şok şok şok !!! (bir ayda bi burun nekadar değişebilir gözlerinize inanamıcaksın :) )

yüzüne acaip uyumlu bi burun cnm çok yakışmışş...geçmiş olsun güle güle kullannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

öyle cnmm her gecen gün dahada süper olcakk:)3 ayı geçtikten sonra oturyor.6 aydan sonrada burun ucunun şişligi iniyorrr baya :)

eeeeeeeee supergirllüm biz sana demistik sabir cnm sabir gecicek cok güzel olucak
sende biz öyle deyince kiziyodun :oklava:
ama bak gün gectikce güzellesiyo:nazar: dahada güzellesicek :1hug:

eeeeeeeee supergirllüm biz sana demistik sabir cnm sabir gecicek cok güzel olucak
sende biz öyle deyince kiziyodun :oklava:
ama bak gün gectikce güzellesiyo:nazar: dahada güzellesicek :1hug:

yaa napim hiç geçmicek gibi geliodu..bide benim bünyem anormal olunca acaba istisnamıyım,düzelmicekmi diye düşünüyodum..diğer arkadaşlarda böle düşünmesin diye paylaştım zaten fotoları..:kedi:

yaa napim hiç geçmicek gibi geliodu..bide benim bünyem anormal olunca acaba istisnamıyım,düzelmicekmi diye düşünüyodum..diğer arkadaşlarda böle düşünmesin diye paylaştım zaten fotoları..:kedi:

kiyamam sana:) olumunekankayizsmile
senin ameliyat sürecin gercekten cok zorlu gecti, e haliylede iyilesmende gec oluyo:)
burnun iyilescek ama yavas yavas diye diye dilimizde tüy bitti kaydirigubbakcemile3
ama sonunda burnunun gittikce güzellestiginin farkina vardinya acayip sevindim kaydirigubbakcemile2

kiyamam sana:) olumunekankayizsmile
senin ameliyat sürecin gercekten cok zorlu gecti, e haliylede iyilesmende gec oluyo:)
burnun iyilescek ama yavas yavas diye diye dilimizde tüy bitti kaydirigubbakcemile3
ama sonunda burnunun gittikce güzellestiginin farkina vardinya acayip sevindim kaydirigubbakcemile2
canımsınnnnnnnnolumunekankayizsmile o zor günleri kafayı yemeden geçirdiysem,şuanda gelecek kaygısı taşımadan rahat rahat takılıyosam siizler sayesinde.. tamam dilinizde tüy bırakmadım kabul ediom ama bak ben iyi bi örenciyim hemen örendim..:kedi:

canımsınnnnnnnnolumunekankayizsmile o zor günleri kafayı yemeden geçirdiysem,şuanda gelecek kaygısı taşımadan rahat rahat takılıyosam siizler sayesinde.. tamam dilinizde tüy bırakmadım kabul ediom ama bak ben iyi bi örenciyim hemen örendim..:kedi:

kaydirigubbakcemile3 sonuc güzel olsunda biz dilimizde tüysüz yasamaya raziyiz:lepi:
hem zamani gelcek belkide ben senin dilinde tüylerini bitircem kaydirigubbakcemile3
eee ne demisler terzi kendi sökügünü dikemez sempatiksalakcinni burdan konusurum ama kendi basima gelince kesin unuturum sislikler inmicekmi acaba diye panik olursam dilinizde tüylerinizi bitirin :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Canım bi kere sen çok güzelsin :)) Hele aradan 3 ay geçsin o zaman bak bide burnuna :))
benimde burun ucum patates gibi :D
Sabredicez herşey çok güzel olcak ;)
Burnun da tek kelimeyle harika duruyorr :))

supergirl şimdiden güzel duruyor çok haklısın zaman geçtikçe eminim daha güzel olucak. darısı benim başıma. ben de neler öğrendim burda neler. etrafımdaki arkadaşlarımda öyle. bıktılar benim burun lafı etmemden. :lepi: herkesi de burun olarak görüyorum hihoyyyt. ameliyatım olur olmaaz benim de ilk işim fotolarımı sizlerle paylaşmak olucak..

süperim girlümmm topiğini tesadüfen gördümm..canımsınn..
daha bu değişim nekii ben 4 5 ve 6 ayları bekliyorumm...
belkide burdaki en güzel burunlardan birisi olcak ....ben eminimde sen topik açarsınn gibi geliyor tekrardann..bu resimler geriye baktığında çok çirkin bile gelecekzemuszemus

güle güle kullan çirkin burnunukaydirigubbakcemile5:lepi:

kaydirigubbakcemile3 sonuc güzel olsunda biz dilimizde tüysüz yasamaya raziyiz:lepi:
hem zamani gelcek belkide ben senin dilinde tüylerini bitircem kaydirigubbakcemile3
eee ne demisler terzi kendi sökügünü dikemez sempatiksalakcinni burdan konusurum ama kendi basima gelince kesin unuturum sislikler inmicekmi acaba diye panik olursam dilinizde tüylerinizi bitirin :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 ben tüylerimi bitirir,bütün fotoğraflarımı gözüne sokarım..yeterki bi ozaman gelsin sende hayırlısıyla yap kurtulaklinialirimsmile ama yinede sen kendini iyi hisset ozaman,benim çektiğim sıkıntıları çekme bebeyim..:1hug:

Canım bi kere sen çok güzelsin :)) Hele aradan 3 ay geçsin o zaman bak bide burnuna :))
benimde burun ucum patates gibi :D
Sabredicez herşey çok güzel olcak ;)
Burnun da tek kelimeyle harika duruyorr :))
çok saol bitanem..:1hug::1hug:
inşallah bu sürecide birlikte atlatıcas güzel burunlarımız olcak olumunekankayizsmile:Saruboceq:
sen bana diil kendine bak asıl.tam taş oldun walla!!! erkek olsam sana yazardım delikafadulden

Bende bu sabah ameliyat oldum. Balon gibi şişim. Aynı senin ilk resimlerin gibi. ınşaallah benim sonumda senin gibi mutlulukla biter

Back
X