iş yerine gider rezil ederim onu olmadı savcılığa şikayet ederim dahada olmadı oturur aileme herşeyi anlatırım
Kız git bi lokum al dağıt çocuklara başının gözünün sadakası olsun. Hattını değiştir kapat facebook twitterını ulaşamasın sana. Herife bak 2 kızı var. Ama dikkat et bi dahakine sende canım hemen kendini kaptırmamakta fayda var
hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.
şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı
ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk
kendini ne kadar kaptırırsan kaptır evli olduğunu öğrendiğin an biter herşey şahsen şuan hiç birşey hissetmiyorum
haddini bildirmenize sevindim...
böyle adamların topunun ç.kü kurusun diyesim geliyo valla okurken..tövbe tövbeee...
Allah ıslah etsin...
hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı
kendini kötü hissetmene gerek yok sen zaten en doğrusunu yapmışsın. allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına
aptal yerine konmak kötü beee
Valla kimseye güven yok anasını satayımm...hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
tamam dedim.
yada kadın hiç sormadımı
telefonumu değiştirdiğim için engelleme yok tekrar yaptım şimdi ama aradı ya tersledim sana harcadıklarım çocuklarımın sadakası olsun dedi kız 2 çay 1 pizza hepsi buValla kimseye güven yok anasını satayımm...
Ha birde ewlilik sitelerinde dolaşıyor pislik, kendine değişik değişik seks partneri arıyor demek kii mal herifff.. Seni rahatsız etmiyordur artık umarım, engelledim dedin ama
Salakk ne dediğini bilmiyo işte s...ettt salla yaniiitelefonumu değiştirdiğim için engelleme yok tekrar yaptım şimdi ama aradı ya tersledim sana harcadıklarım çocuklarımın sadakası olsun dedi kız 2 çay 1 pizza hepsi bu
çok zoruma gitti ya oturdu içime ne demek çocuklarımın sadakası olsunSalakk ne dediğini bilmiyo işte s...ettt salla yaniii
Kurtulmuşsunya sen ona bakk bebeğim
Benim de şu zamana kadar iyi niyetim sana sadakam olsun de sendeçok zoruma gitti ya oturdu içime ne demek çocuklarımın sadakası olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?