Şok şok şok lütfen bu bi rüya olsn

arap saçı gibi yazmışsın anlayamadım pek...ama şunu diyeyim cahil işte..

Maalesef insan çocuklarının karakterini ve huyunu seçemiyor,ne kadar iyi yetiştirirse yetiştirsin,aynı anne babadan yetişen çocukların hiç biri birbirine benzemiyor.Allah hepimize hayırlı iyi huylu evlatlar nasip etsin

Hiç kimse kardeşinizin dökümanını çıkaramaz,hattın yasal sahibi çıkarır sadece hattın yasal sahibi kız kardeşiniz ise sadece o çıkarır,anneniz,babanız siz bile çıkaramaz bu işte bir yalan olduğu belli.

Bilemiyorum canım nasıl ortaya çıkardı nasıl oldu bilmiorum belki de tanıdığı biri var yardm etti döküman için
Alamaz canım bu işte başka bir iş var,adam belkide kardeşine iftira atmak istedi.

Vay be, senin gibi pirlanta gibi bir kiz, bu pis çevrede nasil bariniyor, nasil nefes aliyor anlayamdim

Vallahi bu gidis ile senin mahallendeki dedikodulari, senin gibi akilli bir kizdan alacaz gibi görünüyor. Dedikoducu teyzelere tas atiyorsun resmen baksana. Aferin sana!

Konuyu anlamak istediginiz yerden anlayıp,polemik yaratmak için gereksiz ve boş yorumlar yapmayın lütfen..Ha ben uzatıp devam ederim diyorsanızda sizi kiblerim bu 1..Ikincisi ben küçük bir kız değilim,okulumu çoktan bitirdim evli bir bayanım..Kimsenin dedikodusunu yaptığım yok asla o seviyesizlikte bir insan olmadım bugüne kadar..Konu sahibi ve ona gelen yorumları okuduğum için laftan sözden anlamayan,aile kendini parçalasada kendi istemezse eğer bir insanın asla düzelmeyeceğinden bahsettim ve şahit olduğum bir olay hakkında örnek verdim..Ayrıca sizin düşündüğünüz gibi basit,pis bir mahalle çevrem yok haddinizi bilin,uslubununa dikkat edin konuşurken...Ne amaçla böyle saçma bir alıntı yapma gereği duydunuz bilmiyorum canınız sıkılıyor herhalde..Ama yanlış kişiye çattınız..Daha önce polemikten ceza aldım yine sizin gibi gereksiz ve hadsiz bir insan yüzünden..Ama bu sefer aynı seviyeye düşerek,aynı hatayı yapmayacağım..Iyi akşamlar...

Üzücü bir durum... Telefon hattına el koyun gerekirse o kişilerle de konuşun.Evden çıkma yasağı değil de tek çıkmasına izin vermeyin.Gerçi dediklerinizi yapan biri bunların hepsini siz istemeseniz de yapar. Dikkatli bir şekilde onunla konuşun, yanlışlarından geri dönmesini sağlayın, bağırmayla bu iş çözülmez.

Bende dedim anneme kesin kaçar bu diorum bilmiom kızlar allah kimseye yaşamasın
Eyer kisinin icinde varsa, baglasanda eninde sonunda yapar yapacagini .yeni nesilin cogunlugu bu durumda. Tv dizileri, internet, teknoloji insanlari cok ozendiriyor ve yonlendiriyor. Iyi huylu iyisini, kotu huylu olan kotu tarafini aliyor. Allah kolaylik versin size. Oturun guzelce konusun ama cokta duzelecegini zannetmem. Can cikar huy cikmaz bosa dememisler. Yada birakin ne hali varsa gorsun diyecegim ama bu seferde cevre ne der baskisi var degilmi?

Aynen cnm biz hala soktayz ne yapicagimizi bilmiyoruz tek bildiğim kardeşim tam bi mal...
Nefret ediorum ondan yüzümüze nasıl bakicak onun yerine biz utaniyorz
Kardeşinizde sevgi açlığı var sanırım.
Böyle bir konu için " ondan nefret ediyorum " dediğinize göre bir kıskançlıkta var aranızda. Normal bir kardeş sadece üzülür ve çözüm yolu arardı.

Kibleyeceksen kible, sonuçta hakaret etmedim, tam tersi, akilli dedim sana :)

Ama siz bana hadisiz, gereksiz, bos biri oldugumu söylüyorsunuz. Bunlar hakarettir. Seviye düsmeden bahs ediyorsaniz, hakaret ettikten sonra bahs etmek ironik oldu.

Yani kiblemeye asil bana hak doguyor fakat sene sonu, noel ruhunda oldugum için yine sizi rahat birakmaya tercih ediyorum. Mutlu noeller ve yillar

Hat dökümü alabilmek için hat sahibi olmak gerekiyor? Çocuk nasıl döküman almış. İlginç.

Akıllı derken gerçekten akıllı dediniz çünkü bana değil mi? Kinaye yapmadınız yani? Çok komiksiniz gerçekten Karşınızda çocuk yok,kimin neyi ne anlamda söylediğini anlayabilecek yaştayım ben..Isterseniz sizde kibleyebilirsiniz benim içinde sorun yok..Hangimizde sorun varsa site yönetimi yapılan yorumlara bakarak gereken kararı verir zaten..Ben size durup dururken yanlış birşey yazmadım siz benim demek istediğimi başka yerlere çekerek,hoş olmayan bir uslupla yazdınız bende size aynı şekilde karşılık verdim hakaret etmedim yani..Etki tepki olayı diyelim buna..Neyse,iyi akşamlar diliyorum tekrardan bu son mesajımdı

Pardon da adam ne vasifla kizin konusma dokumanini aliyor? Ayrica aile sizi cagirip dokumani gosterdiginde agizlarinin payini ve yuzugu geri verseydiniz. Niye boyun buktunuz?

Gelelim kardese.. 20 yasindaki kizi evermeye calisacaginiza egitin, hata sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…