- Konu Sahibi supergirll
ARKADAŞLAR FOTOLARIMI KALDIRMAK ZORUNDA KALDIM..:sinifsinif:...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm ..şuan çok şiş ama inşallah güzelleşicek zamanla..:Saruboceq: yaa sabııırrrrrryüzüne acaip uyumlu bi burun cnm çok yakışmışş...geçmiş olsun güle güle kullannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
eeeeeeeee supergirllüm biz sana demistik sabir cnm sabir gecicek cok güzel olucak
sende biz öyle deyince kiziyodunklava:
ama bak gün gectikce güzellesiyodahada güzellesicek :1hug:
guzel olmus, yuzune cok yakismis, bende bugun ameliyat oldum, insallah benimki de iyi olmustur.
yaa napim hiç geçmicek gibi geliodu..bide benim bünyem anormal olunca acaba istisnamıyım,düzelmicekmi diye düşünüyodum..diğer arkadaşlarda böle düşünmesin diye paylaştım zaten fotoları..:kedi:
canımsınnnnnnnnolumunekankayizsmile o zor günleri kafayı yemeden geçirdiysem,şuanda gelecek kaygısı taşımadan rahat rahat takılıyosam siizler sayesinde.. tamam dilinizde tüy bırakmadım kabul ediom ama bak ben iyi bi örenciyim hemen örendim..:kedi:kiyamam sana:) olumunekankayizsmile
senin ameliyat sürecin gercekten cok zorlu gecti, e haliylede iyilesmende gec oluyo:)
burnun iyilescek ama yavas yavas diye diye dilimizde tüy bitti kaydirigubbakcemile3
ama sonunda burnunun gittikce güzellestiginin farkina vardinya acayip sevindim kaydirigubbakcemile2
canımsınnnnnnnnolumunekankayizsmile o zor günleri kafayı yemeden geçirdiysem,şuanda gelecek kaygısı taşımadan rahat rahat takılıyosam siizler sayesinde.. tamam dilinizde tüy bırakmadım kabul ediom ama bak ben iyi bi örenciyim hemen örendim..:kedi:
kaydirigubbakcemile3 ben tüylerimi bitirir,bütün fotoğraflarımı gözüne sokarım..yeterki bi ozaman gelsin sende hayırlısıyla yap kurtulaklinialirimsmile ama yinede sen kendini iyi hisset ozaman,benim çektiğim sıkıntıları çekme bebeyim..:1hug:kaydirigubbakcemile3 sonuc güzel olsunda biz dilimizde tüysüz yasamaya raziyiz:lepi:
hem zamani gelcek belkide ben senin dilinde tüylerini bitircem kaydirigubbakcemile3
eee ne demisler terzi kendi sökügünü dikemez sempatiksalakcinni burdan konusurum ama kendi basima gelince kesin unuturum sislikler inmicekmi acaba diye panik olursam dilinizde tüylerinizi bitirin :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
çok saol bitanem..:1hug::1hug:Canım bi kere sen çok güzelsin :)) Hele aradan 3 ay geçsin o zaman bak bide burnuna :))
benimde burun ucum patates gibi![]()
Sabredicez herşey çok güzel olcak
Burnun da tek kelimeyle harika duruyorr :))