAĞIZIN DURUMUNU DÜŞÜNEMİYORUM
HESAP SORMAYI BIRAK
HAYIRDIR KİMLE KONUŞUYORSUN BİLE DEMEYE CESARETİ OLMAYAN BİR KADINCAĞIZ DIR
allah böylelerinin belasını versin
evdeki hanımına nasıl davranıyor
ama dışarda sevgili yapmaya gelince namus erbabı melek mübarekler

sen hiç mi farketmedın ya yas farkı vs cocugu olcak kadar rabbımın sevdıgı kulmussun valla ne yalan daha farklı olsaydı... sukur ve dua et

sen hiç mi farketmedın ya yas farkı vs cocugu olcak kadar rabbımın sevdıgı kulmussun valla ne yalan daha farklı olsaydı... sukur ve dua et

evet bak onu sordum dedim ki sen 31 yaşına kadar neden evlenmedin diye trafik kazası geçirdim uzunnn zaman tedavi gördüm bacağımda platin var
toparlanana kadar yaş 31 olmuş dedi

safım işte kendimce onu yola getirecektim :26::26:

Böyle birinde ne gibi bir ışık gördün de yola getirmeye çalıştın, aklına şaşarım? Ya hu adam pisliğin dibindeymiş, görmen lazımdı canım. Adam direkt cinsellikle girmiş olaya. Bu adamda kurtarılacak, kurtarılmaya değer hiç bir şey yokmuş ki, sen onu yola getir, ışığı göster...

ALLAH kadına yardım etsin RABBİM o çocukların yüzüne baksın

bu güzel bir haber işte. telefon numaranı değiştirip, bir süreliğine de olsa faceini dondurursan yapışmaz diye tahmin ediyorum. şans senden yana olsun...

iyi dileklerin ve desteğin için çok teşekkür ederim canım

bendeee hemen bir örnek vereyimmm çocukluk arkadaşımm kardeşimee oldu bu tür bişey

nasıl tanıştıklarını hatırlamıyorum ama ev mesafeleri baya vardı 1 saat falan uzaklıkta oturuyolardı birbirlerine yaklaşıkk 6 aylık bi ilişki ama

gece gündüz görüşüyolar konuşuyolarr aşk o biçim gezmeler tozmalar ben tanıştımmm daha bi çok arkadaş ortamımıza geldii doktorr diye biliyoruz biz

evlenme teklif etti ama bizimki hep kariyer yapıcam modundayken teklifi kabul etti adam ondan sonra çark etti ama telefonda gezmede tozmada aynıı rahatlık

artıkk ailen gelsin diyo bizimki herşeye tamam diyo ama geleceklerinden 1 gün önce telefonlar kapanıyo takiiii 3 gün sonra açılıyoo işte arkadaşım trafik kazası
geçirdii yeni evlenecek olan bi arkadaşı vardı öldüü izmire onun cenazesine gittik sen benim neler yaşadığımı biliyomusn hemen yargısız infaz falan

biz haksız oldukkk ama anladı bizimki bi terslik varr araştırmaya koyuldukkk kiii neler çıktıı adam evli çocukluu ayrıca doktor değil bir eczane işletiyoo falan

filann zaten tek bizimkide yok bir kaç kişi o sırada başka biri daha araştırmaya koyulmuş adamın telefonundan bizimkine ulaştıı oda başka bi sevgilisi

onaada aynı hikyelerr anladıkk ama adam hala inkarrr kız gelicem dedi sokağına ev numarasını bile bulduk ancak o zman itiraf ettii...

klasik erkek mutsuzumm karımı sevmiyorum zorla evlendirildik falannn halbukii birde karısı 2.ye hamileymiş bunuda artık adam evde ayrılcammı dedi artık

ne dediyse abisinin karısı arayıp söylüyo bizimkinneee bırak yakasını falan bizimki ağlaya zırlaya anlatıyo bilmiyodum diye ama yokk yine klasikk kadın o... oluyooo halbuki hiçbirşey bilmiyoruzz...

kızı evlenene kadar tacizlerine devam ettii baktıki korkmadık biz ondan ancak o zamn evlenirkenn bıraktı peşiniii.. bu sırada karakter aynıı başka kızları

kandırmalar ama evde karısı hep durdu..

erkeklerr acımasızz ama bizlerde hata var bu durumu yaşayanlar olduğu için bu kadar rahatlar...

çok geçmiş olsun canım bile bile devam etmek en büyük hata

Ay canm en azından bende onu seviorum ama karısını sevmior zaten beni sevior, zaten bosancaklarmis diyenlerden olmayacak kadar serefin ve namusun var. Ne güzel ki bak allah sana yardim etmiste kurtulmussun. Olmusla ölmüse care yok. Eb digrusu onu her sekilde engelleyip bir daha asla gorusmemek ve olanlari unutmak. Ucuz atlattigina binlerce sukret

Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun. Sosyal paylaşım sitelerinden de engelle ulaşamasın hiçbir yerden adi herif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adama bak ya hem Evli , Hem evlilik sitelerinde ,
hemde seninle Sevgili ..

bunlar yetmezmis gibi sevemezmiyim diyorrr dengesiz...
aldatan erkekler istedikleri yerde.acik acik gezerler , cunku onceden onlemlerini aliyorlar kimsenin gormeyecegini felan.. iyikide erkenden ogrenip engellemissin ne hali varsa gorsun.

Sana güvenmem için kimliğini görmem lazım demek gerek.

Bence artık yeni bir ilişkiye başlarken kimsenin nufusunu görmeden başlamamak gerek, göstermiyorsada başka kapıya deriz... tabi imam nikahlı olanları napacaz onu bilemem...

iki ucu b...klu değnek

Ben bu konuda biraz da aldatan kocasını affeden kadınları suçluyorum. Kusura bakmayın ama, bu ş......zler birbirlerinden bunu görerek de cesaret alıyorlar. Hani dünyanın sonu değil, en fazla yakalanır yaltaklanırım, affedilirim, bırakamaz beni, çoluk çocuk da var kafası.

Bir arkadaşıma biri internetten mesaj atmış, adamın tipini görür görmez bu adamın tipinde meymenet yok, pis birine benziyor dedim, cevap verme dedim, dinlememiş beni. Sonra buluştular iki kere filan, arkadaşlarıyla tanıştırmış adam, bir yanlış anlama olmasın aramızda rahatsız olmanı istemediğim için böyle kalabalık buluşma ayarladım filan demiş bir de. Bizimki de diyor ki bak adam baş başa kalma meraklısı değil. Sonra tabii bir zaman sonra adam bombayı patlatıyor " sen çok iyi bir kızsın, o yüzden seni kandıramam. sana karşı bir şeyler hissediyorum ama ben evliyim" filan filan, sonrası aynı masal. İşte boşanacağız ama aileler çok ısrar ediyor tekrar deneyin diye, aramızda mal paylaşımı derdi filan da var, yoksa aynı yatakta bile uyumuyoruz, hiç bir alakamız yok, ve buna benzer bir sürü saçmalık. Arkadaşım çok iffetli kızdır kesinlikle olmaz deyip direkt engellemiş adamı her yerden, bir daha da muhatap bile olmadı. Ama ben yine de ne olur ne olmaz, işin gerçeğini görsün aklı kalmasın diye bu işin peşini bırakmadım, adamın karısının sosyal paylaşım sitesi hesaplarını buldum (sadece soyadından yola çıkarak), sonra burada onların karşılıklı ilan-ı aşklarını, çok seviyorum karıcığım, canımsın kocacığım yazılarını, hepsini de tek tek gösterdim arkadaşıma. Kızcağız zaten tiksinmişti, iyice tiksindi bu işten...

Allah korumuş sizi Artık konuları okurken o kadar hayrete düşüyorum ki korkuyorum sonumuz nereye doğru gidiyor diye çünkü insan kalmadı doğru düzgün inanılacak güvenilecek

adam hem evli..

hem evlılık sıtesınde akbaba gıbı dolanıyor..

hem senınle sevgılı..

ooohh o yaşasın,bız yorumlıyalım!

yorumlanacak bir şey yok her şey açık, adamın çiçek çikolata alıp kızı istemeye gelmediği kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…