Sokağa atılmış yavru kediler

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
tek ayak cezası
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.934
96.472
1.123
Şuan karşı apartmandaki komsuyla ettiğim kavgadan ötürü aşırı sinirliyim.
Bahçesi pirelenmis diye gözleri daha tam açılmamış minnacik 5 yavru kediyi kaldırıma bırakmış.
Nefret ediyorum şu insan olmayan insanciklardan.
Belediyeyi aradım kediler için Hayvan barinagimiz yok anneleri onları taşır dedi !
Sağolun gerçekten bilmiyordum dedim kapattım.
Annesi kedileri bir arabanın altına taşıdı hanımlar, öylece kaldırımda bekliyorum etrafta diğer kediler alıp kaçırmasin diye.
Sağı solu aradım ama aynı tepkiyi aldım.
Bildiğiniz bir tavsiyeye suan çok ihtiyacım var.
Arabanın altından eğilip alamıyorum zavallı anne kedi saldırıyor.
Bana bir çare :(

gerçekten bende çaresiz kaldım şuanda, sonuçta yaklaştırmayacak kendisine ve yavrularına. bir veteriner bulabilirsiniz belki gelip ilgilenebilecek hayvansever! bir veteriner!

Oy kıyamam onlara. Bir sağlık sorunları yok değil mi pirelenmek dışında? Belki biraz mama ile daha güvenli bir yere çağırabilirsiniz anne kediyi. Böylece yavrularını alıp gelir belki.
Sizin gibi vicdan sahibi insanların bir yerlerde yaşadığını bilmek bana umut veriyor. Vicdansız insanları ise Allah ıslah etsin.

Bir kutu bulup içine anne için mama koyun biraz uzaklaşın. Gelip kutuya girer yavruları da taşır zaten.

Sokak kedileri için bu kadar endişelenmeyin. Görevli kötü bir şey dememiş ki. Anneleri de bir sokak kedisi sonuçta. Bu şekilde hayatlarını idame ettirmeyi öğrenecekler.
Binlerce kediyi sahiplendiremeyiz sonuçta..

Ben sadece araba altında kalacaklar diye korkuyorum.
Siz düzenli yemek su koyun..

Bahçesi pirelenmis diye gözleri daha tam açılmamış minnacik 5 yavru kediyi kaldırıma bırakmış.
Belediyeyi aradım kediler için Hayvan barinagimiz yok anneleri onları taşır dedi !
Annesi kedileri bir arabanın altına taşıdı hanımlar, öylece kaldırımda bekliyorum etrafta diğer kediler alıp kaçırmasin diye.
Bana bir çare :KK43:
Canm bi koliye yer yap icine ortu ve pamuk koy annesi icine tasir muhtemelen annesi tasidiktan sonrada onu tehlikesiz bi yere koyun anneside gorsun nerede oldugunu

sokak kedileri için endişelenmeyinde ne demek... onların sokak kedisi olmasının, aç kalmalarının, kör,topal,kuyruksuz, yaralı yaşamaya çalışmasının tek sebebi insandır.. Hepsine ev bulamıyorsak, hepsi için biraz yemek biraz su ve güvende hissedebileceği bir alan bulabiliriz sanırım... biraz merhamet- vicdan lazım sadece...

Koli yanımda ama hiç sanmıyorum içine tasiyacagini urktu bizden baya :KK43:(
Canm koliyi koyun icine ortu falan uzaklasin izleyin yakininda olursaniz cikmaz ordan.bide arabanin sahibini taniyomusuniz ona deseniz altinda kedi oldugundan haberi olsun ezmesin yazik gunah.tanimiyosanizda olaki gitmek zorunda kaldiniz arabaya yazi yapistirin altinda yavru kedi oldunugunu anlatin.buarada facebookta her sehrin bi hayvan koruma haklarinin bi uyesi oluyo.zamaninda benzeri basima geldi face den bulundugum sehrin hayvan haklari koruyucu uyesini buldum tlfonla aradim yardmci oldular sagolsunlar

Kızlar koliye koydum napayım şimdi
Annesi gordumu kolide oldugunu ?anne keei gorduyse kimsenin erisemeyecgi bi yere koliyi koyun anne kedide gorsun ama nerde oldugunu kolinin.sonrasindada dedigim gbi her ilin hayvan haklari koruyucusu var faceden bulabilirsiniz onlari arayin yardmci oluyolar guvenli yer buluyolar anne ve yavrular icin

Vaktiniz varsa veterinere goturun. Goz iltihabi antibiyotik damlayla bir kac gunde geciyor. Fotograf atmaniz mumkun mu kac aylik,ona gore fikir vereyim. Evde biraz bakip iyilestirip,sahiplenilmezse sokaga salmaktan baska care yok maalesef. Adres verirseniz mama ve malzeme alip gonderebilirim. Baska da yardim edemem maalesef

Bugün site icinde yavru kedi gördük ay arabaların altına giriyor. Oynamak ıstiyor cok tatlıydı doktora gitmemeiz gerekti uzaga koyuyoruz hemen koşup geliyor , sonra kucagmizda çıktık bıraktık . Geldik piti piti geldi su, su aldik koyduk. Sut içer mi bilmiyorum pek icmedi. Bahçede bıraktık görevliye filanda demedik atar diye. Cok tatlıydi.

Annesi gordumu kolide oldugunu ?anne keei gorduyse kimsenin erisemeyecgi bi yere koliyi koyun anne kedide gorsun ama nerde oldugunu kolinin.sonrasindada dedigim gbi her ilin hayvan haklari koruyucusu var faceden bulabilirsiniz onlari arayin yardmci oluyolar guvenli yer buluyolar anne ve yavrular icin
Koliyi götürürken maalesef gelmiyor yakın bir yere bıraktım ama suan yine yavruları araba altına taşıyor offff

Bana bir çare :KK43:
Icine yumusak bir sey serilmis bir kutu koyun oraya tasisa..Ya da gitse anne siz tasirsiniz o gelir..O atan kadin kimse 2dünyada da hali harap olacak Allah in affedemeyecegi seylerden biri bence..

benim evde doğum yapan kedim bile yavrularını bizden saklar, biyerlere sürekli taşırdı... malesef sizi daha önceden tanımadığı içinde izin vermeyecektir.. birde yavrulara dokunmamaya çalışın kokunuz sinerse bu kez yavruyu reddedecektir.

Icine yumusak bir sey serilmis bir kutu koyun oraya tasisa..Ya da gitse anne siz tasirsiniz o gelir..O atan kadin kimse 2dünyada da hali harap olacak Allah in affedemeyecegi seylerden biri bence..
Bir de benimle kavga ediyor densiz.
Bahçesi pirelenmiş bu 4.seferdirmiş ne bileyim yahu benim vicdanım el vermedi.
Ama nasıl atarsın bunu sen.
Yazık yahu.

Back
X