şok oldumm

hakikaten yaa allah göstermiş zaten saklı kalmazda ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi

hakikaten yaa allah göstermiş zaten saklı kalmazda ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi

ama nasıl yaniii benim eşim saatlerce gülerek kiminle konuşur
hafta sonları nereye gider
telefonu neden şifrelidir

ben bunları merak ederim bu kadıncağız hiç mi merak etmiyor belkide sindirmiştir kadını hayvan

Uvvv Aman Tanrım! Bu nasıl bir haysiyetsizliktir!
Yaşadığın şoku anlayabiliyorum, korkuyorsundur da şimdi. Bu kadının karısı sana falan sıçrarsa, gör o zaman cümbüşü. Anlamaz ki haberin olmadığını falan da...
Daha da beteri şimdi seni tehdit falan da edebilir. Benle olmazsan, bu etik! birlikteliğimizi ilan ederim tüm çevrene gibisinden Geçenlerde kızın biri konu açmıştı, aynı böyleydi valla...
Hazırlıklı ol yeni çirkefliklere, felaket tellalı olmak istemem ama karısını aldatan her haltı yer arkadaşım.

iş yerine gider rezil ederim onu olmadı savcılığa şikayet ederim dahada olmadı oturur aileme herşeyi anlatırım

walla ben ewliyim cnm esime sana güweniom derim ama yok ne olursa olsun güwen %100 olmycak oda der zaten güwenio halin bu mu die ya aslında güwenirim ama asla tedbiri elden bırakmamak lazım bu hayatta kimseye güwen yok çünkü dediğin gibi yazık sindirmiştir kadını yada kadın çocukla ilgilendiği için fark etmiyodur bile ama çok dikkat etmek lazım

iş yerine gider rezil ederim onu olmadı savcılığa şikayet ederim dahada olmadı oturur aileme herşeyi anlatırım

Güçlü ol zaten, sakın boyun eğme, korkma, korksan da belli etme. Bunun gibi sakızlar korkuyla beslenir unutma
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın yine

Insan kime guvenecegini sasiriyor ya herkes profesyonel yalanci resmen

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim

bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış

arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle

ve eklemiş

hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam

bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırım şaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum

]diğer konundan,

yalnız adama bakın. ne yazıyor resmen printer mübarek. böyle tavlıyor kızları demek[
/COLOR]

Son düzenleme:
Eskisehir de yaşamıyor dimi bu adam :) Benim de başıma gelmişti benzer durum. Adam eskisehir de memur ve arkadaşımla aynı yerde calisiyodu. Yeni atanmıştı ve kimseye evliyim dememiş. Iftar yemeğinde tanıştık şahısla. Israrla benimle görüşmek istemiş arkadaşta aracı oldu. Bir kez yüzyüze görüştük sonra okulum başladığı için görev yerime dönmem gerekti. Trene bindim camdan onu gördüm birine el sallıyor. Neyse aileden biridir diye perdemi çektim bakmadım. Tren hareket edince aradım konuştuk akrabam gelmişti dedi. Aradan zaman geçti biraz önümde bir kadın iki kız çocuğu ama çocuklar kadını bunaltiyor. Biraz çocuklarla ilgilendim. Sonra kadınla sohbet ettik falan. Kadın eşimi ziyarete geldim yeni tayini çıktı eskisehire dedi. Ilcesini kurumunu adını memleketini söyledi ve hepsi ısrarla benimle görüşmek isteyen şahısla aynı. Zaten kurum küçük başkası olmasına imkan yok yani. Kadına caktirmadim yemekli vagona geçip aradim o sahsiyetsiz sahisı. Vay efendim onun çok acı bi hikayesi varmış ailesi zorlamista evlenmiş bosanacakmis ondan karisini çocuklarını yanına almamış. Bir sürü yalan sıraladı. SakınCe dinledim. Tamam dedim şimdi acı hikayeni bir de karindan dinleyelim :) teli kapattım mesajla ne diller döktü nasıl yalvariyor karım çocuklarımi göstermez yapma diye :) yapmadım tabi ki ama o korku y etmiştir herhalde. Karga b.k yemekten vazgeçmez ama en azından bir süre tirsmistir .

zaten hep mutsuzlar ve çocukları için katlanıyorlar ş.... sizler

adam ömrümü yemişte haberim yokkkk

Karisini bastirmistir bosanmayla tehdit ediodur annesinin evine yolluodur sizi mutlaka goren olmustir yalan soluolar onlarla gorusme diodur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E be pamuk, eski konunu görmedim, şimdi okypete yazmış, onu okudum. Bacım sen saf mısın?
Bir adam beni cinsellikle sınayacak, ben de onla bir daha görüşeceğim öyle mi?
Adam bildiğin aranmış yaa Kabul etsen, hayır mı diyecekti? Hiç sanmam, etmediğin için çevir kazı yanmasın hesabı geri çekmiş. E elindeki potansiyeli kaybetmek istememiş tabi!
Sen kimsin de beni sınıyorsun, sınamaya kalktığına göre öyle biri olduğumu mu düşünüyordun diyemedin mi?

safım işte kendimce onu yola getirecektim :26::26:

Azdi bu erkek milleti iyice !! Tanisir tanismaz TC kimlik numarasından sorgu yaptircaklar illaki bizlere.O hale geldik!

Aha bi tane de benim aklıma geldi, hemen anlatıyorum.
Yıllar önce üniden ilk mezun olduğum dönemde bi arkadaşım vesilesiyle onun çalıştığı firmada işe başladım. Çömeziz ya, işimiz saha aktivasyonları, broşür dağıtımı vs... Sıcağın bağrında koydular bizi şehrin ennn işlek yerine, kurdular standımızı da... Gelen geçen ürünlerden çok biz kızlara yazılıyo tabi bide daha küçüğüz o zaman ve acemi...
Neyse orda devriye yunus polisler var, bizi de gözetliyolar gelip laf atıyolar kolay gelsin çay içer misiniz işler nasıl gidiyo falan diye... 1 gün 2 gün derken bu polisler bizim dibimizden ayrılmaz oldular, ama tabi biz arkadaşla tüm ciddiyetimizle işimizi yapıyoruz yine. Derken ben sıcağa ve insanların tavırlarına dayanamadım işi bıraktım. Bu polislerden biri gitmiş firmadan benim noyu bulmuş. Anlatamam o attığı msjları, döktüğü dilleri...
Bi şekilde birkaç gün sonra bende tamam görüşelim o zaman dedim. Geldi beni aldı çarşıdan, gözleme yemeye götürdü Orda da heyecanlıyım tabi ben, bişeyler hissetmeme ramak kalmış falan... O esnada da annem aradı -herşeyimi bilir polisle görüşeceğimi de söylemiştim- naptın nerdesin falan diye. Ben de açtım adamın yanında annemle gayet rahat konuşunca -adiiiii, benim sana söylemekten çekindiğim bişey var dedi. Noldu dedim. Ben aslında evliyim, 2 de çocuğum var, ama kendime engel olamadım senden gerçekten çok çookk hoşlandım dedi. Benim gözler aynen böyle Allah senin belanı versin dedim,masadan kalktım,hemen önüme gelen ilk otobüse atlayıp ordan tüydüm ve o günden sonra bu erkek milletinin ne kadar nankör olduğuna bi kez daha şahit olmuş oldum... Böylelerinin 2 yakası bi araya gelmesin beter olsunlar inşallah... Pamukcum sana da çokca geçmiş olsun, hakikaten Allah korumuş.

Karısı da kesin "herkesin bir özeli olmalı" diye düşünen biriymiş ki bu kadar mesajlaşmalarını fark edememiş.
Ucuz atlatmışsın canım, ve en doğrusunu yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…