- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Ne yazık ki ben balkonuma koyduğum eski ekmek, kırıntı ve buğdaylarla kuşlara ziyafet çekemiyorum artık. Komşum uyardı. Çamaşır asıyormuş, kuşlar da benim balkona gelirken onun yeni yıkadığı çamaşırlara pisliyorlarmış.
Bir de şu var:
[video=youtube;BA-Sr6Fr_-4]http://www.youtube.com/watch?v=BA-Sr6Fr_-4[/video]
Aayyyy snejankaa sen sevap işliyorsun biz burda bok temizlemekten helak oluyoruz lafını öyle çok duydum kii..
Konunuzu 'evcil hayvanlar' bölümüne açmalıydınız..
Çok güzel bir paylaşım..
Çok tuaf yaa böyle insanların olduğuna inanamıyorumBir çamaşır bir candan daha kıymetli olamaz ! Siz sevgili komşunuzun çamaşır yıkamadığı günlerde küçük canlara yardım etmeye devam edin bence
konumuz evcil hayvanlar değilOnlar sokakta kalan küçük canlarımız malesefki evcil hayvanlar bölümüne konu açılan canlar kadar şanslı değiller :26:
Vahşi değiller..
Evciller..
Konunuzun yeri o bölümdür..
bizim sokaktakiler insan değil maalesef. 3-5 kişi anca. su/yemek kapları koyarım ortadan kaybolur, direğe bağlarım kabı, ipi çözülür, kuru mama dökerim kaldırım kenarına ezerler. en son çamaşır asma ipi aldım, tel o zaten, düğüm yapınca açılamaz. makasla kesmişler, yanında makas taşımadığına göre kimse, kendine görev edinmiş, unutmamış makasla inmiş aşağı. ama ne hikmetse, ramazanda adım başı yiyecekler, yemekler.
"hayvanlar benim sessiz kullarımdır, onlar şimdi zulme susuyorlar ama ahiret günü konuşacaklardır." amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Benim sorunum konunun yeri değil hayvanlara bi nebze olsun yardımcı olmak mümkünse 'konun yeri' konusunu kapatin.
Orası olabilir fakat takip ettiğime göre fazla ziyaretçi almıyor evcil hayvanlar bölümü. O yuzden burda paylaşıp daha çok insana ulasmak istedim.
İsterseniz kapatın konuyu ben küçük bi ışık yakmak için uğraştım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?