Aşı umarım işe yarar ama aşıyı bulan firma dahi mucize beklemeyin, tüm ülkelerde aşılama yapılsa dahi virüs bitti maskeleri çıkaralım diyemeyiz dedi.
Dünya da durmayacak, bu mümkün değil birilerinin sürekli üretmesi lazım, bakınız size Tayvan örneği vereyim, ülkede hiçbir kısıtlama yok, her şey eskisi gibi devam ediyor ama 200 gündür tek bir korona vakası yok çünkü hem sağlık çalışanları, hem yöneticiler, hem de halk işi sıkı tutuyor.
Bazı şeyler vardır ki tüm ülkenin elbirliği yapması gerekir, siz buradan yasaklama getirirsiniz, adam uymaz etrafta fellik fellik gezer, nitekim 65 yaş üstüne kısıtlama geldi yine ama ben sokakta çok amca teyze görüyorum geziyorlar ve maskesizler, marketlerde deseniz mesafe kuralına uyan yok, daha geçen gün mesafe koruyarak girdiğim kasa sırasından sinirle çıkıp kendimi dışarı attım, adamlar arkama yığıldı tepeme çıkacaklar neredeyse, ya birine saldıracaktım ya da elimdekileri bırakıp çıkacaktım çıkmayı tercih ettim, bizim insanımız bilinçli olanları tenzih ederim hem sıkıya gelmeyeyim hem de birileri mucize yaratsın da bizi kurtarsın diye bekliyor, hala düğün kına halayları var, hijyen kurallarına uymuyor diye mühürlenen mekanların mühürü açılıp eğlence düzenleyenler var, biz istediğimizi yapmaya devam edelim aşı gelecek virüs bitecek diye düşünüyorlar, daha çok beklerler.