Allah gösterdi diyeyim. Alakasız bir yerde bir arkadaşımla karşılaştım, onun yanında da başka arkadaşları vardı. Onlardan biri tanıyormuş bunu, aynı şirkettelermiş. Akşama telefon geldi arkadaşımdan böyle böyle diye. Çapkınlığıyla tanınıyormuş zaten adam.
hakikaten yaa allah göstermiş zaten saklı kalmazda ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi
Uvvv Aman Tanrım! Bu nasıl bir haysiyetsizliktir!
Yaşadığın şoku anlayabiliyorum, korkuyorsundur da şimdi. Bu kadının karısı sana falan sıçrarsa, gör o zaman cümbüşü. Anlamaz ki haberin olmadığını falan da...
Daha da beteri şimdi seni tehdit falan da edebilir. Benle olmazsan, bu etik! birlikteliğimizi ilan ederim tüm çevrene gibisindenGeçenlerde kızın biri konu açmıştı, aynı böyleydi valla...
Hazırlıklı ol yeni çirkefliklere, felaket tellalı olmak istemem ama karısını aldatan her haltı yer arkadaşım.
ama nasıl yaniii benim eşim saatlerce gülerek kiminle konuşur
hafta sonları nereye gider
telefonu neden şifrelidir
ben bunları merak ederim bu kadıncağız hiç mi merak etmiyor belkide sindirmiştir kadını hayvan
iş yerine gider rezil ederim onu olmadı savcılığa şikayet ederim dahada olmadı oturur aileme herşeyi anlatırım
hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.
şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı
ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk
Güçlü ol zaten, sakın boyun eğme, korkma, korksan da belli etme. Bunun gibi sakızlar korkuyla beslenir unutma
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın yine
Eskisehir de yaşamıyor dimi bu adam :) Benim de başıma gelmişti benzer durum. Adam eskisehir de memur ve arkadaşımla aynı yerde calisiyodu. Yeni atanmıştı ve kimseye evliyim dememiş. Iftar yemeğinde tanıştık şahısla. Israrla benimle görüşmek istemiş arkadaşta aracı oldu. Bir kez yüzyüze görüştük sonra okulum başladığı için görev yerime dönmem gerekti. Trene bindim camdan onu gördüm birine el sallıyor. Neyse aileden biridir diye perdemi çektim bakmadım. Tren hareket edince aradım konuştuk akrabam gelmişti dedi. Aradan zaman geçti biraz önümde bir kadın iki kız çocuğu ama çocuklar kadını bunaltiyor. Biraz çocuklarla ilgilendim. Sonra kadınla sohbet ettik falan. Kadın eşimi ziyarete geldim yeni tayini çıktı eskisehire dedi. Ilcesini kurumunu adını memleketini söyledi ve hepsi ısrarla benimle görüşmek isteyen şahısla aynı. Zaten kurum küçük başkası olmasına imkan yok yani. Kadına caktirmadim yemekli vagona geçip aradim o sahsiyetsiz sahisı. Vay efendim onun çok acı bi hikayesi varmış ailesi zorlamista evlenmiş bosanacakmis ondan karisini çocuklarını yanına almamış. Bir sürü yalan sıraladı. SakınCe dinledim. Tamam dedim şimdi acı hikayeni bir de karindan dinleyelim :) teli kapattım mesajla ne diller döktü nasıl yalvariyor karım çocuklarımi göstermez yapma diye :) yapmadım tabi ki ama o korku y etmiştir herhalde. Karga b.k yemekten vazgeçmez ama en azından bir süre tirsmistir .
Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim
bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış
arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle
ve eklemiş
hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam
bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırımşaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum
]diğer konundan,
yalnız adama bakın. ne yazıyor resmen printer mübarek. böyle tavlıyor kızları demek[/COLOR]
E be pamuk, eski konunu görmedim, şimdi okypete yazmış, onu okudum. Bacım sen saf mısın?
Bir adam beni cinsellikle sınayacak, ben de onla bir daha görüşeceğim öyle mi?
Adam bildiğin aranmış yaaKabul etsen, hayır mı diyecekti? Hiç sanmam, etmediğin için çevir kazı yanmasın hesabı geri çekmiş. E elindeki potansiyeli kaybetmek istememiş tabi!
Sen kimsin de beni sınıyorsun, sınamaya kalktığına göre öyle biri olduğumu mu düşünüyordun diyemedin mi?
Azdi bu erkek milleti iyice !! Tanisir tanismaz TC kimlik numarasından sorgu yaptircaklar illaki bizlere.O hale geldik!
Olmaz cicim olmaz. Bu arada nasıl benimle gezdi tozdu diyorsun ya örnek vereyim sana. Yıllar önce benim de karşıma çıktı bunlardan bir tane. Zamparanın önde gideni. Kışın tanıştık, yazın sevgili olduk. Elele gezmeler, aileyle tanıştırmalar falan. Aklımın ucundan geçmedi evli olabileceği. Meğersem adam karısını yazlığa göndermiş, yazı da benimle geçiriyormuş. Kardeşi de aynı mokmuş, tanıştırmış onunla beni. Anne de gelini sevmiyormuş, onu da kandırmışlar onu boşayıp bunu alıcam ama çaktırma evli olduğumu diye. Allahtan bikaç ayda farkettim de kurtuldum. Yani bunlarda numara çok kuzu, bizim aklımız almaz.
hemen konuyu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır bir birlikteliğim var aramız ilk zamanlarda çok iyiydi taki kendisi face den bir evlilik sitesine girip yazılar yazana kadar yakın bir arkadaşım görmüş bende mesaj attım kendisine bitirdim.
daha sonra beni çok sevdiğini kaybetmek istemediğini büyük bir hata yaptığını çok utandığını birdaha yapmayacağını falan söyledi.
tamam dedim.
bu arada buluştuğumuz zamanlar elimi asla bırakmaz dı akşam evdeyken konuşurduk falan veeeeee,
dün pamuk ben evliyim 2 kızım var ama sana aşığım lütfen kızma sonuçta bende insanım kimseyi sevemezmiyim falan dedi
birlikteliğimiz etik olmayabilir ama seviyorum işte dedi
bende şuan etik olmayan tek şey seninle konuşuyor olmamız dedim
ben çok şerefsizim dedi bende benim sana söylemem gerekeni sen zaten kendine söylüyorsun ne olduğunu biliyorsun dedim ve telefonumdan engelledim.
şimdi yani ben evli bir adamın sevgilisi olmuşumm
adam evdeyken nasıl benimle konuştu öyle saatlerce
yada kadın hiç sormadımı
bu adam evli olduğu halde dışarılarda avm de nasıl benimle korkmadan el ele dolaştı
ALLAHIM bu nasıl pişkinlikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?