- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
arap saçı gibi yazmışsın anlayamadım pek...ama şunu diyeyim cahil işte..Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen(((
ya dunyanin neresine gidersen git. 20 yasinda biri suc islerse ailesi degil o kisi suclanir.
simdi bu karakterde olan kadin 30 yasina gelince hani biraz degisse de ayni olmayacak mi ? kocalarini aldatanlar hatta cocuklarini birakip baska kocaya kacanlar hep 20 yasindakiler mi?
malesef bazi insanlarin karakterleri bu yonde. ben bu insanlarin daha cok kontrol altinda tutulmasi gerektgini dusunuyorum.
Hiç kimse kardeşinizin dökümanını çıkaramaz,hattın yasal sahibi çıkarır sadece hattın yasal sahibi kız kardeşiniz ise sadece o çıkarır,anneniz,babanız siz bile çıkaramaz bu işte bir yalan olduğu belli.Nerden baslasam bilemedim okadar karsik ki Kimseye de anlatamıyorum off..
Kızkardeşim 20 yaşında ve cok cahil 1sene önce nisanlandi 5ay nisanli kaldiktan sonra ayrildilar sebebi yok.bilmiyoruz. sonradan görücü usulü biri beğendi bunu ve konuşmaya başladılar annem çok uzuluyor du kardeşime uzaktan akraba Olan oğlan bizim kızı geceleri ariyor meşgul gidior avea merkezine dokuman çıkarıyor Vee başkaları ile gorusuyomus bizim kız erkek tarafina oturmaya gidio lar bizimkiler oğlan annemi cagriyor böyle boyle başkasıyla daha gorusuyorm kiziniz diyor
Oğlan kıza yüzük bile almış siz düşünün çok üzülüyorum o çocuğa ne suçu var diye neise 2.görüştüğü oğlan benim eşimin akrabası ve işin diğer tarafı bide 3.evli bi adamla görüşüyormus 2de çocuğu var ve en iğrenç olanda annemin amcasının kizinin kocası oluyor bu sahis ve annemle biz soktayz babam hasta soylesek ya evlat katili olur yada kalpkrizinden gider annem çok kötü babam bişeylerin olduğundan haberdar ama ne olduğunu bilmiyor henüz kardeşime den nefret ediyorum napicaz biz çok sınırlı ve ofkeliyim agzimda tlf herseyi saydim kardeşime akıl verin lütfen(((
Hayır alamaz,anası babası bile alamaz hat konu sahibinin kardeşinin üstüne ise.Isteyen istediginin hat dokumunu bu kadar kolay alabiliyor mu yav?
Bilemiyorum canım nasıl ortaya çıkardı nasıl oldu bilmiorum belki de tanıdığı biri var yardm etti döküman içinHayır alamaz,anası babası bile alamaz hat konu sahibinin kardeşinin üstüne ise.
Canim aradm ananemdeymis hepsiyaz mutlaka haberdar et .. inş herşey iyi olur bugünleri geride kalır
Alamaz canım bu işte başka bir iş var,adam belkide kardeşine iftira atmak istedi.Bilemiyorum canım nasıl ortaya çıkardı nasıl oldu bilmiorum belki de tanıdığı biri var yardm etti döküman için
Canım sende kendi açından bakmışsın doğru söylüyorsun ama bazende insan adam olamadı mı olmuyor işte..Bizimde böyle bir komşumuzun kızı vardı ben ünv.okurken aynı yaştaydık..O ailesini bir görseydin kendini parçaladılar okusun,mesleğini eline alsın diye ama kız istemiyordu..Annesi bana söylerdi hep kızım nolur arkadaş olun,akıl ver ona diye ben ünv okurken,aynı yaşta olmamıza rağmen o daha liseyi açıktan okuyordu zorla..Okuldan atmışlardı çünkü..Sadece sınavlarına gidecekti alt tarafı ona bile gitmiyordu..Evden çıkardık ben okula, o sevgilisiyle gezmeye giderdi..1 haftada 3 erkek değiştirdiğini bilirim..Annesi babası ne dövdü,ne sövdü,ne kötü birşey yaptı ona..Hep iyi niyetle yaklaştılar yapma kızım,etme kızım okulunu oku erkek arkadaşında olsun tanıştır bizle lafımız yok ama okulunu bitir annecim diye yalvarırdı kadıncağız..Hiçbirşeyini eksik etmediler kıyafetse kıyafet,gezmekse gezmek,telefonu,bilgisayarı,cebinde harçlığı her imkanı sundular ama yok yani kanı bozuk ya düzelmiyor işte almıyordu kafası..Liseyi bitirmedi 1 çocuğu olan boşanmış bir adamla evlendi..Adam sürüm sürüm süründürdü onu..Burnunu kırmış hep döverken..Boşandı yine aile arkasında durdu..Kızım bundan sonra adımlarını dikkatli at bak başka hata yapma yeni kurtuldun dediler..Şimdi ne yapıyor biliyormusun? Yine boşanmış bir adamla geziyor adam buna tokat atmış daha evlenmeden ama bu sefer çocuğu yok diyor..O yüzden görüşmekte sakınca görmüyor..Annemden alıyorum yani haberlerini hala aynı tas aynı hamam devam ediyor..Ne yapılır şimdi bu insana başka?
Konuyu anlamak istediginiz yerden anlayıp,polemik yaratmak için gereksiz ve boş yorumlar yapmayın lütfen..Ha ben uzatıp devam ederim diyorsanızda sizi kiblerim bu 1..Ikincisi ben küçük bir kız değilim,okulumu çoktan bitirdim evli bir bayanım..Kimsenin dedikodusunu yaptığım yok asla o seviyesizlikte bir insan olmadım bugüne kadar..Konu sahibi ve ona gelen yorumları okuduğum için laftan sözden anlamayan,aile kendini parçalasada kendi istemezse eğer bir insanın asla düzelmeyeceğinden bahsettim ve şahit olduğum bir olay hakkında örnek verdim..Ayrıca sizin düşündüğünüz gibi basit,pis bir mahalle çevrem yok haddinizi bilin,uslubununa dikkat edin konuşurken...Ne amaçla böyle saçma bir alıntı yapma gereği duydunuz bilmiyorum canınız sıkılıyor herhalde..Ama yanlış kişiye çattınız..Daha önce polemikten ceza aldım yine sizin gibi gereksiz ve hadsiz bir insan yüzünden..Ama bu sefer aynı seviyeye düşerek,aynı hatayı yapmayacağım..Iyi akşamlar...Vay be, senin gibi pirlanta gibi bir kiz, bu pis çevrede nasil bariniyor, nasil nefes aliyor anlayamdim
Vallahi bu gidis ile senin mahallendeki dedikodulari, senin gibi akilli bir kizdan alacaz gibi görünüyor. Dedikoducu teyzelere tas atiyorsun resmen baksana. Aferin sana!
Eyer kisinin icinde varsa, baglasanda eninde sonunda yapar yapacagini .yeni nesilin cogunlugu bu durumda. Tv dizileri, internet, teknoloji insanlari cok ozendiriyor ve yonlendiriyor. Iyi huylu iyisini, kotu huylu olan kotu tarafini aliyor. Allah kolaylik versin size. Oturun guzelce konusun ama cokta duzelecegini zannetmem. Can cikar huy cikmaz bosa dememisler. Yada birakin ne hali varsa gorsun diyecegim ama bu seferde cevre ne der baskisi var degilmi?Bende dedim anneme kesin kaçar bu diorum bilmiom kızlar allah kimseye yaşamasın
Kardeşinizde sevgi açlığı var sanırım.Aynen cnm biz hala soktayz ne yapicagimizi bilmiyoruz tek bildiğim kardeşim tam bi mal...
Nefret ediorum ondan yüzümüze nasıl bakicak onun yerine biz utaniyorz
Konuyu anlamak istediginiz yerden anlayıp,polemik yaratmak için gereksiz ve boş yorumlar yapmayın lütfen..Ha ben uzatıp devam ederim diyorsanızda sizi kiblerim bu 1..Ikincisi ben küçük bir kız değilim,okulumu çoktan bitirdim evli bir bayanım..Kimsenin dedikodusunu yaptığım yok asla o seviyesizlikte bir insan olmadım bugüne kadar..Konu sahibi ve ona gelen yorumları okuduğum için laftan sözden anlamayan,aile kendini parçalasada kendi istemezse eğer bir insanın asla düzelmeyeceğinden bahsettim ve şahit olduğum bir olay hakkında örnek verdim..Ayrıca sizin düşündüğünüz gibi basit,pis bir mahalle çevrem yok haddinizi bilin,uslubununa dikkat edin konuşurken...Ne amaçla böyle saçma bir alıntı yapma gereği duydunuz bilmiyorum canınız sıkılıyor herhalde..Ama yanlış kişiye çattınız..Daha önce polemikten ceza aldım yine sizin gibi gereksiz ve hadsiz bir insan yüzünden..Ama bu sefer aynı seviyeye düşerek,aynı hatayı yapmayacağım..Iyi akşamlar...
Yine cok dogru bir tespit, yine millan. Opuyorum bacim20 yasındaki kızı nısanlamak yerine okula gonderseydınız böyle sapıtmazdı
Akıllı derken gerçekten akıllı dediniz çünkü bana değil mi? Kinaye yapmadınız yani? Çok komiksiniz gerçektenKibleyeceksen kible, sonuçta hakaret etmedim, tam tersi, akilli dedim sana :)
Ama siz bana hadisiz, gereksiz, bos biri oldugumu söylüyorsunuz. Bunlar hakarettir. Seviye düsmeden bahs ediyorsaniz, hakaret ettikten sonra bahs etmek ironik oldu.
Yani kiblemeye asil bana hak doguyor fakat sene sonu, noel ruhunda oldugum için yine sizi rahat birakmaya tercih ediyorum. Mutlu noeller ve yillar
Bu işte başka bir iş var,belkide adam iftira atıyor kardeşe,hem hat dökümünü alamaz ki adam hattın yasal sahibi bile değil.Bune bicim bir kardes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?