şok oldumm

Şu an okuduğumda ben de şok oldum. Böyle şerefsizler oldukça biz kızların işi zor. Evli olduğu kadın da hiç ilgi göstermemiş belli. Yoksa hem sana hem evlilik sitesine falan girmezdi. Senin bi suçun yok bence onlar düşünsün canım. Verilmiş sadakan varmış başını belaya sokmamış pislik

hem eşini hem sizi aldatmış.
valla adam ne kadar aşağlıkmış ne kadar dipmiş. böyleleri de toplumun içinde yüzü kızarmadan gezebiliyor.
canım iyi atlatmışsın.
ben olsam herhalde tekme tokat girişirdim dayanamazdım.

Kız git bi lokum al dağıt çocuklara başının gözünün sadakası olsun. Hattını değiştir kapat facebook twitterını ulaşamasın sana. Herife bak 2 kızı var. Ama dikkat et bi dahakine sende canım hemen kendini kaptırmamakta fayda var

kendini ne kadar kaptırırsan kaptır evli olduğunu öğrendiğin an biter herşey şahsen şuan hiç birşey hissetmiyorum

haddini bildirmenize sevindim...
böyle adamların topunun ç.kü kurusun diyesim geliyo valla okurken..tövbe tövbeee...
Allah ıslah etsin...

kendini ne kadar kaptırırsan kaptır evli olduğunu öğrendiğin an biter herşey şahsen şuan hiç birşey hissetmiyorum

kendini kötü hissetmene gerek yok sen zaten en doğrusunu yapmışsın. allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına

adama bak Allahın sevgili kuluymuşsunuz başta öğrendiniz

Bir arkadasim vardi, yillar once sevgilisi oldugu kisi birgun evine davet etmis bu da gitmis. Evde oyuncaklar varmis, arkadasim da espri yapmis, bu oyuncaklar cocuklarinin mi diye, adam Evet demis, sonra herseyi anlatmis, arkadasimi da o yuzden cagirmis evine, megerse evliymis 3 de cocugu varmis. Ama cok sevmislerdi birbirlerini, adam bosanmak istedi arkadasimla evlenmek icin ama kiz Kabul etmedi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Biz böyle insanlara aç gözlü diyoruz canım. Kesinlikle ama kesinlikle uzak dur ondan. Peşini bırakmak istemeyecektir.

bugün aradı bağırdım aşaladım ve o dediki sana harcadıklarım çocuklarımın sadakası olsun ya çıldırmak üzereyim
2 çay bir pizza hepsi bu ya parça pincik etmek istiyorum onu

Valla kimseye güven yok anasını satayımm...
Ha birde ewlilik sitelerinde dolaşıyor pislik, kendine değişik değişik seks partneri arıyor demek kii mal herifff.. Seni rahatsız etmiyordur artık umarım, engelledim dedin ama

telefonumu değiştirdiğim için engelleme yok tekrar yaptım şimdi ama aradı ya tersledim sana harcadıklarım çocuklarımın sadakası olsun dedi kız 2 çay 1 pizza hepsi bu

telefonumu değiştirdiğim için engelleme yok tekrar yaptım şimdi ama aradı ya tersledim sana harcadıklarım çocuklarımın sadakası olsun dedi kız 2 çay 1 pizza hepsi bu
Salakk ne dediğini bilmiyo işte s...ettt salla yaniii
Kurtulmuşsunya sen ona bakk bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…